106'yı gördüm 79 kiloyum.Çoğu gitti,azı kaldı (resimli)

Kızlar sizin ideal/Olmak istediğiniz kilo kaç?

• Ankete Katılan
    305
ekmek yiyor musun acaba??? Şekerli şeylerle aran nasıl ben dondurma ve çikolata delisiyim

Bu hale gelene kadar çok yedim canım şeker, stokladım
Ekmeği son 1 haftadır tamami ile çıkardım canım. Kepekli, çavdar yada beyaz: her bir dilimde 1 çorba kaşığı şeker var. Bunlar kan şekerini çıkartıp daha sonra çabucak açlık hissini veren şeyler. Eskiden bukadar süre birşey yemeden duramazdım. Çünkü okadar şekerli şey yiyomuşumki! Hepsi kesik şuan. Tabi eğer acelen yoksa yavaş yavaş çıkarabilirsin.

Son düzenleme:
Şu an açlığımı hissetmeye başladım. Bugün barbunya yiyemedim, annem yapamadan gitti bende üşendim valla. Bir kase çorba daha içip günü sonlandırdım. Çok aç değilim ama tokta değilim, normal buda. Bu saatte tıka basa olup yatmıcam herhalde Sanırım beni acıktıran kardeşime burger yapmam ve muhteşem kokması! Hemen gelip yazıyım dedim aklımdan çıksın diye.

uyusammı ne... yarın sabahta gidicem spora. Yarın Zumba yok maliisef

Ben de açım

Uyuyayım dedim ama ıhh olmuyor karnım guruldarken

Ama ne olursa olsun bu saatte yemek yok. Bol bol su içiyorum :)

Merhaba.
Ben 15 yaşında bi lise öğrencisiyim (Kilolu olanından).71 kiloydum Diyetisyene gittim ve bir ayda 7.5 kg kaybettim. Kilo vermişim ya özgüven falanda arttı tabii. Tartıya çıktıktan 2 gün sonra doğum günümdü.Bilirsiniz pastalar,börekler,çörekler.. Midem ağrıyacak kadar yedim.Ertesi gün de ve diğer günlerde.Yarın tekrar başlarım diye avuttum kendimi hep.Ama 19 marttan bu yana başlayamadım.Verdiğim kiloları almamı boşverin üstüne kilo ekledim.Ama + kaç kilo aldığımı öğrenecek cesaretim yok. Ama şimdi kararlıyım.Çok kilo almışsın diyenlerden bıktım çünkü.Bide kısa şort giyme hayalim var :) hahaha
Beni aranıza kabul eder misiniz? :)

Canım delisinn. Tabikii,aramıza hoşgeldinn :101: Bende 15li yaşlarda baya kiloluydum 80'lere merdiven dayamış olmalıyım, ozamanlar tartılmıyordum ama daha sonrasında tartıldığımda anladım. Kilo'na bak canım, nasıl olsa vericeksin. Daha senin boyunda uzuyacakk oo ooo.
Burada diyet listelerimizi paylaşırız, üstünde konuşuruz. Kilo dışındada herşeyi paylaşır motive olmuş oluruz.
Kısa şortları giyivericez inşallah, cıbıl cıbıl gezicez hahayy

Son düzenleme:
Çok teşekkürler :) Umarım irademi tekrar güçlendirebilirim senin sayende. Okul açılana kadar bambaşka olmalıyım. :) İnanıyorum olucak :)
Ayrıca Sultan abla demeliyim sanırım. Ben kübra :)

Çok teşekkürler :) Umarım irademi tekrar güçlendirebilirim senin sayende. Okul açılana kadar bambaşka olmalıyım. :) İnanıyorum olucak :)
Ayrıca Sultan abla demeliyim sanırım. Ben kübra :)

Olucaksın emin ol. Sadece sabah kalktığında yazdıklarını unutma. Ailenin masaya koyduklarına aldanma. Ailemiz bizi düşünür, çok kilosun der, ama aslında bizi düşünmezler. Bunu tatsana kızım, bu olmuşmu kızım, kek yaptım azz yee kilo alıyosun vs vs vs. Zaten bizim kültürümüzde yemeğin saçma bi anlamı var, sanki yaşamak için yemiyoruz; buda ayrı bir topikte tartışılır.
Gönlünden ne kopuyorsa onu de canım. Karnın açıktığında koş hemen burda yaz. Çok memnun oldum Kübracım

Sultan abla çok içtensin,çok sıcaksın gerçekten.
Bu sefer yapıcam-yapıcaz-.
Ve zaten sen beni kovana kadar burdayım :) Tekrar çok teşekkür ederim.
İyi geceler :)

bende 16 yaşındayım. boyum 1.70 ama kilom 73 falan üst kısmım çok normal boyutlarda ama bacaklar löpür löpür. ben takip edeyim bari burdan biraz sende bayağı bi işe yaramış umarım bende de yarar ayrıca şu zumbada çok eğlenceli görünüyor. bugün çikolatayı biraz fazla kaçırdım yarın dikkat edeceğimm

Sultan abla çok içtensin,çok sıcaksın gerçekten.
Bu sefer yapıcam-yapıcaz-.
Ve zaten sen beni kovana kadar burdayım :) Tekrar çok teşekkür ederim.
İyi geceler :)

Canım benimm, güzel bakan güzel görür. Uyuya kalmışım vallaa. Aslında bizim bide erkenden yatmamız lazım.
Yapcazz tabii. Bugün yediklerini yazarsın.

Canım sende hoşgeldinn. Çok az bi kilon var tahminim. Ay sormaa o bendede var. Üstüm alt kısıma göre çok iyi. Gerçi basendeki yağların kalp sağlığına hiç zararı yokmuş. Yinede çirkin görüntü tabi.
Zumbayı zaten yap, muhteşem birşey o. O videoyu bile 4/5 kez üst üst yapsan nefes nefese kalıyorsun doğru yaparsan. Senin birden kesmenede gerek yok. Yavaş yavaş verirsinn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…