10ytl ye hamilelik pantolonu

G_ata

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
932
15
623
45
Arkadaşlar ben hafta sonu bişey öğrendim ve uyguladım sizlerlede paylaşmak istedim belki aranızda bilen de vardır ama benim çok hoşuma gitti bilmeyenlerde umarım öğrenmiş olur bilgdiğiniz gibi bi hamile pantolonu 40-50 ytl en az çünkü ben42 ytl ye almıştım ve arkadaşım bana beli gelen herhangi bi pantolonunu terziye görürüp önü lastikli bi genişleyen bi kumaş dikiyorlar içini lastilk geçiriyorlar ve çok güzel paçaları boyu beğendiğiniz gibi 10 ytl ye terzi pantolonunuzu hamilelik pantolonuna çeviriyor umarım bu bilgi şinize yarar benim yaradı :dance:a.s.

süpersin canım yaaa.....bende kara kara düşünüyordum.bisürü şeker tunikler aldım yaz için ama altına ne giycem diye düşünüyodum. bol paçalı pantolonlardan nefret ederim.oh valla süper oldu bu hemen önüme gelen terzilere sormaya başlicama.s.

tatlım sen ankaradasın sanırım.ben keçiörende oturuyorum.eğer çevremde öyle terziler bulamazsam nereyi önerirsin.sen nereye yaptırdın? teşekkürler

Cok tsk Ederım herhalde En cok benım Isıme yarıcak Hamılelık Pantolonu 60 Dan asagı Degıl + ben hıc bırının Pacalarını Kesımını begenmıyorum o yuzden hep elbıse ve etek tercıhım pantolon Gıyemedıgım Icın Cok uzuluyordum :=) Butun Pantolonlarımı Artık Hamılelık Pantolonu olarak Degısecem =)) Super Gercekten TskLer Bızımle Paylastıgın ıcın :teytey:a.s.a.s.:teytey:

TEŞEKKÜRLER,
BENDE GEÇEN GÜN DÜŞÜNÜYORDUM.
BÖYLE BiRŞEY YAPILSA, NE GÜZEL OLUR DİYE, MEĞER OLUYORMUŞ :))

işinize yaradığına sevindim :teytey: ben iki pantolonumu yaptırdım çok rahat ve istediğim gibi oldu a.s.

evet benimde kayınvalidemin bir arkadaşı terzi İzmir bostanlı da dükkanı oda 10 ytl civarında yapıyo ben hamiş değili ama şimdiden biriktirmeye başladık pantalonları bana d ayapıcak ilgilenen olursa adresi veririrm arkadaşlar

tatlım sen ankaradasın sanırım.ben keçiörende oturuyorum.eğer çevremde öyle terziler bulamazsam nereyi önerirsin.sen nereye yaptırdın? teşekkürler

canım ben elvankennte oturuyorum burda yaptırdım ama bunu bana söyleyen arkadaşım yenimahallede oturuyor terzilerin hemen hepsi biliyor ama yinede bulamazsan yardımcı olurum sana merak etme misafirim olursun yaptırız burda hemen yeter ki sağlıklı bebişlerimiz olsun :teytey:a.s.

Bugün 70 ytl ye aldım bende tühh yaa olsun yarin ilk işim pantolonlarımı terziye götürmek olacak vallahi..şimdi pantolonu götürüyoruz beline lastikli başka bir şeymı dikiyorlar doğru anladım dimi..
peki kalçalar ne olcakCADIARZU

eğer likralı bi pantolonunuz varsa süper oluyor tavsiyem likralı pantolon emin olun ben yaptırdım çok memnunuma.s

Vallahi buğün okadar çok pantolon denedimki hepsi çuval gibi...Okadare güzel bir fikirki bu çok teşekkürler tekrar..

Evet ya kardeşimde bana bakmış pant. hepsi geniş genişmiş.

Neyse 100ytl ye bi tane almış.9 ay giyersin dedi.Bi tane de şimdi için 10 ytl ye almış.Likralı.

Peki kızlar likralıyı nasıl çevircez.Fermuar kısmı noluyo?

Nerden itibaren ekleniyo lastik.Belden biraz kesiyolar mı?

Bende yaparım kendimde makina olsa

evet arkadaşlar dedim daha öncede yaptırdım ama resmini nasıl koyum normal likralı kotumun fermaar kısmından itibaren ön kısmı kesildi oraya lastikli kumaş dikildi tıpkı hamile pantolonları gi kotun renginde ve beline düğmeli ve ilikli lastik taktılar :) çokta hoşuma gitti satın aldığımı hiç giyemedim halen bol ve duruşu kötü bunları giyyorum

Anladım gibi bi tane likralı kotum var dar gelmeye başladı yaptırsammı acep?
Aynı renk lastilki kumaş bulayım önce.

Kardeşimin aldığı hamile pantolonuna göre yaptırayım. O hem lastikli hem ipliymiş.Yarın görürüm artık.Ona göre terzi yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…