nuraycım bekliyorum haberlerini walla
ben de birkaç kere denedim bunu çok ağladı, ağladıkça iyice azdı, başaramadım, dayanamadım daha doğrusu
sürekli ayağa kalkıyor defne de hiç uyuyacak gibi durmuyor bırakınca
bizim de dehe uyku düzenimiz pek yok
hergün değişik saatlerde uyur, bazen gündüz 1 kere uyuyor geç kalktıysa, 2 saat falan, az bence
ilk aylarında gece 2-3 e kadar uyumazdı
yavaş yavaş erkene çektik saati
normal koşullarda 10a doğru uyuyor geceleri, sabah 7.45 te uyandırıyoruz, bakıcıya gidiyor
erken kalkınca 2 kere uyuyor gündüz
fusfuscugum benim kiz alisti erken yatmaya ilk bolumu uyguladim ilk gun 3,5saat agladi yeminle oldum kahrimdan ama her 10 dkk yanina girdim kucagima almadim en son 6da muhallebi verdim hergece banyo yaptiriyorum banyodan sonra egleniyoruz saat 715gibi sutu iciyor saat 8de yataga birakiyorum oooo gor ne bagirma cagirma ama 3,5 saat aglamiyor saat 8.30a kadar agliyor sizliyor sonrada kendini yataga birakiyor sabah 7ye kadar bazen uyaniyor su veriyorum yine devam ediyor bundan once dr gitmistim beni cocuklari goturup sosyallesmesini sagladigin yerler var oraya yolladi goturmeye basladim uyku duzenine girmesinede yardimci oldu buyuk olcude orada aktivitelerde yoruluyor gun icinde 1,5saati gecirmiyorum uyku olarak 3.gunde alisti sukur ama gercekten cok aglayarak alisti dr kesinlikle almiycaksin kucagina basini oksa konus sarki turku masal oku ama almak yok karanlik oda sart tabi en az 9gunde alisicak aglamasiyla seni kandirmasina izin verme bu en iyi bildigi demisti bana 9gunde olmasada 3.gunumuzde ilerleme buyuk ama hala bir yarim saat aglayip inatlasiyor sesine dayanman ve iyi komsularina bagli benim evim mustakil iki yanimda bahce alani var o yuzden rahattim ama apartmanda cok zor olurdu eger yapabilirsen uygularim dersen yap arkadasim aglasin inan aglamakla cocuk olmez wc gidemiyordum sinirlerim harapti kendime ayiracak 5dkk yoktu dus almaya yoruluyordum esimi bekliyordum saat 2de 3te yattimi bende pil coktan bitiyordu simdi sukur esim 12de isten geliyor oyuzden 8-12 arasi bana ait dun kac aydir sacimi boyadim oje surup kasimi aldim bu gunden itibarende spor dvd lerine basliycam hayattan kopmustum simdi ikimizde daha mutluyuz yukaridaki aciklama yeterli sanirim eger daha aciklamali yaz dersen yazarim bir denersin
arkadaım ne kadar guzel anlatmıssın ve benı anlatmıssın.bende senın yasadıklarını yasıyorum.oglum gece 1den once uyumuyor.keske ordakı ımkanlar burdada olsa belkı daha kolay duzene gırer bebekler.dedıgın gıbı apartmanda cocugu uyutmak bıraz zor.gece yarısı ınsan komsulardan cekınıyor.senın adına sevındım umarım bızım cocuklarda bır duzene gırerler yakın zamanda
bilmem mi canim ya yagli sacla kac gece yattim bilemezsin kasimi alicak vaktim yoktu orman adami gibi geziyordum kilo desen ayri sorun birde uzerine yorgunluk bezginlik asabiyet gece 2-3-4 kafasina gore yatiyordu artik saat 4ten sonra ne istersen yap olucak ismi kucakta tuvalete gidiyorduk evim musaitti aglamasina dayandim ama apartman olsaydi yinede goze almistim kapi kapi gezip anlatirdim haber verirdim sukur 3-4gundur rahatladim diyete basladim kendime bakmaya basladim biraz daha iyiyim Kericim saat 7.30 yataga gotur oncesinde dus aldir sutunu ver yada emzir karanlik odaya birak bence komsularina soyle cekiniyorsan meraklanma 2.gece ilki gibi aglamiyorlar aglasada sakin alma hem meraklanma o saatte kimse derin uykuda olmaz aglasin 5dkk bir kontrol et konus ninni soyle anlasin ki almiycaksin pes eder zaten ilk gun zor gecede kalkarsa su ver yine yatir sev oksa ninni mirilsan pis pisla arkadasim inan sen kazanirsin o bezecek aglamaktan yoksa iplerin onun elinde gezersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?