11 ay edecek

Hiç bir şey zor değildir istedikten sonra gene kurarsın düzenini de. Ben anlamadım sen istemediklerini ısrarla gösteren bu aileye neden gelin oldunki hem düğün günü öyle rezalet çıkarmışlar yani istemediklerini ısrarla ama ısrarla göstermişler sen niye evlendinki. Şikayet etmeye bana göre hakkın yok Allah yardımcın olsun gerçekten zor durumdasın onların da yaptığı hiç hoş değil ama sen de bile bile lades demişsin. O yönden onları hiç eleştirme bence.

çok sinir oldum ya,bencede boşama neden onların ekmeğine yağ süreceksin gidecek ailesi kolayca hiç bişey olmamış gibi istedikleri gibi birini alacaklar boşver bu nikah sürdüğü sürece onlar huzursuz olsunlar Allah inşallah sana yaşatııklarının aynısını onlara yaşatır...

çok ilgin bi evlilik süreci bu..film gibi..keşke gerçek olmasaydı senin için eminimki çok ağır bişey ama yapacak bişey yok başa gelen çekiliyo..bence bitsin bu tuhaf evlilik madem aramadı sormadıda sende kendi yoluna bakarsın..

Bence yapılacak en akıllıca şey boşamak. Mahkeme 3 yıl veriyor ki bu süre zarfında evlilik kurumu belki kurtarılabilir diye. 3 yıl sonunda eşin 2 şahitle bir araya gelmediğinizi kanıtlar ve hakim boşar.
Gidenin, hemde öyle böyle değil, saçma sapan gidenin arkasından niye ahıt yakasın ki? Elbette arayıp sormayacaksın, elbette peşinden gitmeyeceksin.
Ver mahkemeye, bir hukukçudan yardımda al ve delillerini de ibraz ederek boşanma davasını aç. (düğünde kavga çıktı eşim salondan beni kaçırdı falan demişsin cd kayıtları vardır elbet) Manevi tazminat talebinde de bulun.
Salla gitsin sonra.
Bizim Medeni Kanunumuz evliliklerde kadının yanındadır, bunu da lütfen unutma. Beni istemeyenin parasını istemem gibi geyiğe de bence hiç girme. Al tazminatını, hatta ayrı kaldığınız 11 ay için mahkemenin belirleyeceği nafakayı da al ve boşa adamı.
Kocasının boşadığı kadın değil, kocasını boşayan, haklarını bilen, haklarını koruyan, kafası her zaman dik, ne yaptığını bilen bir kadın ol.
Gidenin arkasından ağlamak yerine, hayatının bundan sonrası için çaba sarfet bence.
Senin evliliğin bence şuan duvarda asılı duran içi resimsiz çerçeveye benziyor. O duvarı boyatıcam de ve o boş çerçeveyi de at gitsin.
Umarım senin için hayat harika şeylere gebedir. a.s.

bugün çok güzel birşey oldu sizlerle paylaşmak istiyorum kaydirigubbakcemile3 sabah avukatım aradı. benim adama nafaka davası açmıştım ve nafakam bağlandı hatta 11 ay oldu ayrılığımızın ayrı olduğumuz sürenin de nafakasını bağladı. aylık 300 lira ve 11 ayında faiziyle beraber. yani toplam 5 milyara denk geliyo. avukatım aradı ve onun 4milyar 600 milyon yatırdığını ve gidip parayı almamı söyledi. bu konuyu size anlatmamın sebebine gelince bu ayın 19unda evliliğimde ilk yılı doluyor ve hemen düğün sabahı ablası gelip benden tüm altınları aldı ve götürüp satmışlardı. altınları sattıkları zaman tam tamına 4milyar 600milyon tutmuştu demek istediğim üzerinden tam 1 yıl geçti ve o altın parası kadar bana nafaka ödemek zorunda kaldı ve ödedi. ALLAHIN NE KADAR BÜYÜK OLDUĞUNA BUGÜN BıR DAHA ŞAHıT OLDUM VE hala şoktayım. hesap yapsaydım bu kadar tutturamazdım... bir söz var ''MAZLUMUN AHI TAHTTAN ıNDıRıR PADıŞAHI'' diye... benim padişahında tahttan inmesine çok az bir zaman kaldı naniknanik

s

arkadaşım düğün gecesine kadar hatta takı törenine kadar ailesi beni çok istiyordu. beni istememelerinin tek sebebi takıları onlara vermemem. takı töreninden sonra beni istemediler. yoksa o kadar aptal aşık değildim. düğünde kavga çıktığında da benim herif zaten beni düğünden kaçırdı. (ben baygındım o sırada) kendime geldiğimde de ona beni gönder dedim fakat o 'herşey düzelecek' diye beni kandırdı. sonrasında kaçıp gitti hiç beklemediğim bir anda kaçtı gitti

Öncelikle Yaşadıklarına çok üzüldüm..
Eee Allahın sopası yok anında kafaların kırsın..
Böyle mucizevi şeyler sana gelecektir canım...

hepinizin iyi dilekleri için çok teşekkür ederim. ıNŞALLAH bu ayın sonunda atamalar belli oluyor ve ben yine burdan size atandığımı söylerim ondan sonra da kendime yeni bir hayat kurduğumda da yine burdan sizinle mutluluğumu paylaşırım.

senin adına çok sevindim.ne kadar adi insanlar var inanamıyorum yaa .Allah yolunu açık etsin canım.Bundan sonra her şey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…