- Konu Sahibi SultanErdem
-
çok tesekkurederım senı takıp etmeye devam edıcem bu arada gercekten maşallah
ekmek yiyor musun acaba??? Şekerli şeylerle aran nasıl ben dondurma ve çikolata delisiyim
Amin canımm. Sende baya vermişsin tebriklerrBaşarıcaz "bukez" bence
Canım meraba .. Fark çok belli başarılar inşallah hepberaber fıstık gibi oluruz
Tebrik ederim. Allah bize de nasip etsin. İnşallah hepimiz güzel haberler veririz.
Şu an açlığımı hissetmeye başladım. Bugün barbunya yiyemedim, annem yapamadan gitti bende üşendim valla. Bir kase çorba daha içip günü sonlandırdım. Çok aç değilim ama tokta değilim, normal buda. Bu saatte tıka basa olup yatmıcam herhaldeSanırım beni acıktıran kardeşime burger yapmam ve muhteşem kokması! Hemen gelip yazıyım dedim aklımdan çıksın diye.
uyusammı ne... yarın sabahta gidicem spora. Yarın Zumba yok maliisef
Ben de açım
Uyuyayım dedim ama ıhh olmuyor karnım guruldarken
Ama ne olursa olsun bu saatte yemek yok. Bol bol su içiyorum :)
Merhaba.
Ben 15 yaşında bi lise öğrencisiyim (Kilolu olanından).71 kiloydum Diyetisyene gittim ve bir ayda 7.5 kg kaybettim. Kilo vermişim ya özgüven falanda arttı tabii. Tartıya çıktıktan 2 gün sonra doğum günümdü.Bilirsiniz pastalar,börekler,çörekler.. Midem ağrıyacak kadar yedim.Ertesi gün de ve diğer günlerde.Yarın tekrar başlarım diye avuttum kendimi hep.Ama 19 marttan bu yana başlayamadım.Verdiğim kiloları almamı boşverin üstüne kilo ekledim.Ama + kaç kilo aldığımı öğrenecek cesaretim yok. Ama şimdi kararlıyım.Çok kilo almışsın diyenlerden bıktım çünkü.Bide kısa şort giyme hayalim var :) hahaha
Beni aranıza kabul eder misiniz? :)
Çok teşekkürler :) Umarım irademi tekrar güçlendirebilirim senin sayende. Okul açılana kadar bambaşka olmalıyım. :) İnanıyorum olucak :)
Ayrıca Sultan abla demeliyim sanırım. Ben kübra :)
Olucaksın emin ol. Sadece sabah kalktığında yazdıklarını unutma. Ailenin masaya koyduklarına aldanma. Ailemiz bizi düşünür, çok kilosun der, ama aslında bizi düşünmezler. Bunu tatsana kızım, bu olmuşmu kızım, kek yaptım azz yee kilo alıyosun vs vs vs. Zaten bizim kültürümüzde yemeğin saçma bi anlamı var, sanki yaşamak için yemiyoruz; buda ayrı bir topikte tartışılır.
Gönlünden ne kopuyorsa onu de canım. Karnın açıktığında koş hemen burda yaz. Çok memnun oldum Kübracım
Sultan abla çok içtensin,çok sıcaksın gerçekten.
Bu sefer yapıcam-yapıcaz-.
Ve zaten sen beni kovana kadar burdayım :) Tekrar çok teşekkür ederim.
İyi geceler :)
bende 16 yaşındayım. boyum 1.70 ama kilom 73 falan üst kısmım çok normal boyutlarda ama bacaklar löpür löpür.ben takip edeyim bari burdan biraz sende bayağı bi işe yaramış umarım bende de yarar ayrıca şu zumbada çok eğlenceli görünüyor. bugün çikolatayı biraz fazla kaçırdım yarın dikkat edeceğimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?