11 ay edecek

ne üzülüyorsun canım dua etki hamile kalmadın bu 23 günde neden ısrar ediyorsunki boşanmamakta seven düşünen merak eden adam aramazmı sormazmı görünen oki bu adamdan sana ne köy olur nede kasaba mafoldumben

Pardon ama bu adam sizi düğünde kavga çıktı diye kaçırmış, ama sonra 23 günde sıkılıp terk etmiş.. Ve siz bu adamı hala seviyormuyum sevmiyormuyum diye konu açıyorsunuz.. Sevsen ne olkur sevmesen ne olur, adam terk etmiş gitmiş....
Boşanma davası açmış.... reddedilmiş, 3yıl daha açamayacakmış (neden anlamadım daha nce hiç duymamıştım böyle bişey) Sırf boşanma davası açamadığı için seninle evli kalmak durumunda, zaten o da kağıt üstünde.. Adam fiilen seni çoktaan boşamış....
Sen de geri dönse de bundan sonra olmaz tekrar diyorsun.. O zaman dava açmamak için daha neyi bekliyorsun.. Ne zannediyorsun adamı 3 yıl boyunca boşanmayarak süründüreceğini mi..
Yooo olan sana oluyor.. O orada hayatını yaşıyor bekar bir erkek gibi.... Sen se burda acaba seviyormuyum yoksa inadımdan mı boşanmadım diye düşün dur....

dünyada ilk boşanan ben değilim sonuncusu da ben olmayacam. benim ailemin onu öldürecez demelerinin sebebi; düğün gecesi benim ailem onunla gitmemi istemiyordu. bu adam yalvara yakara beni düğünden kaçırdı. 23 gün sonra da terk edip gitti, benim kabullenemediğim olay bu. yoksa sırf bi ayrılık yüzünden kimse kalkıpta ölümü aklına getirmez.

evliliğin ilk yılı dolmadan açılan davalar genelde red ediliyor. birde üstüne onun şahitlerinin hepsi mahkemeye geldiğinde benim lehime şahitlik yapınca (tüm doğruların söylediler) hakimde davayı red etti ve 3 yıl boyunca asla boşanma davası açamayacak bana ancak 3 yılın sonunda açabilir.

1 senen gecmis zaten iki sene sonra istesende bosar hakim istemesende en fazla 3 sene ayri yasadiktan sonra direk bosaniliyor diye biliyorum ben + o hayatina keyfine bakiyor sen hala oldugun yerde sayiyorsun akili davran bir an once hem kendi boynundaki halkadan hemde onun boynuna taktigin halkalardan kurtul ileriye bak ...

benim derdim onunla barışmak falan değil. bende barışmayı istemiyorum zaten. ama daha ona manevi tazminat davası açacam. (intihara teşebbüs etmiştim) ama ilaç alırken sadece ölmek isteyip istemediğimi ölçmek için ilaçları aldım (ölmek istemiyor muşum onu anladım zaten fazla ilaç almamıştım) dava açtığım zaman hastanede kaydım da var intiharla ilgili ve onun yanındayken olmuştu bu olay o belgelerle dava açarsam avukatım ondan iyi tazminat alabileceğimi söyledi.

ooookafamçokkarıştı

bu sozlerin ustune ne denir artik bilemiyecegim :bbo:

esin dugunden seni kaciriyor CADIARZU
23 gun sonra terkediyorCADIARZU
bosanma davasi aciyorCADIARZU
ailen onu oldurmeye ugrasiyorCADIARZU
sen bu 23 gun icerisinde intihara kalkisiyorsunCADIARZU
resmen seri dizi olmus senin hayat yalaelaelaelaelae

canım keşke ailenı dınleseydınde gıtmeseydın o adamla bastan bellıymıs zaten genclıgını heder etme boşan gıtsın eger kocan sorumluluk sahıbı olsaydı ve sana deger verseydı aılesıne karsı cıkardı ama o kacmayı tercıh etmıs Allaha havale et canım umaım hakkında hayırlısı olur:Saruboceq:

cnm kurtul o adamdan ( adam ona iltifat oldu ama) kurtar kendini, geçmişe göm, adını anma, yolda görsen tanıma ve öcünü mutlu olarak al ondan kendine yeni bi hayat kur,maddi olarakta verebileceğin zararı ver

dilerim allah onları ailecek yaptıklarına pişman etsin allaha havale et ve merak etme hiçbi kötülük allah katında karşılıksız kalmaz

bence sizin öncelikle ve acilen psikolojik tedaviye ihtiyacınız var...
hiç normal değil...

vallahi ne yazacağımı şaşırdımmm :1shok:
inanın ilkkez böyle bişey duyuyorumm
dünyada ne biçim insanlar var anlamıyorum
bi insan birini seviyorsa sonuna kadar arkasında durmalı
kim ne derse desin elini asla bırakmamalı lmaz:
eğer yarı yolda bırakıyorsa ben bu sevgiden şüphe duyarım
sizi daha 23 günlük evlyken bırakıp giden bi insan ne sizi düşünmüş nede sevmiştir
azıcık içinde erkeklik olsa zaten size sahip çıkardı hiç bilmediğiniz bi şehirde sizi bi başınıza bırakıp
bu insan ne yer ne içer iz bilmez yol bilmez diye düşünmeden terk edip gitmezdi :dilcikar:
boşa gitsin arkadaşımm Allaha havale et onuu
ondan ne köy ne kasaba olurmuşş
kendi hayatını kur geriye dönüp bakma
hiç bi yara kapanmayacak kadar büyük olmazz yeterki sen hergün onu düşünüp yarana tuz basmaya kalkmaa :teselli:
hakkında hayırlısı olur inşallah bu zamandan sonra...

iyide seni zorla kaçırmamış.yalvara yakara kaçırmış.yani sende ikna olarak gtmişsin.yani seni kendi siteğin dışında zorla götürse anlıycam ama isteyerek gitmişsin.
evet yaptığı büyük kaypaklı.ne erkekliğe nede insanlığa sığar.
ama yinede birini öldürmek için yeterli bir bahane değil...
sırtında kambur gibi taşıma bu adamı artık.
at gitsin...

23 gün içinde ne değişti,madem bırakacaktı düğün günü hazır aileler de istememişken niye bırakmamış aklım almadı doğrusu.....

Allahım bunları duyunca çok üzülüyorum. 23 gün süren evlilik :bbo: :1shok:

Allah hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq:

canım 3 yıl boyunca dava açamaz diye bir şey yok reddedilen nedenle boşanma davası açamaz ama başka bir nedenle açabilir

o 3 yıl dediğin red kararı kesinleştikten sonra başlar yani eşin o kararı yargıtay a gönderdiyse sizin 3 yılınız daha başlamadı o 3 yılın sonunda sen veya o ayrılık nedeniyle dava açarsınız o zaman da hakim sizi boşar reddedemez davayı

valla oturun konuşun adam gibi anlaşmalı boşanın derim ben 1 yılın dolunca anlaşmaı boşanabilirsin ve ataman çıksa da öncelikle bir psikologla görüş bence ailenden ayrılınca daha çok bunalıma girebilirsin Allah korusun

Kız hırs yapmıs işte ya neden boşanmadın diye soruyosunuz ki. oda farkında belliki adam onu istemiyor. boşanacaklar. ama şimdi değil. onların istediği zaman değil diyor.

arkadasım senin hırsını anlıyorum ama giden senin günlerin oluyor farkındamısın. geri döner umudu var bence içinde biyerde. küçük bi tortuda olsa var işte. kendini bi topla bakalım. hırs yapısını anlıyorum ama bunun senden baskasına zararı olmayacak. üstelik kız kardesini felanda suclama. adam seni isteseydi dünya hayır dese su an senin yanında olurdu.

biliyorum. ama işte ne yapıyım. babamın evine geri döndüğümde daha kınam elimdeydi. ve adam hala bir kere olsun hiç aramadı en azında arayıp bana beni boşa desin o nu bile yapmıyor. şu atamam bi gelseydi bi çekip gitseydim bu şehirden işte o zaman kendime yeni bi hayat bi kurabilirim yoksa biraz zor. hatta çok zorrrrrrrrrrrr lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…