- Konu Sahibi SultanErdem
-
Sabah;
Aslında ağrımdan dolağı hiç bişi yemek istemedim ama mecbur yedim 1 bardak yağsız süt ile 6 kaşık mısır gevreği ve 3 bardak su
saat 9,30 gibi bir bardak form şeftali çayı
Ara öğün;
bu yazıyı yazdıktan sonra ara öğünümü yiyor olacağım
1 adet ufak nektari
yarım salkım üzüm (8 9 adet)
dayan dayan güzelim kekte neymiş senin onun yerine 1 kg nektarin yersin...
bende sabah: yulaf ezmesi + 1 çay bardağı light süt + 5 adet kuru üzüm yedim. bende bugün yarın regl olacağım tutmaya çalışıyorum kendimi yeşil çaya verdim. dayanamazsam 11 gibi kırmızı eriklerim var :)
süpersin aynen böyle devam :13: bende erik çok severim yarın ara öğünüme koymayı düşünüyorum. Yeşilçayın tadı bana acı geliyo ya o yüzden içemiyorum. birde bu sabah markette form yemek sonrası çay gördüm sindirime yardımcıymış duydun mu hiç iyi gelir mi?
tüm bitki çayı çeşitlerini denedim güzelim nadiren yeni birşey varmı diye bakıyorum reyonlara görürsem hemen alıyorum. yemek sonrasıda aynı kokuyor, keskin olmasını istemiyorsan yeşil çayı bardağında az beklet üstüne 3-4 damla limon koy ben ilk zamanlarda yarım çay kaşığı bal bile eklemiştim :) ben çok fazla bitki çayı içtiğim için yemek sonrası filan hafif geliyor. ama 1 tane vaktiyle içmiştim kokusu hoş değildi pek...
limon hiç aklıma gelmemişti birde öyle deneyeyim. Yemek sonrasının tadı güzel değilse boşuna almıyım ozaman teşekkür ederim
Canım ben hep tarçın ekliyorum onuda deniyebilirsin
kızlarrr yazmayı unutmuşum akşam 1 saatte aerobic fıtness yaptım. Tavsiye ederim. Feci terletiyo.
Kızlar çok heycanlıyım Türkiye'ye gitmeme neredeyse 2 hafta kaldı. Daha alış verişimi yapmadım. Şuanda bana olan sadece bir siyah kotum ve bir kaç t-shirtüm var. İş yerinde uniformam olduğu için zayıflayana kadar hiç birşey almadım, uniformamıda 2 kez değiştim. Eski pantolonlarımın üzerimde nasıl durduğunu görseniz gülersiniz!!
VEEEE Erkek arkadaşım 1 senedir Türkiyedeydi benim bu halimi hiç görmedi ve ben çok heycanlıyım!! Sizce baya farkedicek mi? En son onu gördüğümde 92 kiloyu geçmiştim. Heycandan hiç uyuyamıyorum.
Yarın ciciler alıcam kendime, uzun süredir sürpüntü gibi gezdim artık kendime bakmamın zamanı geldi.
vay bee azmine hayran kaldım cnmtebrk ederm. ve tabki erkk arkadşn çook şaşırıcak.
tepkisini bnde merk ettm şimdi ama sen hç anlatmadın mı ona diyetteym zayfladım faln demedin mi ?
ilk sayfa dşında başka resmlerin varmı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?