- Konu Sahibi zeyneplorin
-
Pardon ama bu adam sizi düğünde kavga çıktı diye kaçırmış, ama sonra 23 günde sıkılıp terk etmiş.. Ve siz bu adamı hala seviyormuyum sevmiyormuyum diye konu açıyorsunuz.. Sevsen ne olkur sevmesen ne olur, adam terk etmiş gitmiş....
Boşanma davası açmış.... reddedilmiş, 3yıl daha açamayacakmış (neden anlamadım daha nce hiç duymamıştım böyle bişey) Sırf boşanma davası açamadığı için seninle evli kalmak durumunda, zaten o da kağıt üstünde.. Adam fiilen seni çoktaan boşamış....
Sen de geri dönse de bundan sonra olmaz tekrar diyorsun.. O zaman dava açmamak için daha neyi bekliyorsun.. Ne zannediyorsun adamı 3 yıl boyunca boşanmayarak süründüreceğini mi..
Yooo olan sana oluyor.. O orada hayatını yaşıyor bekar bir erkek gibi.... Sen se burda acaba seviyormuyum yoksa inadımdan mı boşanmadım diye düşün dur....
benim derdim onunla barışmak falan değil. bende barışmayı istemiyorum zaten. ama daha ona manevi tazminat davası açacam. (intihara teşebbüs etmiştim) ama ilaç alırken sadece ölmek isteyip istemediğimi ölçmek için ilaçları aldım (ölmek istemiyor muşum onu anladım zaten fazla ilaç almamıştım) dava açtığım zaman hastanede kaydım da var intiharla ilgili ve onun yanındayken olmuştu bu olay o belgelerle dava açarsam avukatım ondan iyi tazminat alabileceğimi söyledi.
dünyada ilk boşanan ben değilim sonuncusu da ben olmayacam. benim ailemin onu öldürecez demelerinin sebebi; düğün gecesi benim ailem onunla gitmemi istemiyordu. bu adam yalvara yakara beni düğünden kaçırdı. 23 gün sonra da terk edip gitti, benim kabullenemediğim olay bu. yoksa sırf bi ayrılık yüzünden kimse kalkıpta ölümü aklına getirmez.
benim derdim onunla barışmak falan değil. bende barışmayı istemiyorum zaten. ama daha ona manevi tazminat davası açacam. (intihara teşebbüs etmiştim) ama ilaç alırken sadece ölmek isteyip istemediğimi ölçmek için ilaçları aldım (ölmek istemiyor muşum onu anladım zaten fazla ilaç almamıştım) dava açtığım zaman hastanede kaydım da var intiharla ilgili ve onun yanındayken olmuştu bu olay o belgelerle dava açarsam avukatım ondan iyi tazminat alabileceğimi söyledi.
iyide seni zorla kaçırmamış.yalvara yakara kaçırmış.yani sende ikna olarak gtmişsin.yani seni kendi siteğin dışında zorla götürse anlıycam ama isteyerek gitmişsin.dünyada ilk boşanan ben değilim sonuncusu da ben olmayacam. benim ailemin onu öldürecez demelerinin sebebi; düğün gecesi benim ailem onunla gitmemi istemiyordu. bu adam yalvara yakara beni düğünden kaçırdı. 23 gün sonra da terk edip gitti, benim kabullenemediğim olay bu. yoksa sırf bi ayrılık yüzünden kimse kalkıpta ölümü aklına getirmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?