- 2 Ekim 2014
- 2.403
- 5.158
- 358
- 39
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Aynen kilolu biri olarak böyle saçma sapan zorbalıklar beni o kadar yordu ki! Böyle insanlar ölsün ya! Herkes sizin algılarınıza uymak zorunda değil. Bunaldım ciddenbakış açısına bak
belki kadına göre güzel ?
herkes dünyanın güzellik normlarına uymak zorunda mı ?
sizde kilolu birisiniz , bu şekilde zorbalık yapma nedeniniz nedir ?
size de mi zorbalık yapılıyor?
Ilk başta bu liste çok zor geldi.bazi aksamlar döner lahmacun söyledim.ama şimdi bir tokluk hissim var.canim yemek istemiyorHerkes de diyetisyen olmuş. Kadın doktora gittim o verdi diyor hala ama ben şöyleyim şöyle yedim ama ben 60 kiloyum böyle yemiyorum diyenler var
İlk ay böyleymiş 4 kilo da vermiş zaten dediğiniz gibi olsa 4 kilo daha alırdı. Belki de ikinci ay değiştirecek doktor ya da diyetisyen kim verdi ise.
Konu sahibi siz devam edin. Uymayan yerler var ise size söyleyin. Ya da bazı öğünler zor geliyor ise söyleyin değiştirirler.
Spor da yapıyormuşsunuz. Onu da üstüne katarak devam edersiniz. İsteyince oluyor inanın.
Spor değil de hafta iki üç kez yuruyorumHerkes de diyetisyen olmuş. Kadın doktora gittim o verdi diyor hala ama ben şöyleyim şöyle yedim ama ben 60 kiloyum böyle yemiyorum diyenler var
İlk ay böyleymiş 4 kilo da vermiş zaten dediğiniz gibi olsa 4 kilo daha alırdı. Belki de ikinci ay değiştirecek doktor ya da diyetisyen kim verdi ise.
Konu sahibi siz devam edin. Uymayan yerler var ise size söyleyin. Ya da bazı öğünler zor geliyor ise söyleyin değiştirirler.
Spor da yapıyormuşsunuz. Onu da üstüne katarak devam edersiniz. İsteyince oluyor inanın.
Haftada üç köfte büyüklüğünde et balık tavuk var haftada maksimum 2Bence listeniz fazla değil hatta biraz protein eklenmeli 108 kilo insanın alması gereken kalori ile 70 kilo insanin alması gereken kalori tabi ki aynı olamaz bir de çok düşük kalori ile baslanirsa diyete vücut kıtlık moduna girer
Bende diyetisyene gitmiştim listem sizinkinden çok fazlaydı 77 kilo ile başlamıştım diyete hatta doktora bu liste çok fazla değil mi kaç kalori bu liste dediğimde sen kaloriyi takılma demişti bir ay sonunda 4 kilo vermiştim ve hepsi yağdan gitmişti gören 4 değilde 10 kilo vermişim sanıyordu 4 kilo az değil yaza kadar 20 kilo eder az mıHaftada üç köfte büyüklüğünde et balık tavuk var haftada maksimum 2
O kadar acıya 4 kilo 20 günde az gibi geldiBende diyetisyene gitmiştim listem sizinkinden çok fazlaydı 77 kilo ile başlamıştım diyete hatta doktora bu liste çok fazla değil mi kaç kalori bu liste dediğimde sen kaloriyi takılma demişti bir ay sonunda 4 kilo vermiştim ve hepsi yağdan gitmişti gören 4 değilde 10 kilo vermişim sanıyordu 4 kilo az değil yaza kadar 20 kilo eder az mı
İnanın az değil acı da ilk zamanlar oluyor zamanla insan alışıyor mide küçülüyor daha kolay yapılır hale geliyor diyetO kadar acıya 4 kilo 20 günde az gibi geldi
Doktordan daha iyi mi bileceksiniz??Bunları yersem ben 200 kilo olurum. 15 adet zeytin nedir.Bu nasıl diyet.
Protein nerede ??
ah keşke haklı olsanız da diyetlerden uzak bir insan olsam . ben de zamanında az diyetisyen gezmedim kilo alıp alıp vermedim.Doktordan daha iyi mi bileceksiniz??
Ayrıca ben buna benzer diyetle 23 kilo verdim 4 ayda falan. Diyetle aranızın olmadığı belli
Valla bu liste insani gayet tok tutar. Aksam protein vardir herhalde tavuk et falan gayet iyi yani. 100 kilo insana zaten 1000 kalorilik diyet verilmezSabah kibrit kutusu peynir yumurta 15 zeytin iki dilim ekmek öğlen 8 yk sebze yemeği 1 su bardağı yoğurt salata iki dilim ekmek kuşluk bor meyve bir avuç kuruyemiş akşam iki dilim ekmek yeşillik yoğurt günde 2.5 litre su r5 dakka yuruyus
Canım 2 yıllık tüp mideliyim..o kadar acı dediğin için yazoyorum ben ameliyat olduğum halde ilk 2 ay dışında her ay 4-5 kilo verdim..o yüzden pes etme ve devam et…ameliyat da mucize değil yani herşey iradenle ilgili ve her durumda boğazını tutmayı bileceksin başka bi yolu yok maalesef..benim de başlangıç 110 kiloydu ,bazı zamanlar tartı gram oynamıyordu..o yüzden o 4 kiloyu asla küçümseme ve devam et..suyu ve yürüyüşü arttırabilirsen daha çok gidecektirO kadar acıya 4 kilo 20 günde az gibi geldi
Karbonhidrat şekere dönüşür ama. Ekmek epey fazla listenizde. Ekmeği azaltıp ızgara balık, az yağlı et ya da baklagil ekleseymiş keşke.Ve zaten sıfır şeker bu liste
Gayet sağlıklı kilo vermişsiniz. 20 gün için 3-4 kilo bence çok iyi.Kızlar 20 günde 3 4 kilo ancak vermişim. Kıyafetlerde acayip sıkan pantalon larsa şimdi biraz daha rahatım ama sanki hicbir değişiklik yok gibi.ameliyatli çözümlere tamamen kapalıyım.mecbur bu şekilde zayiflicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?