merhaba kızlar bende 11 haftalık hamileyim ve artık kotlarıma giremiorum yani rahatsız oluorum benim anlamadıım şimdi düşük bel kotlarımızı götürüp bellerine esnek kumaş mı koyduracaz bi de benim sadece göbeğim deilki kalçam ve bacaklarımda kilo alıo onu nası halletcez????
aynen benimde kaçam ve bacaklarımda genişlediği için eski kotlarımı şimdilik bi kenara atıcam... tayt rahat oluyo bir iki tanede hamile pantolonu alıcam bu arada mudodaki incecik pamuklu gömlekler bluzlar çok güzel tavsiye ederim.
Bende ilk hamileliğimde kendi pantolonlarımın yanlarına üçgen şeklinde ek lastik parçaları attırmıştım ve neredeyse doğuma kadar kullandım hepsini.daha sonrada yeniden o parçaları çıkarttırıp giydim pantolonlarımı :)
sadece 1 tane hamile pantolonu satın aldım hamilelikte.Oda düğünümüz vardı mecburen yani :)
benim babam terzi bende babama yaptirayim o zaman iyi fikirmis ama o kumasi nerden bulcakki babam? nasil bir kumasmi adi neki likrali herhangi bir kumanmi anlamadim?
soyle birseymi yani?
öncelikle mrb herkese ben yeni katıldım aranıza:) 18+2 günlük hamileyim bende ankarada yaşıyorum söylediğin yere mutlaka bakıcam orda dar paça hamile pantalonu varmı cnm yha bilerek gidim bol paça hiç sevmediğim şey. eski pantalonlarımızı terziyle hamile pant. dönüştürme işlemi güzel ama likralı pantalonlarımı çok seviyorum kıyamam ki kestirmeye
babam terzi olduğu için sordum benimde bitane kot pantolonum vardı onu verdim yapacak bana kestirmeden. fermuar bölümüne ekbir parça koycam dedi sonra likralı kumaşı üstüne eklicem dedi orjinal hali bozulmicak dedi. hamileliğin bitincede söküp atarsin tekrar giyersin dedi canum babacum. kaydirigubbakcemile2
arkadaşlar, ben de bana artık dar gelen bir kotumun belinin kemer kısmını çıkardım önden biraz da oydum, sonra kalın lastik geçirdim makinada üçbeş kere dikişle geçtim, harika bir hamile pantolonu oldu... bu şekilde 2 pantolon yaptım, giyip duruyorum ikisini :=) herkese de tavsiye ediyorum, öyle kalın penyeli yapmaya da gerek yok bence ben böyle çok rahat ediyorum. onlardan birini şurda anlatımştım bakabilirsiniz:
Hamileliğimin bitmesine 6 hafta kaldı. Bende aynı yöntemi uyguladım. Fakat ben yeni pantalon aldım çünkü hamilelikten önce giydiğim kendi pantalonlarım 2 ay sonra hem belden hem basenden bana dar gelmeye başladı.Kendi pantalonlarımı uzun süre giyemeyeceğim için ve bozdrmaya kıyamadığım için outletlerden uzun süreli giymek için bir iki beden büyük yeni pantalon alıp bellerini yaptırdım. 20-25 liraya pantolon aldım 10 lirayada bellerine penye taktırdım. Hamile giyim hem çok pahalı hemde benim pek zevkime hitap etmiyor. Örneğin dar paça bulmak çok zor...