- 1 Temmuz 2012
- 489
- 21
- 118
- Konu Sahibi SultanErdem
-
Hepinizin mesajları için çok teşekkürler. Daha izin günüm gelmediği için pek yazamadım size. Bugün aslında rahatsızım işe gitmiyebilirim. Kendi kendime nazar değdirdim ben hic nezle olmuyorum soğuk almıyorum felan diye diye zorla hasta ettim kendimi.
Dönelim kiloya; belim neredeyse kayboldu üsten 2 beden alttan 3 beden küçüldüm, bunun verdiği özgüvenlede saçımı ilk defa bukadar kısa kestim
Neysemmmm. Gelelim resimlere. Resim ekliyim bakın bakalım. 2 tane ekliyorum.
Eki Görüntüle 501808 Eki Görüntüle 501809
Abla merhaba ben de 81 kg yum 21 ysımdaym bıktım artık böyle olmaktn. Bugün basladm umudum yok ne olur bana da yardmceı olur musun?
Abla merhaba ben de 81 kg yum 21 ysımdaym bıktım artık böyle olmaktn. Bugün basladm umudum yok ne olur bana da yardmceı olur musun?
Merhaba toğiğini daha önce nasıl farketmedim bilmiyorum ama iyiki topik açmışsınnnnn süpersin yaaa bende dün başladım diyete 1,53 boyum ve kilom 56 boyum kısa olduğu için tombul görünüyorum ve oldukça göbeğim ve gıdım var ve tabiki kalçalarım sarkıkönceden dümdüz olan karnım şuan sanki 5 aylık hamıle gibi görenler sana ne oldu böyle diyorlar çok üzülüyorum. dün itibariyle diyete başlamış bulunmaktayım. sizi gözünce daha çok kilo verme isteğim arttı benıde aranıza alırmısınız ? :18:
Dün sabah: 1 bardak yağsız süt ile 6 kaşık mısır gevreği
2 çatallık peynir ve 1 adet şeftali
öğlen: 1 kase mercimek çorbası
akşam: 1kase şehriye çorbası
1 bardak yağsız süt ile 6 kaşım mısır gevreği
toplamda 2,5 lt su içtim. ve 1 saat fıtness yaptım.
bu sabah: 1 bardak yağsız süt ile 6 kaşık mısır gevreği
şimdilik bukadar akşama aerobikfıtnes yapmayı düşünüyorum.
canım tahıl ağırlıklı olmuş menün 1 kase çorbalar çok az yanına sebze haşlama yada et tavuk balık filan ekleyebilirsin en azından salata ve yoğurt olabilir...
kız benim hiç umudum yoktu yaş 30 denemediğim yol kalmamış. insülin direncimi dersin, pko mu, bebek isteği mi, yıllarca hormon ilaçları ve hala regl olamıyorum... benim bile umudum var :)
ben şubatta kendime 6 ay dedim. 6 ayda 10 kg dedim. biliyorum veremediğimi neden büyük hayaller kurayım ki... hemde onca yöntem denedimki bu sürede normal insan 25-30 kg verirdi :))) napalım yapımız biraz farklı tanıyacağız çözeceğiz bu kilolar bizim değil. temmuzda 10 kg ı verdim. şimdi kendime bir 6 ay daha veriyorum. bu seferde 20 kg hedefim. inşallah bunu da başaracağım. en küçük ayrıntıyı bile atlamadan herşeyi deneyip inşallah 20 kg dan da kurtulacağım. zaten şu anki halime bile şaşırıp 20 kg vermişim gibi hayret ediyorlar gaza geliyorumtabi en güzeli 6 ay önce kendime aldığım kıyafetler gaz vermek için almıştım. en azından içine girebilirsem evin içinde giyerim diye valla dışarda bile giydim. sana tek yardımcı kendi azmin güzelim bir başla yola (uafk tefek yaşanacak sabit kilo durumu dışında) öyle bir gideceksin ki tam gaz....
Canim neden umudun yok anlamiyorum? 21 yasindasin ve nekadar genc baslarsan okadar iyi senin icin, metabolizman cok daha hizli calisir. ben sadece 4 ay yaptim ve bir suru kilo verim. Hayatinin 1 senesini fizigine ayir. Spor ye yediklerini kisitla. Ilerki yaslarda kafana vurmamak adina simdi elinden geleni yapmalisin.
Mucizevi seyler bekleme canim. Sadece birgun ben ne yapiyorum ya de ve ogun degis. Artik boyle olmicagim demen herseye yeterli. Iradeli ol
Akşamki menümü yazıyorum arkadaşlar;
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 adet haşlanmış patates
bol yeşillikli salata (yağsız + tuzsuz+ limonlu)
1 bardak yağsız süt. (mısır gevreği katmayı düşünmüyorum bu akşamlık)
evet canım haklısın bu akşam menüme yoğurt ve domates salatası da eklemeyi düşünüyorum.
Öncelikle şunu söyliyim; HİÇ BİR DOKTORUN DEDİĞİNE İNANMİYORUM. Şu üste dediğin menüyü yersen kilo vermemen zaten imkansız. Yoğurt diyorsunuzda, ee zaten süt kullanmışsın. Bence insan kendinin Doktorudur. Beni neyin tok tuttuğunu, ertesi gün neyin şişliğimi aldığını, en fazla ne yaparsam kilo vericeğimi OKADARR iyi biliyorumki. Benim benim yaptıklarımı başkası yapsa daha az yada daha fazla kilo verir. Kişiye göre değişir.
Sen nasıl mutlu oluyosan ve kilo verdiğini zannediyorsan onu ye lütfen. Ozaman en fazla kiloyu verirsin. Sen sensin. Kimse seni tanımıyor. Yemeklerle imtihan yap, vucudundaki etkiyle neyi yiyip yememen gerektiğini anlarsın.
[SUP][/SUP]
Günaydın kızlar; Akşam menüme uyamadım değişiklikler oldu.
1 kase domates çorbası
2 kaşık haşlanmış fazulye
2 kaşık haşlanmış bezelye
1 kase yoğurt
Yarım şeftali ile günü bitirdim
Spor yapamadım Çünkü adet oldum ve çok ağrım var
çok güzel olmuş bu menü... adet olduysan tatlı krizlerin bastırabilir oyalanacak uzun süre dalıp gideceğin uğraşlar bul, hiç olmadı masum tatlılara yönel yol yakınken sonra işler raydan çıkabiliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?