Arkadaşlar ben hafta sonu bişey öğrendim ve uyguladım sizlerlede paylaşmak istedim belki aranızda bilen de vardır ama benim çok hoşuma gitti bilmeyenlerde umarım öğrenmiş olur bilgdiğiniz gibi bi hamile pantolonu 40-50 ytl en az çünkü ben42 ytl ye almıştım ve arkadaşım bana beli gelen herhangi bi pantolonunu terziye görürüp önü lastikli bi genişleyen bi kumaş dikiyorlar içini lastilk geçiriyorlar ve çok güzel paçaları boyu beğendiğiniz gibi 10 ytl ye terzi pantolonunuzu hamilelik pantolonuna çeviriyor umarım bu bilgi şinize yarar benim yaradı :dance:a.s.
tatlım sen ankaradasın sanırım.ben keçiörende oturuyorum.eğer çevremde öyle terziler bulamazsam nereyi önerirsin.sen nereye yaptırdın? teşekkürler
Arkadaşlar ben hafta sonu bişey öğrendim ve uyguladım sizlerlede paylaşmak istedim belki aranızda bilen de vardır ama benim çok hoşuma gitti bilmeyenlerde umarım öğrenmiş olur bilgdiğiniz gibi bi hamile pantolonu 40-50 ytl en az çünkü ben42 ytl ye almıştım ve arkadaşım bana beli gelen herhangi bi pantolonunu terziye görürüp önü lastikli bi genişleyen bi kumaş dikiyorlar içini lastilk geçiriyorlar ve çok güzel paçaları boyu beğendiğiniz gibi 10 ytl ye terzi pantolonunuzu hamilelik pantolonuna çeviriyor umarım bu bilgi şinize yarar benim yaradı :dance:a.s.
Bugün 70 ytl ye aldım bende tühh yaa olsun yarin ilk işim pantolonlarımı terziye götürmek olacak vallahi..şimdi pantolonu götürüyoruz beline lastikli başka bir şeymı dikiyorlar doğru anladım dimi..
peki kalçalar ne olcakCADIARZU
rica ederim güzel bebebekler ve anneler için küçüçük bişey:1hug:Vallahi buğün okadar çok pantolon denedimki hepsi çuval gibi...Okadare güzel bir fikirki bu çok teşekkürler tekrar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?