11 ay sonra geri geldi.

hayatındaki insana haksızlık etme derim, eğer sevmiyorsan artık ve onunla olmak istemiyorsan yeniden hiç duyma görme onu devam et , boşver gerisini vijdan yapcak bişey yok

Haklısın, o hiçbir erkeğin kabul etmeyeceği şeyleri kabul etti ve aylarca beni dinledi. Ona haksızlık edemem ve etmiyorum da. Her şeyi biliyor, bu son yaşananları da. Benim vicdanım rahat olmasına rahat da, öyle yerlerden vuruyor ki insana, kendini sorgulamaya başlıyorsun...

Arkana bile dönüp bakma yoluna devam et sana aynı şeyleri yine yaşatır.....

Bu kadar net olabilmektir umudum :) Teşekkürler yorumun için.

Yahu hepsi mi aynı bunların. Allahtan çok ilişki deneyimim yok, ömrüm tükenirdi zaar. Hayatımdaki insan, bir daha asla karşılaşamayacağım kadar iyi bir insan. Çok da seviyorum. Belki yaşımın getirdiği heyecan yoksunluğu var ama artık isteğim huzur zaten. Teşekkürler.

Evet çok korkuyorum hayatımdaki insanı üzmekten. Ki hiçbir şey yapmadığım halde 2 gündür uyumuyor 2 kilo verdi. Sırf beni kaybetme korkusundan. Ona hiçbir şekilde kötülük yapamam asıl vicdan azabını o zaman yaşarım. Teşekkürler yorum ve yardımın için.

canım bende zaten hasta diye üzülüp geri dönme ihtimalin olabilir mi diye söylemiştim..
yaşadıkların için gerçekten üzüldüm..bende aşk acısı çekiyorum şuan anlıyorum seni ama sende daha fazla sıkıntı yapma kendine..
o gitti hayatını yaşadı ve başka bir şekilde geri döndü..
kendini üzerek hayatını ve kendini daha fazla harap etme canım..

Emin ol sadece "sevmiyorum artık ayrılalım" deseydi ne ah ederdim ne de o kadar azap çekerdim. O kadar kötü şeyler yaptı ki... İnsanoğlu tuhaf, tüm bunları unutup bir de üzülüyorsun haline. Allah'a sığınıyorum mutluluğum o ya da başkaları tarafından bozulmasın diye. Ben de sana tavsiye veremem :) ancak aynı şekilde hayatındaki kişiye haksızlık etme diyebilirim sadece.

Çok teşekkür ederim desteğin için. Aşk acısına değinecek olursam, muhtemelen herkesten duyuyorsundur ama gerçekten geçiyor. Unutmuyorsun, acısı kalmasa da burukluk hep kalıyor içinde ama kendine acımaktan vazgeçiyorsun bir süre sonra. İnşaallah hak ettiğin mutluluğu bulursun sen de.

beni kesinikle yanlış anlamanı istemem arkadaşım ama ben hissettiğim şeyleri söyleyim belki de yanlış hissetmişimdir düzeltirsin sen:)

bence sen şimdiki sevgiline aşık değilsin,onun sana gösterdiği,ilgiyi,yaptığı iyilikleri seviyorsun hani zor günlerimde yanımda oldu,şimdi bırakamam hani ayıp olur gibilerinden.Eski erkek arkadaşının pişman olmasına en az senin kadar sevindim emin olabilirsin:) ama iş bizde bitiyor işte,öyle şeyler yapıp gidiyorlar ki biz kendimizi tam toparlamışken karşımıza çıkıyorlar yüzsüzler eğer sen onu tamamen içinden,aklından silip atabilseydin bunu burda tartışmazdık bence kalbin,aklın ne diyor bilmiyorum ama hakkında hayırlınında hayırlısı olsun inşallah

O da çok büyük konuşmuş, inancı fazla yok gibi baksana karşıki dağları ben yarattım havasında.
Allah da vermiş işte belasını sen üzülme yeterki artık vicdanın rahat olsun.
EDEN BULUR !

Aşk... Ben artık aşk nedir onu bile bilmiyorum yahu. O bırakıp gidene de aşık mıydım değil miydim onu bile bilmiyorum. Aşkın varlığına inanıyor muyum onu da bilmiyorum :) Aslolan sevgidir huzurdur yahu. Varsın aşkı eksik kalsın. Az önce facebook'tan mesaj atmış. Arkadaşımı rahatsız ettiği yetmiyormuş gibi artık bana da sarmaya başladı. Ama sözüm var sevdiğim insana, asla cevap vermeyeceğim hiçbir şekilde. Aşk demişken, aşk ilk 3 ay varlığını koruyan heyecandan ibaret. Sonra tanıyor ve seviyorsun. Öyle bir sevgi oluyor ki içinde, aşkın varlığı önemsizleşiyor.

bak sana şu an bile zarar veriyor buna izin verme canım

Bana zarardan başka bir şey vermedi ki zaten.

O da çok büyük konuşmuş, inancı fazla yok gibi baksana karşıki dağları ben yarattım havasında.
Allah da vermiş işte belasını sen üzülme yeterki artık vicdanın rahat olsun.
EDEN BULUR !

Facebook'tan mesaj atmış şimdi de. Bırakmıyor vazgeçmiyor. Yüzsüzlüğe bak yahu. Arkadaşım o mutlu evlenecek yakında dedi hala kendini düşünüyor. Hala acındırma peşinde. Hala bencil. Sevdiğim insana söz vermiş olmasam ağzıma geleni sayıp def edicem başımdan ama konuşmamalıyım hiçbir şekilde.

Aman diyorum canım sakın cevap verme..
Şuan birlikte olduğun kişiye de kendine de haksızlık edersin cevap vererek.
Allah senin yerine cevabını verir merak etme =))

Ne yazmis facebooktan merak ettim ??
Cevap verme bosver, azda o ceksin hiiic üzülme.
Ayrica acima hissi yasiyorsan, sana ettiklerini bir bir hatirla, ondan sonra bak bakalim vicdan azabi duyuyormusun :)))
Anladigim kadariyla cok büyük kötülük yapmis sana, bayagida cektirmis.
Bosveeer erkek iste

Bazi arkadaslar demiski, suanki sevgiline asik degilsin bence diye,
Yahu asikmi olmasi gerekiyor illa evlenmesi icin ?
Aski yasadik bitti, gözümüz kördü, herseye katlandik, herseyi affettik tamam birdaha aska ne gerek var?
Simdiki insani biraz sevelim, saygi duyalim, saygi görelim, o bizi sevsin, deger versin yeter..
Adam olsun yeter..

Hay ağzına bal damlasın hemi :) Ben de bunu diyorum işte. Aşk 18li yaşların aldanması. 20'den sonra insan sevgi saygı istiyor. Aşkın ömrü ne kadar ki sanki. En fazla 6 ay. Sonrası aynı... Bir şarkı yollamış. Özledim bilmem ne. Unuttun mu bilmem ne :) Dinlemedim bile. Altına da kimse tutmuyor yerini, çok özledim... Yazmış.

Ben de sevdiceğe söyledim durumu. Zira her ne olursa ona söyleyeceğime dair yemin ettirdi kerata. Bu sefer de facebook'u kapat dedi ya la. Hay...

Arkadaşlar benim sevgimi sorgulayabilirler normaldir de ben gerçekten seviyorum hayatımdaki kişiyi. Sadece minnet duygusu yok.. He aşk ise, ben aşkın varlığını önemsemiyorum. Geçici olduğunu tecrübe ettiğimden olsa gerek.

Canım şuan kaç yaşındasın?

Canım şuan kaç yaşındasın?

Yaş 25, yolun dörtte ikisi. Yok yere adamla kavga ettim. Allah'ım sen büyüksün. Kapat tüm sosyal ağlarını dedi. Neden bunu istiyorsun benden bir iletişimim yok dedim. O sana ulaşamasın dedi. Haklı ne diyeyim. Bitti gitti çilesi bitmedi. Çıldırıcam.

Ben cok asiktim, 1 ay olmadi asagi yukari ayrilali
ondan böyle tecrübeliyim :)
24 yasindayim, 2 sene aski dolu dolu yasadim,
ama birdaha asla asik olmak istemiyorum,
ÖMrümde 1 defaydi bitti gitti
Evlenecegim kisiye asik olursam daha zor olacak bunu biliyorum, cünkü insan en ufacik seyi bile kafasina takiyor.
Ama cok takmak istemiyorum, sevileyim sayilayim, deger göreyim yeter.
Diyorum ya bende tecrübeliyim ondan böyle iyi anliyabiliyorum seni :)
Ama sakin acima exine,
hakettigine yasar herkes bosver

Onu engelleyebilirsin,
yada sana disardan mesaj gelmeyi de kapatabilirsin
Sevgiline bunu söyle,
faceyi tamamen kapatmaya ne gerek var ayol :)

Onu engelleyebilirsin,
yada sana disardan mesaj gelmeyi de kapatabilirsin
Sevgiline bunu söyle,
faceyi tamamen kapatmaya ne gerek var ayol :)

Söyledim ve engelledim de zaten. Ama adam anlamıyor. Attı kafası. sabrı taştı zaar ama benim bir suçum yok yahu. Tüm dediklerine katılmakla birlikte, doğru yoldayız diyorum :)

hani bi laf vardır giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmişdir.sende aynı öyle yap ve onun hakkında bişeyler duyma yeni bir ilişkiye başlamışsın geçmişi boşver yanındaki kişiyle geleceğe bak...

Sen de kendimi gördüm beni de hayırsızın teki yüzüstü bıraktı gitti, neler çektim ben de sonra o da tam 10 ay sonra döndü hayatıma düzen vermişken tam aklımı karıştırdı, vicdanımı sızlattı. Beni terkettikten sonra askere gitmişti askerliği çok çok zor geçmiş, sonra eve gelmiş ailesiyle tartışmış evden ayrılmış bir orada bir burada kalıyormuş iş de bulamıyormuş. Kendimi suçlu bile hissettim bir gün içim yanarken sen de hiçbir yere sığamayasın demiştim benim yüzümden evden kovuldu diye ağladım hatta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…