- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #2.441
Allah kolaylık versin
Bugun diyetisyen gunumdu
Diyetisyen 1 haftalik listemde sahur ve iftar için onerilerde bulundu. Sizinle de paylasayim
Sahurda normal kahvalti menume ek 2 haslama yumurta, süt ve hurma ekledi.
İftarda orucumu hurmayla acmami, suyla actiktan sonra corba mi icip biraz yemeye ara vermemi söyledi. Mide doydugunu anlasin. Kan şekeri yukselsin dedi. Namaz kilarsin yada baska seyle ugrasirsin 5 10 dk dedi. O kadar uzun ara veremesemde bunu uygulicam. Bu hafta et ya da bakliyat iftarda.
İlk gunler oruca alismak zor olabilir diye ekmek yerine bulgur pilavi tuketebilirsin dedi. Belki ilk iftarda yapabilirim. Tabi bol yogurt ve zeytinyagli salata var yaninda
En iyisi senin yaptığın hem evin tertemiz oluyor hemde sağlıklı besleniyorsunBugun isyerindeki kizlar whatsupta yazisiyordu. Servis ici toplanti yapip is cikisinda waffle yemege gideceklermis. Bende yiyin yiyin 100 kilo olun yazdim. Sende gel dediler. Yok gelmeyeyim gelirsem dayanamam yerim, 8lere az kaldi kendime bunu yapamam dedim. Onlar waffle yerken bende evde temizlik yaparim.
Ramazanda 2 lt sise koy yanina iftarda zaten 500 ml gider kalanini sahura kadar ic. Tatli ve ramazan pidesine dur diyebilirsen kilo verirsin. Ben oruc tuttugum donemde bu sekilde verdim.
Ramazanda bencede verirsin önemli olan dikkat etmek şekerli ve zararlı karbonhidratlardan uzak durarak en az 2 lt su da içebilirsen bence güzel olur
Ramazandada dikkat edince mutlaka kilo veriliyor 2 yıl önce ben 2.5 kilo vermiştim .
Bende oyle diyodum. Bir gun aniden basladim sekersiz icmeye. Hem daha cok icebiliyorum. Dusunsene günde 3 bardak cay icsen 1 sekerden 3 seker ayda 90 sekerSekerı çay harıcı yemem cayımada mecbur az bısı atarım cunku ıcemıyorum sekersız ve basım agrıyo ıcmedımmı :) umarım verırız ya
Umarım oyle olur cunku bayramdan sonra esım gelıyor nekadar verırsem kardır ya :))
Bende oyle diyodum. Bir gun aniden basladim sekersiz icmeye. Hem daha cok icebiliyorum. Dusunsene günde 3 bardak cay icsen 1 sekerden 3 seker ayda 90 seker
Eşine sürpriz yaparsın canım çok güzel.Sekerı çay harıcı yemem cayımada mecbur az bısı atarım cunku ıcemıyorum sekersız ve basım agrıyo ıcmedımmı :) umarım verırız ya
Umarım oyle olur cunku bayramdan sonra esım gelıyor nekadar verırsem kardır ya :))
Terziye götürüp daralttırmaktan başka çare gelmiyor benim aklıma, zayıflayınca daha güzel kıyafetler alırsın hemde küçük bedenKızlar kafama takılan bi durum var. Gardrobumu aslında bosalttım hc bıse kalmadı tabı cok sevdıgım yenı kıyafetler dısında....
kılo verdıkce tabıkı bedenlerde kuculuyor. Bende yenı kıyafetler alacagım ama suan dolabımda olanlarıda cok sevıyorum. Kılo verdıkten sonra o bollosan kıyafetlerı gıyemeyecek mıyız ? Daha ıkı gun once 3 parca kıyafet aldım bayıldıgım ıcın :)) kıyafetler boşa gitmesın diye zayıflamasammı napsam
Aydınlatın benı :)))
Gercekten mı pekı sahurda ekmek yedınmı hıc
Valla daha once boyle bir sey tecrube etmedim. genelde dar geldigi icin bol kiyafetler eklendi gardirobumaKızlar kafama takılan bi durum var. Gardrobumu aslında bosalttım hc bıse kalmadı tabı cok sevdıgım yenı kıyafetler dısında....
kılo verdıkce tabıkı bedenlerde kuculuyor. Bende yenı kıyafetler alacagım ama suan dolabımda olanlarıda cok sevıyorum. Kılo verdıkten sonra o bollosan kıyafetlerı gıyemeyecek mıyız ? Daha ıkı gun once 3 parca kıyafet aldım bayıldıgım ıcın :)) kıyafetler boşa gitmesın diye zayıflamasammı napsam
Aydınlatın benı :)))
Terziye götürüp daralttırmaktan başka çare gelmiyor benim aklıma, zayıflayınca daha güzel kıyafetler alırsın hemde küçük bedensöylemesi bile güzel
Benim şuan hafif bollaşan yeni kiyafetlerim var. Begenmediklerimi ayirip anneme ve kayinvalideme veriyodum. Ama artik temiz posede koyup kapi onune koycam isteyen alsin.
Begendiklerimide iyice bollaştiktan sonra daralttiririm. Şuan hedefim giyemedigim yepyeni bekleyen kiyafetlerim. Hepsini cok ozledim minnoşlarim benim :)
Yemedim cnm ekmek ne sahurda ne iftarda
Suan bende kullanmıyorum ama ramazanda sahurda 2 bugday ekmegı yerım dıye dusunuyorum cunku ıkızler hala emiyor :/
Valla daha once boyle bir sey tecrube etmedim. genelde dar geldigi icin bol kiyafetler eklendi gardirobuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?