10ytl ye hamilelik pantolonu

kendimiz yapabilseydik ne güzel olurdu

Son düzenleyen: Moderatör:
pantolonlarımı kargoya veriyorum hemennnnn yerimseniben şaka bir yana da ellerine sağlık anneciğinin çok güzel olmuş

peki pantolonun belinin geliyor olması şart mı ? yani beli kapanmayan pantolonlarım var onlardan yapılmaz mı acaba

peki pantolonun belinin geliyor olması şart mı ? yani beli kapanmayan pantolonlarım var onlardan yapılmaz mı acaba

önemli olan belinin kapanması degildi benim o pantolonlarım 38 beden yani yukarı çıkması yeterli yani paponuz sıgması yeterli onu zaten hamişiz ya kapanmıyor ki

güldemcim hani yazcaktım ya ankaraya gidince bende collezino ve oxxodan aldım bol ve lastikli tarzda birsürü kıyafetleri var ilgilenen anne adayları için diyim dedim hamile dükkanları adamı kazıklıyo mecbursun ya 85 dediler ben 15 20 35 arası değişen fiyatlarda badi bluz ve etek aldım 8 aylık hamile benim eteğimin aynısından giymişti tabi seninki kadar uygununu asla bulamam o ayrı sağol güzel fikrine arkadaşım

teşekkür ederim şahsen ben pantolon yaptırdım ama bitane elbise alcam sanırım içime oturcak ama alcam kot jile istiyorum diz boyunda kısmetse bulurum inşallah:dance:

Kizlar Bende Yaptirdim Eski Pantolonlarimdan Bir Kismini çokda şirin Oldular Hemde çok Rahat

hamileliğimin başında, bende kendi kendime bu fikri düşünmüştüm. ama evdeki hesap çarşıya uymadı. göbeğimle birlikte bütün vücudumda kilo aldı. hamileliğimin başında 34-36 bedendim. şimdi 42 bedenim. oyüzden eski pantolonlarım nerdeyse dizimin üstünde kalıyo, yukarı çıkmıyo :)))

süpeer bişeymiş ama keşke bu topiği hamileliğimin erken dönemlerinde görseydim eski pantolonlarımı hamileye çevirirdim doğruruncada yeni ciciler alırdım:)

Ben de pantalonuma yaklaşık 70 lira verdikten sonra eski pantalonlarımı hamilelik pantalonuna çevireyim diye düşünmüştüm ancak eski pantalonlarım o kadar küçük geliyorlar ki artık mümkün olamadı.

gecen yil yaz icin aldigim hicbir pantolonum kot eteklerim kapri shortlarim göbek kismindan olmuyo..3 cm kadar dügmeleri biraraya gelmiyo..kilo almamis olmama ragmen göbegim sismeye baslamis demek ki..böyle bir yöntemi bende düsündüm ama burda nerde bulcam terzi hem bulsam bile astari yüzünden pahaliya gelicek..beceriksiz buranin terzileri beceriksiz

valla bende geçen hafta aldım 60 ytl ye :S bi tanede dikrititim heralde bakalım bi terzi bulbilirsem burda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…