- Konu Sahibi inceuclusarjiolanvarmi
-
seviyor musun sen?
eeeeee herkes ektiğini biçer...
için rahat olsun bence senin....
vicdan yapması gereken sen değilsin...
yeniden aynı şeyleri yaşatmayacağından emin olamazsın...
hem şimdi herşey yoılundayken ne gerek var mazide kalmış biri için herşeyi bozmaya...
Sen şu an ki sevgilini seviyor musun. Fedakarlıklarının farkındasın zaten, türlü hallerine tahammül gösterip her konuda desteklemiş seni.
Geldiyse geldi, ne olacak?
Senin hayatında bir şey değiştirebileceğini sanıyor, ona bu fısratı verirsen eğer, senin de ondan bi farkın kalmaz.
Nesine üzülüyosun?Kim ne yaparsa onu bulur.
Sen mutlu musun şimdiki sevgilinle? Eğer mutluysan, mutluluğuna gölge düşürme.
Canım onun pişman olması çok güzel bence, en azından geç de olsa anlamış.
Sen de dediğine göre çok çekmişsin, seni anlayabiliyorum az çok.
Ama sen kendi yoluna bakmalısın, şimdi beraber olduğun kişi sana değer veriyormuş.
Göz göre göre onu affedip hata yapma.Üzülme haline de.Bırak o kendi mutsuzluğunda boğulsun.
Bence sen mutluluğu çok hakediyorsun.Geçmişi düşünme artık ..
arkadaşların dediği gibi bencede devam et yoluna..senin o acıları çekeceğini bilmiyo muydu?kendi zevkleri için bırakıp gitti ama baktı ki herşey bi yere kadar onlarda bitti.sonra sevgine ihtiyacı oldugunu anladı ve onun için apar topar geri döndü.şuan senin yapacagın en dogru şey hayatındaki kişi ile işi hemen resmiyete dökmen.bunada kesinlikle vicdan deme.vicdan çok farklı birşey çünkü...
Herkes aynı soruyu sormuş :) Evet seviyorum şu an hayatımdaki kişiyi. Hiçbir kötülüğü de hak etmiyor, ne benden ne bir başkasından. Ancak bu hissettiğim tam olarak nedir bilmiyorum. İçim sızladı biriktirdiğim onca nefrete rağmen. Mutsuz olması, hastalıklarla boğuşuyor olması, başına gelmeyen kalmaması... Ama haklısınız, ayrılırken "senden ayrılınca üstümden yük kalktı. Artık dilediğimi yapabilirim" diyen bir adamdı. Şimdi ise, "ne aile ne arkadaş ne gezme ne para yerini dolduramadı. Ben sevgilimi değil her şeyimi kaybetmişim" diyen bir adam var.
İşin komiği de şu. Döndü ama her şeyini bırakıp benimle olmayı ve benden de aynı fedakarlığı göstermemi dilediğini söyledi. Yani sorumluluk almayacak yine, yani bir zorluğa katlanmayacak yine. İkimiz olucaz aileleri, çevreyi, arkadaşları geride bırakıcaz ve gidicez... Meh!
Durumum yanlış anlaşılmasın. Kafamın karışıklığı acaba onu hala seviyor muyum diye değil. Ya da hayatımdaki insandan şüphe ettiğimden değil. Sadece yine geldi ve beni mutsuz etmeyi, vicdanımı sömürmeyi başardı. Korkuyorum geride mutsuz bir insan bırakıp mutlu olmaktan. Korkuyorum herhangi birini mutsuz etmekten. Ancak düşününce eğer ben bu kadar şanslı olmasaydım, karşıma bu kadar düzgün ve iyi bir insan çıkmasaydı, benim mahvolmuşluğumun yanında onun mutsuzluğunun emaresi olmazdı. Sözde yaptıklarının cezasını çekmesini umuyordum, sözde kimsenin ahı kimsede kalmazdı ve ben bunu görecektim. Gördüm görmesine de, üzüldüm neticede. Olan yine bana oldu.
Canım saçmalama niye vicdan yapıyorsun niye olan sana olsun ki?
Diyorum ya benim burada içimin yağları eridi, hiç acımam vallahi beter olsunlar..
Hani nerede şimdi pis arkadaşları? Senin sevginin sıcaklığını kimsede bulamamış ne başka bi kızda ne arkadaşlarında.
Eeee gezip tozmak eğlenmek de bir yere kadar . Allah vermiş cezasını.Sen onu düşünme de önüne bak..
sen çok merhametli birisin kimsenin üzülmesini istemiyosun kötülerin bile.bende böleyim ama inan sırf bu merhametli olmam yüzünden o kadar üzüldüm agladım ki gözyaşlarımın haddi hesabı yok.o beni üzmekten hergün aglatmaktan hiç korkmazdı.oysa ben üzülecek die o kadar şeyden vazgeçtim herşeyimi değiştirdim hep yanında oldum.ama baktım benim üzülmem umrunda bile degil hemde hiç hiç değil.ülser oldum ince bagırsaga kadar 5 eylülde hastaneye yatacam 10 kilo verdm igneye iplige döndüm.ne için kimin için?inan zerre kadar vicdanın acımasın.3günlük dünyada olan bize oluyo.insan nisyan kökünden gelir.yapısı geregi unutur.yedigi kazıkları gözyaşlarını...unutma sana yaptıklarını.sadece zaman kaybı onlar hayatımızda.3günlük dünyada hayatımızı sağlıgımızı kemirdiler.bi daha asla izin vermemek gerek...Herkes aynı soruyu sormuş :) Evet seviyorum şu an hayatımdaki kişiyi. Hiçbir kötülüğü de hak etmiyor, ne benden ne bir başkasından. Ancak bu hissettiğim tam olarak nedir bilmiyorum. İçim sızladı biriktirdiğim onca nefrete rağmen. Mutsuz olması, hastalıklarla boğuşuyor olması, başına gelmeyen kalmaması... Ama haklısınız, ayrılırken "senden ayrılınca üstümden yük kalktı. Artık dilediğimi yapabilirim" diyen bir adamdı. Şimdi ise, "ne aile ne arkadaş ne gezme ne para yerini dolduramadı. Ben sevgilimi değil her şeyimi kaybetmişim" diyen bir adam var.
İşin komiği de şu. Döndü ama her şeyini bırakıp benimle olmayı ve benden de aynı fedakarlığı göstermemi dilediğini söyledi. Yani sorumluluk almayacak yine, yani bir zorluğa katlanmayacak yine. İkimiz olucaz aileleri, çevreyi, arkadaşları geride bırakıcaz ve gidicez... Meh!
Durumum yanlış anlaşılmasın. Kafamın karışıklığı acaba onu hala seviyor muyum diye değil. Ya da hayatımdaki insandan şüphe ettiğimden değil. Sadece yine geldi ve beni mutsuz etmeyi, vicdanımı sömürmeyi başardı. Korkuyorum geride mutsuz bir insan bırakıp mutlu olmaktan. Korkuyorum herhangi birini mutsuz etmekten. Ancak düşününce eğer ben bu kadar şanslı olmasaydım, karşıma bu kadar düzgün ve iyi bir insan çıkmasaydı, benim mahvolmuşluğumun yanında onun mutsuzluğunun emaresi olmazdı.
Sözde yaptıklarının cezasını çekmesini umuyordum, sözde kimsenin ahı kimsede kalmazdı ve ben bunu görecektim. Gördüm görmesine de, üzüldüm neticede. Olan yine bana oldu.
Herkes aynı soruyu sormuş :) Evet seviyorum şu an hayatımdaki kişiyi. Hiçbir kötülüğü de hak etmiyor, ne benden ne bir başkasından. Ancak bu hissettiğim tam olarak nedir bilmiyorum. İçim sızladı biriktirdiğim onca nefrete rağmen. Mutsuz olması, hastalıklarla boğuşuyor olması, başına gelmeyen kalmaması... Ama haklısınız, ayrılırken "senden ayrılınca üstümden yük kalktı. Artık dilediğimi yapabilirim" diyen bir adamdı. Şimdi ise, "ne aile ne arkadaş ne gezme ne para yerini dolduramadı. Ben sevgilimi değil her şeyimi kaybetmişim" diyen bir adam var.
Durumum yanlış anlaşılmasın. Kafamın karışıklığı acaba onu hala seviyor muyum diye değil. Ya da hayatımdaki insandan şüphe ettiğimden değil. Sadece yine geldi ve beni mutsuz etmeyi, vicdanımı sömürmeyi başardı. Korkuyorum geride mutsuz bir insan bırakıp mutlu olmaktan. Korkuyorum herhangi birini mutsuz etmekten. Ancak düşününce eğer ben bu kadar şanslı olmasaydım, karşıma bu kadar düzgün ve iyi bir insan çıkmasaydı, benim mahvolmuşluğumun yanında onun mutsuzluğunun emaresi olmazdı.
Sözde yaptıklarının cezasını çekmesini umuyordum, sözde kimsenin ahı kimsede kalmazdı ve ben bunu görecektim. Gördüm görmesine de, üzüldüm neticede. Olan yine bana oldu.
Adam olsaydı eski olmazdı yenisinin kıymetini bil derim aman gebersin hasta olmuşmuş pek üzüldümm gerizekalı kıymet bilmezleri boğasım geliyor!
Merhaba kızlar. Beni hatırlayanınız vardır mutlaka. Özet geçecek olursam, 4 yıllık ilişkim tam evlilik arefesinde bitti. Gerekçe de beyefendinin çok bunalması, arkadaşlarıyla gezip eğlenmek istemesiydi.
Bana tamiri imkansız yaralar açarak gitti. Günlerce konuştum "ben rahatladım valla. Vicdanım da çok rahat." dedi. Aylarca eziyet çektim tedavi gördüm, kilo verdim vs. Sonra atlattım. Karşıma bana çok değer veren biri çıktı. Sevdim onu. Öteki gibi ilk aşk, ilk ilişki değildi ama hiçbir şey gizlemedim ondan. Ne varsa anlattım. Geçmişin umurumda değil dedi. Ben sana aşığım ve asla kaybetmiycem dedi. Türlü depresif hallerime katlandı, en kötü zamanlarımda destek oldu. Yakın zamanda evlenme teklif etti. Ben de ona asla ihanet etmedim. Geçmişi sildim. Telefon numaramı, mailimi tüm hatıraları yok ettim. O insanla hiçbir şekilde iletişim kurmadım.
Ve şimdi hayatımda her şey yolundayken üzerinden neredeyse 1 sene geçmişken o geri döndü. Bana ulaşamayınca en yakın arkadaşıma ulaştı. 1 senedir hayatına kimseyi sokamadığını, çok mutsuz olduğunu, çok pişman olduğunu ne dersem yapmaya hazır olduğunu, bensiz yapamadığını söylemiş. Arkadaşım da "1 senedir bu kızın çekmediği azap kalmadı. 1 senedir aklın neredeydi?" dedi. O da "hayatını düzene sokmuşken bencillik edip mahvetmek istemedim" dedi. arkadaşım da " o zaman şimdi de mahvetme. Yeniden aynı şeyleri yaşatma" dedi.
Ardından bilindik sözler işte. Benim gibi kimseyi sevemezmiş. Eğer şu an hayatımdaki kişiyi ondan daha çok sevmişsem, hiçbir şey demeyecekmiş. Ama yok ondan bir farkı yoksa bunu bize yapmamalıymışım. Evet beni, arkadaşlarına gezmeye tozmaya sorumsuzluğa tercih etmemiş. Hatalıymış bu yüzden. Ama geç olmadan dönülebilirmiş. O hatalarını anlamış. Hastaymış, başına gelmeyen kalmamış vs.
Kızlar, buraya yazmak istemediğim çok sıkıntı çektim. Hayatımı mahvetti ve gitti. Anlatmayı bile midem kaldırmıyor. Evet beni çok sevdiğini ve hiç kimseyi benim gibi sevemeyeceğini biliyordum. Ancak o kaçtı sorumluluktan. Bir kez bile arayıp nasılsın diye sormadı bir yıl boyunca. Şimdi ise, her şey yolundayken hayatımda, vicdanımı sömürüyor. Üzüldüm haline, çok hem de. Ben mutlu iken onun mutsuzluğuna...
Ne yapmalıyım bilmiyorum. Hayatımdaki insanı gerçekten seviyorum. Çok şeye katlandı benim için. Hiçbir erkeğin katlanamayacağı birçok şeye. Şimdi ise vicdanım yapıştı yakama. Ben ne yapıcam?
vicdanım yapıştı derken??
kendını çaresiz hissetmene anlam veremedım açıkçası.
adam senı yüz üstü bırakmış ve gitmiş.bu bile yeterli sebep değil miydi senin için??döndü dolaştı
gezdi tozdu en sonunda boşlukta kaldı sana dönmek istiyor.gururlu bir erkek geri döndüğünde bu tarz bir manzarayla karsılasınca, arkasına bakmadan döner gider...
ardından sen başka birini sevmişsin aradan 1 yıl geçmiş ve eskısı gerı dönmüş...şuan ki sevgilimi seviyorum diyorsun ama ortaya çıkan ex aşk kafanı karıstırmıs
bir kalbe iki kişiyi nasıl sıgdırabiliyorsun??
şimdiki sevgılını gerçekten sevseydın ex kafanı karıstıramazdı.
eskısını sevseydın şimdikini bırakırdın...
yanı ikisi bir arada olmuyor.
canım yaşattıklarını tekrar yaşatmayacağının bir garantisi yok..
hem eminim eski erkek arkadaşınla tekrar beraber olsan güven olmayacak..
yapamayacaksın..pişman olacaksın..
elinde yıpranmış bir sevgiden ve 1 yıl boyunca yaşadığın stresten başka hiçbirşey olmayacak..
ilk aşkın olduğu için geri dönüşü kalbini bir tuhaf etti eminim.
ama yapma canım..seni gerçekten seven ve senin için ödün veren bir insanı bulmuşken yapma derim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?