- Konu Sahibi inceuclusarjiolanvarmi
-
Sen de kendimi gördüm beni de hayırsızın teki yüzüstü bıraktı gitti, neler çektim ben de sonra o da tam 10 ay sonra döndü hayatıma düzen vermişken tam aklımı karıştırdı, vicdanımı sızlattı. Beni terkettikten sonra askere gitmişti askerliği çok çok zor geçmiş, sonra eve gelmiş ailesiyle tartışmış evden ayrılmış bir orada bir burada kalıyormuş iş de bulamıyormuş. Kendimi suçlu bile hissettim bir gün içim yanarken sen de hiçbir yere sığamayasın demiştim benim yüzümden evden kovuldu diye ağladım hatta :)
Emin ol sadece "sevmiyorum artık ayrılalım" deseydi ne ah ederdim ne de o kadar azap çekerdim. O kadar kötü şeyler yaptı ki... İnsanoğlu tuhaf, tüm bunları unutup bir de üzülüyorsun haline. Allah'a sığınıyorum mutluluğum o ya da başkaları tarafından bozulmasın diye. Ben de sana tavsiye veremem :) ancak aynı şekilde hayatındaki kişiye haksızlık etme diyebilirim sadece.
haklısın ona haksızlık edemem.beni ayaga kaldıran o oldu kötü günmdede iyi günmdede yanımdaydı hep.
bnde söyledim ona önce korktum geri geldi demeye ama zarzor söyledim.sorun oldu tabi atlattık ama sen bu durumu anlattıgnda sevgilin nasıl tepki verdi?
Sonra ne oldu peki? Anam bunların hepsi mi aynı. Hepsi mi acındırma peşinde. Demedin mi 10 ay ben beter haldeyken sen niye acımadın diye. Gerçi kelim ve merhemim yok ama olsun sorayım :)
Sonra kendimi onun için dua ederken buldum her şey düzelsin diye şimdi eve dönmüş ama başka bir şey bilmiyorum. İnanır mısın diyemedim bana acımadın diye çünkü kendisi çok daha acınacak haldeydi bir de gururum elvermedi ama içimde de kaldı.
Valla hala tepki vermekle meşgul :) Şöyle ki, sana güveniyorum hiçbir şekilde diyalog kurmayacağına, ona geri dönmeyeceğine dedi. Zaten ben olmasam, beni bıraksan bile ona dönerek kendine bu kötülüğü yapma dedi. Biz ayrılsak bile, o ve arkadaşlarının senin hayatını daha fazla mahvetmesine izin vermem dedi. Bir de ben hep senin yanındayım, yakında evlenicez ve sana yapılan tüm kötülükler geride kalacak. Ne olurdu bu kadar iyi olmasaydın da bu zararları görmeseydin. Ben seni kendimden bile sakınırken, izin vermem başkasının üzmesine dedi.
Son olarak tüm sosyal paylaşım sitelerinden elimi ayağımı çekmemi istedi.
ahh bende bu hafta içi yaşadım bu söylediklerini.
hattımı kırdım attım aramız kötü olmasın başa sarmayalım diyee.ama o nasıl olur bu sen onla nasıl konuşursun nasıl gelir hangi yüzle diye diye 3 gün harab etti bizi.en sonundada anlattım bnm onunla bi ilgim kalmadı yapma etme biliyosn işte faln ne dil döktüm anca sakinleşti zaten 2 aya yaklaştı görüşemedik iyice gergindi ipler.neyseki geçti.
herkes hakettigini eninde sonunda yaşıyo işte.o seni mutsuz ederken şimdi kendisi ceksin bakalım nasıl olurmuş..
bnde artık ah vah demiyorum onun arkasndan yapacak bişey yok herkes ilkiyle beraber yaşlanmak ister ama şartlar ..
İşte bu oluyor. Eminim sen de sevmiyorsun ya da aşık değilsin artık. Ama bu acındırma hali tüketiyor insanı. Kötü olmak lazım kötü :) tıpkı onlar gibi.
Yok ben konuşmadım o yüzden fazla tepki vermedi. Konuşursam çok sevmesine rağmen biteceğini defalarca söyledi zaten. Ki haklı da. Benim arkadaşıma yazıp durdu onca şeyi. Son olarak da facebook'tan mesaj geldi.
Valla dün bu başlığı açarken çok kötüydüm ama, daha iyiyim şimdi. İçimde kalan aşk ya da sevgi değil, sadece üzülme hissi o kadar.
Yok ben konuşmadım o yüzden fazla tepki vermedi. Konuşursam çok sevmesine rağmen biteceğini defalarca söyledi zaten. Ki haklı da. Benim arkadaşıma yazıp durdu onca şeyi. Son olarak da facebook'tan mesaj geldi.
Valla dün bu başlığı açarken çok kötüydüm ama, daha iyiyim şimdi. İçimde kalan aşk ya da sevgi değil, sadece üzülme hissi o kadar.
Herkes aynı soruyu sormuş :) Evet seviyorum şu an hayatımdaki kişiyi. Hiçbir kötülüğü de hak etmiyor, ne benden ne bir başkasından. Ancak bu hissettiğim tam olarak nedir bilmiyorum. İçim sızladı biriktirdiğim onca nefrete rağmen. Mutsuz olması, hastalıklarla boğuşuyor olması, başına gelmeyen kalmaması... Ama haklısınız, ayrılırken "senden ayrılınca üstümden yük kalktı. Artık dilediğimi yapabilirim" diyen bir adamdı. Şimdi ise, "ne aile ne arkadaş ne gezme ne para yerini dolduramadı. Ben sevgilimi değil her şeyimi kaybetmişim" diyen bir adam var.
İşin komiği de şu. Döndü ama her şeyini bırakıp benimle olmayı ve benden de aynı fedakarlığı göstermemi dilediğini söyledi. Yani sorumluluk almayacak yine, yani bir zorluğa katlanmayacak yine. İkimiz olucaz aileleri, çevreyi, arkadaşları geride bırakıcaz ve gidicez... Meh!
Durumum yanlış anlaşılmasın. Kafamın karışıklığı acaba onu hala seviyor muyum diye değil. Ya da hayatımdaki insandan şüphe ettiğimden değil. Sadece yine geldi ve beni mutsuz etmeyi, vicdanımı sömürmeyi başardı. Korkuyorum geride mutsuz bir insan bırakıp mutlu olmaktan. Korkuyorum herhangi birini mutsuz etmekten. Ancak düşününce eğer ben bu kadar şanslı olmasaydım, karşıma bu kadar düzgün ve iyi bir insan çıkmasaydı, benim mahvolmuşluğumun yanında onun mutsuzluğunun emaresi olmazdı.
Sözde yaptıklarının cezasını çekmesini umuyordum, sözde kimsenin ahı kimsede kalmazdı ve ben bunu görecektim. Gördüm görmesine de, üzüldüm neticede. Olan yine bana oldu.
canım aslında bu yazında cevabını vermişsin sen kendi kendine.bence o insan ikinci şansı haketmiyor.sen acı çekerken o nerdeydi?sen de acıma bırak ne hali varsa görsün.hem onu tercih edersen hayatındaki insanı hakkına girmiş senin yaşadıklarını ona yaşatmış olursun.kul hakkına girersin.erkekler böyle çok zaman ssonra pişmaan oluyolar ama bizden geçiyor malesef.son pişmnlı da fayda etmiyor.önüne bak hiç düşünme derim tabiki durumuna içerlemisindir ama bu d ilahi adalet işte.karşılıksız kalmayacaktı.beni terkeden insan da şuan çok kötüymüş.sevindim mi? aslında hayır üzüldüm ben de.ama herkes hakettiğini yaıyor.allah yarına bırakır ama yanına bırakmaz asla. etme bulma dünyası...eskiden olsaydı yufka yüreğim benm de yumuşardı ama yaşadıklarım bana iyi bir ders oldu.artık kime iki kez güveneceğimi ya da güvenmeyeceğimi biliyorum.sen de öyle yap.
Haklısın ama durmuyor. Hiç durmadan eskiden yaşadığımız güzel şeyleri hatırlatıyor. Şarkılar gönderiyor. Facebook adresimi kapattım, mailime yazmış. Onu da açıp bakmıyorum artık. İçim burkuluyor yahu elimde değil.
Öyle çok beklemiştim ki onu. Yemek yemiyordum, uyumuyordum yalnızca dönsün diye dua ediyordum. Sonra deli gibi araştırıyordum onu, merak ediyordum. Görüyordum ki geziyor mutlu. Yük kalkmış üstünden ki bunu kendisi de söylemişti. Sonra toparlanmam çok zor oldu ama başardım. Şimdi de kalkmış ben onca acı çekmemişim gibi, acı çektiğini söylüyor.
Ben bu merhametsizliği yapamazdım kimseye. Atlatmış iyileşmiş birine aynı günleri hatırlatamazdım. Ama kararlıyım. Geçen kasım ayında "bir daha seninle asla iletişim kurmuycam" dedim ve tuttum bu sözümü. Tutmaya devam edicem. Hayatımdaki insan sırf üzüldüğüm için günlerdir uyku uyumuyor. Neye üzülüyorum ben de bilmiyorum ki.
Sanırım sadece o yaşadığın günlere üzülüyorsun. 4 yıl boyunca beslediğin umuda, sevgine... Sonra ne o sevgi kalıyor ne öfke. Sadece burukluk. Allah'ım alsın içimden şu burukluğu da artık huzura kavuşayım.
yani msjını okurken iç geçirdim Allah herkese böle anlayışlı eş nasip etsin.benm erkek arkadaşımla karşılaştıramam bile.işte bende böle bi aşk sevgi saygı ve huzur istiyorumValla hala tepki vermekle meşgul :) Şöyle ki, sana güveniyorum hiçbir şekilde diyalog kurmayacağına, ona geri dönmeyeceğine dedi. Zaten ben olmasam, beni bıraksan bile ona dönerek kendine bu kötülüğü yapma dedi. Biz ayrılsak bile, o ve arkadaşlarının senin hayatını daha fazla mahvetmesine izin vermem dedi. Bir de ben hep senin yanındayım, yakında evlenicez ve sana yapılan tüm kötülükler geride kalacak. Ne olurdu bu kadar iyi olmasaydın da bu zararları görmeseydin. Ben seni kendimden bile sakınırken, izin vermem başkasının üzmesine dedi.
Son olarak tüm sosyal paylaşım sitelerinden elimi ayağımı çekmemi istedi.
yani msjını okurken iç geçirdim Allah herkese böle anlayışlı eş nasip etsin.benm erkek arkadaşımla karşılaştıramam bile.işte bende böle bi aşk sevgi saygı ve huzur istiyorum((( bence böle birine sahip oldugun için çok dua et ve facebook u falanda kapat gitsin.yada dondur evlendikten bir iki yıl sonra açarsın.
aynı dertten bende muzdaribim hiç bir neden yokken bende ayrıldım ve bir aydır görüşmüyoruz bende ki acıda geçermi sizce
Canım senin bir zamanlar yaşadığın acıları ben şuan yaşıyorum ve seni gerçekten okadar iyi anlıyorum ki..
Geçenlerde ben de çıkıyorum hayatından unutuyorum seni dedim ve iletişimimi kestim.
Tek isteğim tek duam onun bana yaşattığı acılardan pişmanlık duyması.
Tabi görüyorum gayet mutlu mesut gezmesine içmesine bakıyor o.
İnşallah ben de senin gibi olabilirim, hayatıma birini alabilirim.
O pişmanlık içinde dönerse yemin ederim senin bu hissettiğin vicdanın onda birini hissetmiycem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?