- Konu Sahibi inceuclusarjiolanvarmi
-
hayatındaki insana haksızlık etme derim, eğer sevmiyorsan artık ve onunla olmak istemiyorsan yeniden hiç duyma görme onu devam et , boşver gerisini vijdan yapcak bişey yok
Arkana bile dönüp bakma yoluna devam et sana aynı şeyleri yine yaşatır.....
Hep klasik şeyler.Bnmde 2 senelik ilişkim vardı.Ayrıldı 1 sene sonra yazdı.Aynen hastayım vs olayına girdi.Hayat istedikleri gibi gitmeyince geri dönüyolar.Ama çekilen sıkıntıları yok edemezler.bnm fikrim eğer hayatındaki insan iyi bi insansa onu seviyosan asla ona kötülük etme sonra pişman olabilirsin.Gerisi sana kalmış.
Gecen süre içerisinde acılarını unutmus olabılırsın ama bence otur dusun ve sana yaptıklarını hatırlar...
Vıcdan azabı cekecek bırı varsa bence o erkek arkadasın senı uzdu ve kaybetti...
hiç konusup karsılasıp hatta adını anıpta suan kı mutlulugunu hafıfte olsa lekeleme sonra en buyuk vıcdan azabını sen cekersın...
Belkı de suan ona tesekkur etmelısın seni ondan daha mutlu edecek bırıyle karsılasmasına sebep olan bır ayrılık yasattıgına..
Kolay mı ole 4 yıllık emegı oyle eglencelere yedırmek...
O'nunla tekrar bir araya gelmeyi asla istemiyorum. Her şeyden önce asla onaramayacağım bazı kötülükler yaptı ve beni bıraktı. O'na dönmem daha da fazlası diyalog dahi kurmam. Konuyu açma sebebim, geride mutsuz ve bedbaht bir insan bırakarak mutlu olmakta zorluk çekmem. Elbette bunun bir çaresi yok, en azından benim yapabileceğim bir şey yok. Sırf bu sıkıntıdan kurtulmak için 1 yıldır ettiğim ahı geri alıp onun için dua bile ediyorum. Varsın o da mutlu olsun diye. Teşekkürler yorumun için.
bnde yaşadım malesef bunu.
bnmde hayatımda yeni biri var.geldi 5 ay sonra herşeyi unutmayı teklif etti.
beni rahatsız edecek herşeyi bi kenara atmayı herşeyinin bn oldugumu ıspatlamak istedi.izin ver dedi ama
beni yıkmış gitmişsn.ne çektim bilmemişssn.
acımı cekmiş kendime gelmş yoluma devam ediyoken cıkıp gelmşssn ne fayda..
ama erkekler böyle canm.herşeyden sıkılırlar hadi eyv. çeker giderler.
üzülüp aglayıp günlerice ucuklarla gezersin atlatrsın.erkeklerin aklıda bizim aklımzın başına geldigi zamanlarda gelio ama cok geç oluyo.
sana tavsiye veremiyorum aynı durumdayız ama bunu bizi üzüp herşeyi yapsalarda onlarla kalcamıızı düşünürken mutsuz ederken düşünücklerdi..
aynen sizin gibi düşünüyorum.
canım bende zaten hasta diye üzülüp geri dönme ihtimalin olabilir mi diye söylemiştim..
yaşadıkların için gerçekten üzüldüm..bende aşk acısı çekiyorum şuan anlıyorum seni ama sende daha fazla sıkıntı yapma kendine..
o gitti hayatını yaşadı ve başka bir şekilde geri döndü..
kendini üzerek hayatını ve kendini daha fazla harap etme canım..
Gerçekten kimsenin ahı kimsede kalmıyor. Burada yazmak istemiyorum ama gerçekten çok zor şeyler yaşadım. Anlatsam, dudağın uçuklar sinirden :) Ah demişken, ben ona yapışmadım. İstesem gider ailesine tüm pisliklerini anlatır rezil ederdim. Ailesi onu melek sanıyor da... İstesem, onun hayatını mahvederdim ama sadece allah'a havale ettim.
Önce hastalandı, dermansız bir hastalık... Hala tedavisi sürüyormuş. Sonra evlenmemiz için biriktirdiği paraları bir arabaya yatırdı. Arabası park haline tırın hışmına uğradı. Bana "oh vicdanım rahat" dedi. Ben içim yandığından, "deme öyle kız kardeşlerin var bak" dedim. Kız kardeşi ardına bakmadan kaçtı. Sanırım gebe kaldı net bilgim yok.
Arkadaşlarım kıymetli dedi, yanında bir arkadaşı dahi kalmadı. Yalnız kalmam dedi, yalnız kaldı. Daha birçok şey geldi başına. Şimdi ise dönmek istiyor. He şu var, benim çektiklerimin yanında bunlar hiçbir şey.
Bunlara rağmen üzülüyorum ya, aptal mıyım neyim ben de anlamadım. Vicdanım rahat değil sadece.
beni kesinikle yanlış anlamanı istemem arkadaşım ama ben hissettiğim şeyleri söyleyim belki de yanlış hissetmişimdir düzeltirsin sen:)
bence sen şimdiki sevgiline aşık değilsin,onun sana gösterdiği,ilgiyi,yaptığı iyilikleri seviyorsun hani zor günlerimde yanımda oldu,şimdi bırakamam hani ayıp olur gibilerinden.Eski erkek arkadaşının pişman olmasına en az senin kadar sevindim emin olabilirsin:) ama iş bizde bitiyor işte,öyle şeyler yapıp gidiyorlar ki biz kendimizi tam toparlamışken karşımıza çıkıyorlar yüzsüzlereğer sen onu tamamen içinden,aklından silip atabilseydin bunu burda tartışmazdık bence kalbin,aklın ne diyor bilmiyorum ama hakkında hayırlınında hayırlısı olsun inşallah
bak sana şu an bile zarar veriyor buna izin verme canım
O da çok büyük konuşmuş, inancı fazla yok gibi baksana karşıki dağları ben yarattım havasında.
Allah da vermiş işte belasını sen üzülme yeterki artık vicdanın rahat olsun.
EDEN BULUR !
Facebook'tan mesaj atmış şimdi de. Bırakmıyor vazgeçmiyor. Yüzsüzlüğe bak yahu. Arkadaşım o mutlu evlenecek yakında dedi hala kendini düşünüyor. Hala acındırma peşinde. Hala bencil. Sevdiğim insana söz vermiş olmasam ağzıma geleni sayıp def edicem başımdan ama konuşmamalıyım hiçbir şekilde.
Ne yazmis facebooktan merak ettim ??
Cevap verme bosver, azda o ceksin hiiic üzülme.
Ayrica acima hissi yasiyorsan, sana ettiklerini bir bir hatirla, ondan sonra bak bakalim vicdan azabi duyuyormusun :)))
Anladigim kadariyla cok büyük kötülük yapmis sana, bayagida cektirmis.
Bosveeer erkek iste
Bazi arkadaslar demiski, suanki sevgiline asik degilsin bence diye,
Yahu asikmi olmasi gerekiyor illa evlenmesi icin ?
Aski yasadik bitti, gözümüz kördü, herseye katlandik, herseyi affettik tamam birdaha aska ne gerek var?
Simdiki insani biraz sevelim, saygi duyalim, saygi görelim, o bizi sevsin, deger versin yeter..
Adam olsun yeter..
Hay ağzına bal damlasın hemi :) Ben de bunu diyorum işte. Aşk 18li yaşların aldanması. 20'den sonra insan sevgi saygı istiyor. Aşkın ömrü ne kadar ki sanki. En fazla 6 ay. Sonrası aynı... Bir şarkı yollamış. Özledim bilmem ne. Unuttun mu bilmem ne :) Dinlemedim bile. Altına da kimse tutmuyor yerini, çok özledim... Yazmış.
Ben de sevdiceğe söyledim durumu. Zira her ne olursa ona söyleyeceğime dair yemin ettirdi kerata. Bu sefer de facebook'u kapat dedi ya la. Hay...
Arkadaşlar benim sevgimi sorgulayabilirler normaldir de ben gerçekten seviyorum hayatımdaki kişiyi. Sadece minnet duygusu yok.. He aşk ise, ben aşkın varlığını önemsemiyorum. Geçici olduğunu tecrübe ettiğimden olsa gerek.
Canım şuan kaç yaşındasın?
Hay ağzına bal damlasın hemi :) Ben de bunu diyorum işte. Aşk 18li yaşların aldanması. 20'den sonra insan sevgi saygı istiyor. Aşkın ömrü ne kadar ki sanki. En fazla 6 ay. Sonrası aynı... Bir şarkı yollamış. Özledim bilmem ne. Unuttun mu bilmem ne :) Dinlemedim bile. Altına da kimse tutmuyor yerini, çok özledim... Yazmış.
Ben de sevdiceğe söyledim durumu. Zira her ne olursa ona söyleyeceğime dair yemin ettirdi kerata. Bu sefer de facebook'u kapat dedi ya la. Hay...
Arkadaşlar benim sevgimi sorgulayabilirler normaldir de ben gerçekten seviyorum hayatımdaki kişiyi. Sadece minnet duygusu yok.. He aşk ise, ben aşkın varlığını önemsemiyorum. Geçici olduğunu tecrübe ettiğimden olsa gerek.
Yaş 25, yolun dörtte ikisi. Yok yere adamla kavga ettim. Allah'ım sen büyüksün. Kapat tüm sosyal ağlarını dedi. Neden bunu istiyorsun benden bir iletişimim yok dedim. O sana ulaşamasın dedi. Haklı ne diyeyim. Bitti gitti çilesi bitmedi. Çıldırıcam.
Onu engelleyebilirsin,
yada sana disardan mesaj gelmeyi de kapatabilirsin
Sevgiline bunu söyle,
faceyi tamamen kapatmaya ne gerek var ayol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?