- Konu Sahibi zeyneplorin
-
. sırra kadem basmadı çalıştığı yer belli yaşadığı şehir belli ama onun peşine düşseydim de bişey değişmeyecekti adam beni İSTEMİYOR bu kadar basit.
bu ayın sonunda evliliğim ilk yılı dolacak. ama maalesef ki eşimle ayrı oluşumunda 11 ayı dolacak. sadece paylaşmak istiyorum içimdekileri. severek evlendik ailesi başta beni çok istiyordu ama sonradan istemediler. (onların istediği şeyleri kabul etmedim diye beni istemediler) herşeyimiz sorunlu oldu, düğünümüzde bile kavga çıktı onun ailesiyle benim aramda. düğünde bayıldım ve eşim beni düğünden kaçırdı (ailem beni vermek istemeyince) düğünden sonraki gün ailesi beni kesinlikle istemediğini ve babamın evine göndermesini söylediler. eşim kabul etmedi. zaten başka bir şehire gelin gidecektim. çıkıp gittik ama ailesi bir gün olsun rahat vermedi hergün arayıp onu boşayacaksın dediler. o da en sonunda (23. günün sonunda) beni terk edip gitti. hiç bilmediğim bir şehirde 5 kuruş parasız bırakıp gitti. hemen ardından boşanma davası açtı. şimdi davamız da sonuçlandı red edildi davamız ve 3 yıl boyunca bana kesinlikle bir daha boşanma davası açamayacak ancak ben istersem açabilirim. onu bir türlü anlayamıyorum gittiğinden beri bir kere olsun aramadı tlf numarasını zaten hemen değişti. ben şimdi onu sevip sevmediğiimi bile bilmiyorum. boşanmadık ama ayrıyız. onunla boşanmayı ben kabul etmedim ama sırf ailesi boşanmamızı istediği için ben kabul etmedim. ya onu sevip sevmediğimi nasıl anlayacam bilmiyorum. gerçi onu sevsem de sevmesem de değişen bişey olmayacak çünkü adam beni hiç aramadı ve aramayacak ta.benneyaptımki
düğün davetiyesinden tutun mobilyalara kadar herşeye karıştılar ve onların istediği gibi oldu. bende her defasında eşimle tartıştım oda hep herşeyin düzeleceğini söylüyordu. düğün gününe kadar hiç bişey düzelmedi hatta herşey daha kötü oldu. kız kardeşi var zaten kız kardeşi de ayrı bir dert onu hergün arayıp boşayacaksın diyen kız kardeşidir. boşanmamamın tek sebebi de ailesi boşanmamızı istiyor diye ben kabul etmedim. sırra kadem basmadı çalıştığı yer belli yaşadığı şehir belli ama onun peşine düşseydim de bişey değişmeyecekti adam beni İSTEMİYOR bu kadar basit.
ya tamam o beni istemiyor. ondan eminim ama ben onu hala seviyormuyum yoksa inadım yüzümden mi boşanmayı kabul etmedim onu bilmiyorum.
onunla bir daha asla olmaz. iki dünya bir araya gelse asla olmaz bu 11 aydır ne yaşadığımı ben çok iyi biliyorum o bu saatten sonra bana geri dönse de ben asla kabul edemem onu sevsem bile (sevip sevmediğimi bilmiyorum) bana bu yaşadığım günleri asla unutturamaz ve ben bu yaşadıklarım aklıma her geldiğinde kavga edecem onunla o yüzden bir daha asla bir araya gelmem onunla ki zaten adamında gelmeye niyeti yok 1 yıl edecek nerdeyse ama daha bir kere olsun aramadı bile. tlf özel numaradan bile çalmadı (çalsa o dur derim ama o da yok)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?