10ytl ye hamilelik pantolonu

Anladım gibi bi tane likralı kotum var dar gelmeye başladı yaptırsammı acep?
Aynı renk lastilki kumaş bulayım önce.

sen değil canım terzi buluyor merak etme sen terziye götür o uygun yapar ama bildiğim semtlerde hep 10 ytl haberinizde olsuna.s.

arkadaşlar hamile bir arkadaşımdan öğrendim lcwaikikide de hamile pantolonu varmıs

arkadaşlar inş bu fikir gerçekten işinize yaramıştır

aslında evde bu işlemi bizde yapabiliriz bence kızlar dur ben deniyimde size olup olmadıgını söylerim

adasu haberini bekliyorum arkadaşlar bi şey daha paylaşmcam ama sanırım ank oturan arkadaşlara göre bu haberi olanlar vardır ama olmayanlar için söylüyorum dün kızılayda metronun altını gezdim süper şeyler var bakılmaya değer 10 - 15 ytl yine çok güzel hamileler içinde uygun olabilecek çok şeker şeyler bu durumda 1 alt ve üsttü 20 ytl tamamladık :)

evet ya tonla para ödeniyor şu hamile kıyafetlerine.. teşekkürler.

evet arkadaşlar eğer ankarada yaptırabiliyorsak kesin ist bilen vardır valla ben hazır aldığımdan daha rahat ve daha güzel duruyor üzerimde üstelik son pantolonumu annem yaptı samanpazarında 3 ytl kumaş aldım 1 ytl lastik aldım 4 ytl ye mal oldu evde yapılırsada maliyeti en fazla 5 ytl olur. Ve hazırlardan da daha güzel istediğim gibi :teytey:

ben kendim yapabilir miyim diye düşünmüştüm ama mahvederim diye vazgeçtim aslında iyi bir terzi bulunursa neden olmasın yani en azından elimizde olan bi hamile pantolonunu götürürürüz diğerini bunun gibi yapın falan desek yaparlar sanırım denemekte fayda var ben bugün almıştım bi tane 35 ytl çokta güzel ama semtten semte değişiyor bakırköyde yanına yaklaşılmıyor vallahi 85 diyor içimden yuh deyip çıktım

para gönderelimde bize de al nolur ki:)

para gönderelimde bize de al nolur ki:)
canım para göndermekle olsa canın sağ olsun derim bile emin ol yerimsenibenbi pantolonunu gözüne kestirceksin aman ben bunu doğumdan sonrada giymem nasılsa diyeceğin bi pantolon olmalı ve beli geliyor olması yeterli likralı olursa daha rahat olur terziye elindeki pantolonunla beraber götür herşeyini onlar yapılıyorlar
a.s.

evet arkadaşlar bazı arkadaşlarımıza sanırım terziler yapamayız demişer ler yapılıyor arkadal-şlar işte yaptırdığım pantolonların resimleri kumaşı annem yaptı ben de ikisinide hazır aldığımdan daha rahat giyyorum üstelik göbüşüm kocaman oldu 22 haftalık hamişim ben resimlerinide çektim meryem arkadaşımız için ama sizin içinde koyyorum

ah canım benim sağol bitanesinsen.a.s.terziye anlatacam şimdi bakalım bu seferde yapamam derse başka bir bayan terzi bulcam kadının halinden kadın anlar zaten.erkek terzilerin bazıları hiç karşılaşmadılar belki böyle bişeyler bilmiyo olabilirler.

ben de yaptırdım pantalonlarımı bu şekilde ama bi tanesinin belini pek uyduramadı terzi.aklınızda bulunsun yüksek belli pantalon götürün daha rahat oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…