11 ay edecek

zeyneplorin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2009
36
0
86
İzmir
bu ayın sonunda evliliğim ilk yılı dolacak. ama maalesef ki eşimle ayrı oluşumunda 11 ayı dolacak. sadece paylaşmak istiyorum içimdekileri. severek evlendik ailesi başta beni çok istiyordu ama sonradan istemediler. (onların istediği şeyleri kabul etmedim diye beni istemediler) herşeyimiz sorunlu oldu, düğünümüzde bile kavga çıktı onun ailesiyle benim aramda. düğünde bayıldım ve eşim beni düğünden kaçırdı (ailem beni vermek istemeyince) düğünden sonraki gün ailesi beni kesinlikle istemediğini ve babamın evine göndermesini söylediler. eşim kabul etmedi. zaten başka bir şehire gelin gidecektim. çıkıp gittik ama ailesi bir gün olsun rahat vermedi hergün arayıp onu boşayacaksın dediler. o da en sonunda (23. günün sonunda) beni terk edip gitti. hiç bilmediğim bir şehirde 5 kuruş parasız bırakıp gitti. hemen ardından boşanma davası açtı. şimdi davamız da sonuçlandı red edildi davamız ve 3 yıl boyunca bana kesinlikle bir daha boşanma davası açamayacak ancak ben istersem açabilirim. onu bir türlü anlayamıyorum gittiğinden beri bir kere olsun aramadı tlf numarasını zaten hemen değişti. ben şimdi onu sevip sevmediğiimi bile bilmiyorum. boşanmadık ama ayrıyız. onunla boşanmayı ben kabul etmedim ama sırf ailesi boşanmamızı istediği için ben kabul etmedim. ya onu sevip sevmediğimi nasıl anlayacam bilmiyorum. gerçi onu sevsem de sevmesem de değişen bişey olmayacak çünkü adam beni hiç aramadı ve aramayacak ta.benneyaptımki

Siz ne yaptınız ki size böyle cephe almışlar?Çok ilginç...
Bir erkek ailesi istemiyor diye kaç günlük eşini terk edip gider mi ? Siz onu sevseniz ne yazar ?O sizi bırakıp gitmiş.Sebep ise ailesinin sizi istememesi.Madem sizi bırakacaktı neden imzayı attırdı ?Nasıl bir iş bu, ben anlamadım ... mafoldumben

canim sirra kadem basmadi ya bu adam... nasil olur da haber alamazsin. polise haber versen sip diye bulurlardi. bulup yuzlesmek istemez misin? su ana kadar kk'da duydugum en ilginc olay bu. Allah yardimcin olsun. seni bu sekilde birakip giden adami kabul etmeye gonlun el vermez sanirim, tabi donerse..... yeterince kisiligi oturmamis erkekler neler neler yapabiliyormus meger. yaziklar olsun oyle aileye de...
sen suan ailenin yaninda misin? yoksa evlenip gittigin sehirde mi kaldin :uhm:

neymiş istekleriki bu kadar sert çıkıyolar.ayrıca ne olursa olsun boşan demek onlara düşmez.:1closedeyes:Çok üzgünüm çoook bide büyük olacaklar yapıcı değil yıkıcı oluyorlar.bide gelmiş bizden sevgi saygı bekliyorlar.nasıl olacaksa o yaptıkları çok yanlışlmaz:ama eşindede iş yokmuş verememiş ağızlarının paylarını

böyle iş olur mu yaa..
ne yaptınız da istemediler sizi..
bu şekilde daranan biri erkek olamaz..
hem karı koca ol sonra sen kadını bırak git..
kız kardeşi yok mu onun...
hiç mi acımadı size..
madem kendinden emin değildi sizi niye alet etti..

peki neden bukadar cephe aldılar sana hemde düğünde kavga etmişiniz
ve sonra seni istememişler çok büyük bir sorun olaması lazım..
insan en güzel gününde kavga edermi.. çok ilginç..

sorunun ne olduğunu tam olarak yazmamışsın..kocan başta ailesinin sözünü dinleseydi neden 23 gün sonra bırakıp gitti...evliliğin bitmiş artık neden boşanmayı kabul etmiyorsun?

düğün davetiyesinden tutun mobilyalara kadar herşeye karıştılar ve onların istediği gibi oldu. bende her defasında eşimle tartıştım oda hep herşeyin düzeleceğini söylüyordu. düğün gününe kadar hiç bişey düzelmedi hatta herşey daha kötü oldu. kız kardeşi var zaten kız kardeşi de ayrı bir dert onu hergün arayıp boşayacaksın diyen kız kardeşidir. boşanmamamın tek sebebi de ailesi boşanmamızı istiyor diye ben kabul etmedim. sırra kadem basmadı çalıştığı yer belli yaşadığı şehir belli ama onun peşine düşseydim de bişey değişmeyecekti adam beni ıSTEMıYOR bu kadar basit.

. sırra kadem basmadı çalıştığı yer belli yaşadığı şehir belli ama onun peşine düşseydim de bişey değişmeyecekti adam beni İSTEMİYOR bu kadar basit.

madem bu kadar basit neden boşanmayı kabul etmedinki?
deli gibi sevsen ne yazar,adam seni bırakmış gitmiş,üstelikte çok adice.
süründürsen ne olur?
madem süründürmek istiyorsun o zaman karşı dava aç.hem maddi hem manevi.sonuna kadarda git.
o ve ailesi genç bir kadının gururuyla oynamanın bu kadar basit olmadığını anlasın...

ailesi sizi niye istemediki açıklığınıza mı ya da kapalılığınıza mı karıştılar.(bu onları ilgilendirmez zaten)
ıstedikleri gibi mi davranmadınız .
Terbiyesizlik mi oldu.
ama eşinizin buna boyun eğmesi çok ayıp olmuş.
Kusura bakmayın ama kalleşçe bir hareket.
Sen düğün günü kaçır.
23 gün sonra dayanama terket.
bırak erkekliğe insanlığa sığmaz bu.
ayrılın bence gidin yeni bir hayat kurun.
3 yıl bekleseniz
30 yılda bekleseniz bu adamdan bizim mahalleye lamba direği bile olmaz.
ıtmeyle yamulan adam rüzgarla üstüne devrilir alimallah

ilk mesajınızdaki sorunuza ,cevabı ,,2 ci mesajda yine siz ,vermişsiniz.
sizi istemiyor......
bu kadar basit
. bu durumda yapacak bir şeyde kalmamış zaten.

ya tamam o beni istemiyor. ondan eminim ama ben onu hala seviyormuyum yoksa inadım yüzümden mi boşanmayı kabul etmedim onu bilmiyorum.

ne yani 23 gun hevesini aldi cekti gitti mi? nedir bu boyle yani?
surum surum surundurmen lazim o herifi.

onunla bir daha asla olmaz. iki dünya bir araya gelse asla olmaz bu 11 aydır ne yaşadığımı ben çok iyi biliyorum o bu saatten sonra bana geri dönse de ben asla kabul edemem onu sevsem bile (sevip sevmediğimi bilmiyorum) bana bu yaşadığım günleri asla unutturamaz ve ben bu yaşadıklarım aklıma her geldiğinde kavga edecem onunla o yüzden bir daha asla bir araya gelmem onunla ki zaten adamında gelmeye niyeti yok 1 yıl edecek nerdeyse ama daha bir kere olsun aramadı bile. tlf özel numaradan bile çalmadı (çalsa o dur derim ama o da yok)

içinizde hala bir umut taşıdığınızdan boşanmak istemediniz sanırım, ama artık dönse bile eskisi gibi olmayacak gibi görünüyor, size düşen gerçekleri kabul etmek ve kendi yolunuzu çizmek olmalı bundan sonra :gitme:

peki benim merak ettigim
bir veda mektubu bir aciklama hicbirsey birakmadi mi
sen nasil sessiz sakin kalabildin
baban ailen nasil kalabildi???
arkasina bakmadan kacan adam mi olur yahu?
omrmde ilk kez boyle bisey duydum yeminle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…