11 ay edecek

bu kadar boşanmanın eşiğine geldiniz kadar büyük proble ne ki

ve kocanızdan ne köy olur ne kasaba baksana seni 20 günde terk eden adam boşan gitsin

ben sizin yerinizde olsam kirilan gururumun pesinde olurdum. en cok canim ona yanardi. sevip sevmememi dusunmezdim bile. siz ancak size bunlari yapmadan onceki halini seviyorsunuzdur esinizin. yukarda soylenildigi gibi dava acin maddi manevi tazminat isteyin. sonra da guzel bir baslangic yapin. aklima baska birsey gelmiyor. :bbo:

inanın tek sorun ailesinin hayatıma müdahale etmesini kabul etmemem. zaten bu şehirden bi kurtulsam o zaman herşeye yeniden başlayacam. ne olur bana dua edin bu ayın 6 sında memur atamaları var ve ben atama bekliyorum ne olur dua edin bana atamam gelsin de bu şehirden kurtulayım bir an evvel.

evden çıktığında bir daha gelmeyeceğini söyledi, 'eğer bu gece eve gelmezsen bir dahaki gelişinde evi bu halde görmezsin' diye tehdit ettim onu o da akşam geleceğini söyledi ama gelmedi. erkek kardeşi gelip onu götürmüş.

insallah hersey gonlunuzce olur... hayat ne tuhaf ne umarak cikiyoruz bir yola ve nerede buluyoruz kendimizi. oysa hepimizin istedigi biraz huzur biraz mutluluk... hayirli bir yere cikar atamaniz umarim. yolunuz acik olsun....

ailem başta onu öldüreceğini söyledi bende destek verdim ama ablamla bi konuşma yaptık (konuşmayı size aynen yazıyorum) vazgeç bu saçmalıktan, baba gidip onu öldürürse anne senin ağzına tükürür adam bu yaştan sonra senin yüzünden cezaevine girdi, yok kocan onu öldürürse anne yine senin ağzına tükürür adam senin yüzünden toprağa girdi.... babamı bu olaydan caydırıncaya kadar gözüm çıktı. üstüne annemde babamı destekliyordu (ama işin sonunda annem beni mahvedecekti onu biliyorum)

canım ya psikolojinin baya bi bozulmuş ne öldürmesi ya netden bahsediyorsunuz
ayrıca kpss puanın nedir canım

Aman yarabbim :1shok: :1shok:
Valla güzelim, bence hic bekleme ac bosanma davasını maddi manevi tazminatınıda iste, hic beklemeye gerek yok, o adamdan sana hayır gelmez birdaha o aileden hele hic.
Yazıklar olsun gercekten, bu kadar kolay mı bir genc kızın hayalleriyle oynamak?
Onların kızlarının basına gelse ne yaparlardı acaba?
O kocan denilecek adamada söyleyecek söz bulamıyorum, sükret ki kurtulmussun ondan, evet kötü bi tecrübe olmus malesef ama olsun bunu yasaman gerekiyormus ve yasadın, uzatma sakın hemen baglantını kopar onunla soyismini hemen al geri.

adam adam değil ki neyini seviyorsun hala çekmiş defolmuş gitmiş her şerde vardır bir hayır böyle güvensiz bir adam iyikide gitmiş
23 gün bişey değil 23 yıl çekseydin ömrünü yeseydi dahamı iyi olacaktı unut gitsin o da nereye giderse gitsin anasının sözünden çıkamıcan madem ne demeye evlenir bu süt kuzuları anlamam

ayrıca ne diye baban öldürecekmiş onu değermi bir densiz için cezaevlerine girmeye
aslında daha ağır laflar yazıcam öyle sinirim bozulduki ama neyse
maddi manevi dava aç ve donuna kadar al o şerf...sizin özellikle maneviiiii
bide seviyormuyum diyorsun canım ya sen kendinde misin

yüksek lisanssın değil mi inşallah yerleşirsin canım
allah eşimede nasip eder inşallah
bu ayın 6 sında oda tercih yapacak
vallahi gülüm ya bizimde bu işsizlikten psikolojimiz bozuldu resmen
işini bulunca kayınvalidemlerden ayrılıcaz
üfffffff sen konu açtın ben dertlendim
kpss deyince açtın yaramı ne yapayım
artık bir evim olsun istiyorum kendi gelirimiz olsun istiyorum çok şey mi istiyorum bilmem ki
bu arada eşim lise olarak girdiş 90 aldı
üniversiteden ocakta mezun olacak inşallah
ales e filanda girdi
hayırlısı ya
ne diyeyim yerleşirsiniz inşallah

bu mu sebep yani?sizin işinize karıştılar siz kabul etmediniz eşiniz de sizi bıraktı...
bu kadar basit yani...
daha neler duyacağız acaba...
allah yardımcın olsun ne diyeyim..çok şaşırdım..

Bence eşinizin evi terketmesinin başka bir nedeni olmalı, bütün her şeye rağmen sizinle evlenen, düğünde bayıldığınız için sizi kaçıran yani bütün bunları yapan bir adamın 23 gün sonra sizi terketmesi inanılmaz geliyor bana. 1-2 yıl sonra deseniz anlarım da, 23 de adamın ayakları daha yere değmemiştir yaaaa.
İnanın yazdıklarınızı okurken ağzım açık kaldı. Bence siz hala eşinizi seviyorsunuz, ama boşuna böyle bir adamdan koca olmaz. İnşallah KPSS sonuçlarınız istediğiniz gibi olur da o şehirden kurtulursunuz.

kendimde değilim. kendimde olsam üzerinden 11 ay geçmesine rağmen niye hala böyle konuşayım ki mafoldumben onun artık dönmesini beklemiyorum ki dönsede zaten bu saatten sonra ben ona dönmem.

canim ben esine, ailesine yada olana bitene birsey demiyorum hayatda hersey gele biliyor insanin basina ama bana gore en buyuk hatan bosanmaman cunku bak bir yil gecmesine ragmen hala adami hayatinda tutuyorsun neden bu kotulugu kendine yapiyorsunki ?? yeni bir hayat kuracagina!!! bana bunu yaptilar basima sunlar geldi diye dusune dusune 3/4 seneni harcayacaksin hayat o kadar kisaki bu 3/4 sene aslinda cok uzun bir zaman hayatimizin icinde!! bence bir an once bosanma davani ac ve hayatindan o kisiyi cikar yeni ufuklara yelken ac derim!!!... uzatdigin zaman sadece sana zarar verir canim ...

BU ne demek yaaa kim kimi olduruyor ? her bosanan birbirini vursaydi heralde dunya nufusu yariya inerdi sacmalamayin Allah askina ... simdi esiyin kacmasina mantikli bakmaya basladim kusura bakma ama bende olsam bu sekil mantikta olan bir aileden oglumu bir an once uzaklastirmak isterim, oglan olsam bir dakika durmam sizinailenin mantik mantik degil kusura bakma ama

inşallah senin başına böyle bir olay gelmez. herhalde tüm yazdıklarımı okumadın. adam beni düğünden kaçırdı ve sonra da beni terk edip gitti diyorum. sen dönmüş bana ailesi haklı diyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…