Cok ama cok ozur dileyerek sormak istiyorum. Evdeki birinden veya aileden birsey görmüş olabilir mi? Veya kendisine birşey yapılmış?
Size anlatıyor olması cok güzel. Hissettirmeden bunu nerden gördüğünü veya kesfettigini sordunuz mu hic
Ben soracaktım siz sormuşsunuz...
İnşl konu sahibi yanlış anlamaz bu soruyu.
Evet o yaşta kendini keşfeder ama bundan zevk alıp düzenli yapmak istemesinin bi sebebi olmalı.
Çok küçük yaşta tacize uğramış biri olarak söylüyorum bunu. Büyüdügünde bu sebeple üzülebilir. Lütfen psikoloğa götürün.
Ben annemle paylaşamamıştım. Benzer durumları yaşadım.hayal mayal hatırladıgım beş yaş öncesi tacizlerimi liseye gidene kdr idrak edemedim. Ve o zamana kdr da sürekli bu istek vardı.
Liseye gidip bazı şeyleri idrak ettigimde psikolojik çöküntü yaşadım.kendimi korumayı öğrendim. Aynaya bile bakmaya utandım. Bütün bunları yaşarken kimseyle paylaşmadım. Sonra üniversite birde yani 17 yaşımda gittigim bi psikolog ona anlattıgım alakasız şikayetlere rağmen bana ilk tacize uğradın mı sorusunu sordu. Oysa ben ona uyuyamamaktan güvensizlikten vs bahsetmiştim.
Tabi o utançla doktora yalan söyledim.
Ama bu durum kendi sorunlarımla yüzleşip bütün parçaları birleştirmemi sağlamıştı...
Şuan düşinüyorum da. Eğer o taciz olmasa o yaşta bilmeden de olsa o cinsel eğilimlerim olmazdı. Yada sonrasında yaşadıgım bir çok şey olmazdı...
Konu sahibi çok güzel ilgilenip konuşmuş kızıyla ama yinede bi uzmandan yardım almalı. Çünkü tam olarak algılanamayan açıklaması olmayan şeyleri gizlemek hatta hatırlamamak normaldir... öğrendikce hatırladıgım o iğrenç anlardan biliyorum