11 ay edecek

inşallah ataman gelir işine gücüne bakarsın hatta güveneceğin biride çıkar karşına yeniden bi düzen kurarsın.ona gelince şimdi sen grurda yapıyorsun neden terkedildim diye ama emin ol geri gelecek eninde sonunda gelcek o yüden sen onun gelişini bekleme kur düzenini karşına biride çıkınca boşa gitsin.

yazdıklarını okudum ve çok üzüldüm
seni sevdiğin biriyle evlendin ve 23 gün sonra gitti çok zor neydi kocanı senden vazgeçiren bilinmez ama
bu vicdana sığmaz.bırakacaktın niye evlendin insan bunu düşününce bile sinir oluyor.
inşallah ataman olur ve bundan sonra geleceğe bakıp mutlu olursun.

oooff,sen onu sevıyorsun ama o aılesınden etkılendı ve senden kctı bosayamadı ve gorusmuyor,

ılıskınız bıtmıs bence zate 5 parasız senı gurbette bırakan adamdan hayır mı gelır ya, ııyı nıyet yapma bence artıkç. gecmıs olsun

peki sen 11 aydır napıyosun orda ailenden uzakta, başka memlekette işsiz güçsüz parasız?

selam öncelikle
valla büyük konusmamak lazim ama
seni 23 günlk karisini terkedeni kabul etsende
ilede cocugun felanda olsa terk eder gider
bence davani ac ve hayatina yön ver
ina inat yapavam diye gencliginden olma derim
ama tabiki son karar senin
allaha emanet ol

eşiniz de de iş yokmuş yanlış anlamayın daha ailesi öyle yapıyorken sizin tarafınızda yer alacağına size sahip çıkacağına adama bak ne vurdumduymaz

hepinizin duaları için çok tşk. inşallah atamam gelirde gerçekten artık kendime yeni bir hayat bir kurabilirim. başka bir şehirde değilim. şimdi ailemin yanındayım. başka şehire gelin olarak gittim ama o evi terk edince ailemin yanına geri döndüm.

inşallah bir şekilde çözüme kavuşur ama bu şekilde nereye kadar şu durumda hayatınızı düzene de koyamazsınız beni istemeyeni ben hiç istemem hayatımı düzene koyarım arkadaşım tamam akıl vermek bizce kolay başına gelmeyen bilemez ama ailecek ayırmışlar sizi yıkmışlar yuvayı toparlayacak biri yok mu sizin aileniz ne diyor?

Ailesini size tercih etmiş,ya da
ailesinin etkisinde kalarak tercih etmek zorunda kalmış...
sonuç ayrısınız hem de 11 aydır ve hiç aramamış...
hala seviyor olabilirsiniz,belki birleşme umudu bile vardır içinizde..
ama şuan sadece kendinizi düşünmelisiniz,
bundan sonra ne yapacaksınız diye??
bırakın aramasın,sakın siz de aramayın,
zaman herşeyin ilacı derler ya,zamana bırakın bakalım,
zaten yapacak tek şey de bu sanırım...
hergün,her saat düşünmek yaşadığınız acıyı sıcak tutar,
bırkın soğusun..işte o zaman
gerçek duygularınız ne,anlarsınız...
hakkınızda hayırlısı olsun...
sevgiler...

orta yolu bulmaya kimse yanaşmadı. onun ailesi daha fazla ortalığı karıştırdı. benim ailemde onun ailesiyle bir araya gelmek istemediğini söyledi. ki benim ailem bi girişimde bulunsaydı bile sonuçsuz kalacaktı.

yok yok evlilik için kişilerin yeterlilik belgesi alması şart ..bu nasıl iş yaa, bu ne sorumsuzluk, hayatı hafife almaktır.bu belge özellikle erkekler için şart, testten geçirilecekler yoksa yok onlara kız falan...

inşallah senin başına böyle bir olay gelmez. herhalde tüm yazdıklarımı okumadın. adam beni düğünden kaçırdı ve sonra da beni terk edip gitti diyorum. sen dönmüş bana ailesi haklı diyorsun.

canim benim basima boyle birsey gelmemis olabilir ama kendimden kiymetli olan cocugumun basina geldi o da bosandi hemde 18 yasinda 3 ay suren bir evliligi oldu ama biz pesine dusup oldurelim o kimki demedik ustelik kizim kendi verdi mahkemeye ve aninda bosandi ...

+ ben ailesi hakli derken senin yazdigin mantiga gore dedim ...

Son düzenleme:
O dava açıldığında keşke boşansaydınız.Şimdi öyle bir insan için seviyormuyum sevmiyormuyum diye düşünmezdiniz. Sizi 23 günlük evliyken bırakan adamı sevseniz ne olur sevmeseniz ne olur. Böyle bir adam bırakın sevilmeyi, hatırlanmayı bile haketmiyor. Bir an önce bu adamdan yakanızı kurtarın ve hayatınıza yeni bir yön verin o 23 günüde yaşanmamış sayın ne kadar zor olsa da.

Zeynepcim kim hakli kim haksiz yukaridaki biliyor. o yuzden en guzel yillarini ona eziyet edecegim diye kendine de eziyet ederek gecirme. kumar oynadim kaybettim de. 1 senen gitmis, daha da gitmesin.

Sinir hastasi olursun. ugrasma artik. kendi yolunu ciz.

Esinin ipi ile de kuyuya inilmezmis. herkesin hayatinda yaptigi buyuk yanlislar vardir. Allahbeterinden saklasin. De ki bunu yasayacagim varmis de. derin bir nefes al ve yeni gune artik onu hayatindan cikararak ver.

Yukaridaki dedigim gibi hakliyi haksizi biliyor. Senin ahin kalir mi kimsede? emin ol bir gun aheste aheste cikar hem esinden hem ailesinden. Sen adaleti Allaha birak.

hayatini yeniden kur. sev sevil, cocuklarin ailen olsun, kotu bir ruyaydi gecti de.

Hirsini anlayabiliyorum ama bu iki ucu da sana zarar veriyor. yani sadece ona zarar versen iyi. sen de zarar goruyorsun. arkadaslarin dedigi gibi tazminat davasi ac. evi terk eden de o. once git bir avukatla konus. alacagin parayi artik fakir fukaraya mi dagitirsin,gidip yeni sevgilinle tatilde mi yersin bilemem.:)

ne alaka bu laf şimdi...
nasıl bir mantıktır bu.
tamam gururun incinmiş anladık ama bir başkasını öldürmeyi düşünmek,bunun için birilerine destek vermek:1shok:
bunu kabul etmem imkansız.
boşanırsın yada boşanmazsın senin bileceğin işi.
ama bir cana kıymayı düşünmek ne demek.
lütfetmişsinizde ablanız ikna etmiş.lmaz:
istememiş işte adam sizi.bunu anlamak bu kadar zormu?gururunuz önemliyse boşanın gitsin.karşı taraf şu anda "tekmeyi bastık ama hala peşimizde,boşanmak istemiyor.bu kadar gurursuz" diye konuşuyor olabilirler arkanızdan.
boşanın ve Allah'a havale edin.

tamda söyleyeceklerimi yazmışsın...

bi arkadaş daha bu tarz yorum yazınca konu sahibi arkadaş paylamıştı bi güzel ama bu sözünüz eşinize hak vermem gerekecek cinsten...

kimler kimler boşanıyo ne büyük aşklar bitiyıo...

daha sonra pişman olmuşsunuzdur kesin ama her durumda aklı selim kalabilmek önemli..

allah daha büyük acı yaşatmasın..

daha iyi günler görürsünüz inşallah..

canım bak kendi ağzınla söyledin beni sevmiyor bu kadar basit diye ver yolu gitsin lütfen sevgiyi takıntı haline düşürmeyelim.sen inat ederek yada takıntı haline getirerek sadece zaman kaybedersin.üzülürsün.bu adamdan hiçbişey olmaz canım ne koca ne baba ne arkadaş.:enbuyukkk:

böyle bir durumda niye "acaba seviyor muyum sevmiyor muyum" diye düşünüyorsun anlayamadım
aşkından ölüyor da olsan şu saatten sonra ne önemi var ki?
bence yanlış bir soruya kafa yoruyorsun
"onun yerine bu işten daha fazla yara almadan nasıl kurtlurum?" sorusuna kafanı yorsan
daha çok ilerleme kaydedeceksin.

canım çok zor bir durum yorum bile yapamıyorum dua et ve ataman olsun bir an önce başka bir şehir sana herşeyi unutmanda kolaylık sağlayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…