108.8 kilo ve diyet sureci depresyon

Aynen kilolu biri olarak böyle saçma sapan zorbalıklar beni o kadar yordu ki! Böyle insanlar ölsün ya! Herkes sizin algılarınıza uymak zorunda değil. Bunaldım cidden

Herkes de diyetisyen olmuş. Kadın doktora gittim o verdi diyor hala ama ben şöyleyim şöyle yedim ama ben 60 kiloyum böyle yemiyorum diyenler var
İlk ay böyleymiş 4 kilo da vermiş zaten dediğiniz gibi olsa 4 kilo daha alırdı. Belki de ikinci ay değiştirecek doktor ya da diyetisyen kim verdi ise.
Konu sahibi siz devam edin. Uymayan yerler var ise size söyleyin. Ya da bazı öğünler zor geliyor ise söyleyin değiştirirler.
Spor da yapıyormuşsunuz. Onu da üstüne katarak devam edersiniz. İsteyince oluyor inanın.

Ilk başta bu liste çok zor geldi.bazi aksamlar döner lahmacun söyledim.ama şimdi bir tokluk hissim var.canim yemek istemiyor

Spor değil de hafta iki üç kez yuruyorum

Haftada üç köfte büyüklüğünde et balık tavuk var haftada maksimum 2

Haftada üç köfte büyüklüğünde et balık tavuk var haftada maksimum 2
Bende diyetisyene gitmiştim listem sizinkinden çok fazlaydı 77 kilo ile başlamıştım diyete hatta doktora bu liste çok fazla değil mi kaç kalori bu liste dediğimde sen kaloriyi takılma demişti bir ay sonunda 4 kilo vermiştim ve hepsi yağdan gitmişti gören 4 değilde 10 kilo vermişim sanıyordu 4 kilo az değil yaza kadar 20 kilo eder az mı

O kadar acıya 4 kilo 20 günde az gibi geldi

Doktordan daha iyi mi bileceksiniz??
Ayrıca ben buna benzer diyetle 23 kilo verdim 4 ayda falan. Diyetle aranızın olmadığı belli
ah keşke haklı olsanız da diyetlerden uzak bir insan olsam . ben de zamanında az diyetisyen gezmedim kilo alıp alıp vermedim.
diyet ve beslenme ile ilgili makaleler çalışmalar bilimsel araştırmalar olmuş vardı var olacak doktorlar eğitim alıyor ama biz normal insanların tek bilmesi gereken gerçek çok basit
Kilo almak istersen amaç fazla kalori
Vermek istiyorsan kalori kesmek/azaltmak(sakın aç kalmak algılanmasın).
yukarıdaki yorumumda zeytin 15 adet yazılmış. Zeytin de genelde sabahları yeniyor. Bu kızımız diyetisyene gitmeden 30 adet mi yiyordu ki 15 adet bile çok çok fazla siz bir yoğurt kasesi sadece zeytin yiyen insan tanıyor musunuz.
Konu sahibi 108 kiloya bunlarla beslenerek çıkmadı üstte de yazmış bir oturup döner+lahmacun yiyorum diye.
Kan tahlili istememiş mesela doktor(bu çok tuhaf) aynı kiloda iki insan farklı nedenlerden o kiloya ulaşmış olabiliyor,farklı beslenme,yaşam tarzı,hareketlilik,hormonlar.Bunları öğrenmek için kan tahlili şart.Çünkü değerlere göre diyetisyen kimine 6 dilim ekmek(başlangıç için? ) yazacak kimisine fırının önünde bile geçme diyecek.
Belki de çevrenizden veya internette görmüşünüzdür aynı diyeti yapan iki kişi biri güzel kilo kaybı yaşar diğeri 1-2 kilo.
Yani çok çok etkenleri var kan grubu da çok önemli mesela.
Yukarıda benim yazıma bir tek siz takılmamışsınız ondan uzun uzun açıklama gereği hissettim.

Gunde 4 öğünle pek aç kalınmaz. Biraz daha devam edin zamanla bünyeniz alışacak

Valla bu liste insani gayet tok tutar. Aksam protein vardir herhalde tavuk et falan gayet iyi yani. 100 kilo insana zaten 1000 kalorilik diyet verilmez

107.7 ile 2.5 sene önce diyetisyen esliginde sağlıklı beslenme (diyet degil) programına başladım. Çok şükür 35 kilo verdim , haftada 5 gün evde spor yapip saglikli beslenerek ve her hafta diyetisyene giderek (2.5 yildir duzenli olarak her hafta gidiyorum ). 1
senedir tüp bebek tedavisi görüyorum ,kullandığım hormon ılaclari ve yaşadığım düşük sebebi ile 10 kilosunu (7 kilosu ödem , 3 kilosu yag olarak ) geri aldım . Ama aldığım 10 kilonun 4 kilosu 1 ayda gitti bile.

Bazi aksamlar lahmacun söylemeseydiniz , beslenme programiniza sadık kalsaydiniz ve az da olsa hareketiniz olsaydı (baskaca sağlık probleminizin de olmadigini dusunerek ) ilk ay için 6.5 kilo rahat verirdiniz ve neredeyse hepsi yağdan giderdi.

Sabır, azim , disiplin , irade isteyen bir iş yagdan kilo verme işi.

Umuyorum sağlığımıza kavuşuruz:)

Sevgiler.

O kadar acıya 4 kilo 20 günde az gibi geldi
Canım 2 yıllık tüp mideliyim..o kadar acı dediğin için yazoyorum ben ameliyat olduğum halde ilk 2 ay dışında her ay 4-5 kilo verdim..o yüzden pes etme ve devam et…ameliyat da mucize değil yani herşey iradenle ilgili ve her durumda boğazını tutmayı bileceksin başka bi yolu yok maalesef..benim de başlangıç 110 kiloydu ,bazı zamanlar tartı gram oynamıyordu..o yüzden o 4 kiloyu asla küçümseme ve devam et..suyu ve yürüyüşü arttırabilirsen daha çok gidecektir

Diyet demek açlık demek değil ki. Aksine daha çok karın doyuyor sağlıklı ve sık yediğimiz icin. Hatta diyet yaparken çok şaşırmıştım bu duruma. Eğer Ankaradaysaniz diyetisyenimi önerebilirim

Gayet sağlıklı kilo vermişsiniz. 20 gün için 3-4 kilo bence çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…