- 31 Mart 2015
- 85
- 72
- 18
- Konu Sahibi qrealiteee
-
İnanın o kadar profesyonel oyun oynamış ki , tanışma , söz , nişan, evlilik hepsi 1, bçk yıl sene içerisinde oldu. Alkolü sadece özel günlerde tükettiğini söylerdi . Ben sadece 1 -2 kez alkol aldığına şahit oldum nişanlılık dönemimde. Madde olayınıda hiç ama hiç anlamadım aklımın uccundan geçmezdi. Bana karşı anlayışlı ve saygılıydı çoğu zamn . Biraz agresifti ama kısa süreli öfkelenir geçerdi. Küfür hakaret etmezdi.İyi yapmışsınız hayırlı olsun ama nereden buldunuz bu adamı? Nasıl evlendiniz? Evlenmeden önce bunları belli etmedi demeyin, hiç inanasım yok.
İnanın o kadar profesyonel oyun oynamış ki , tanışma , söz , nişan, evlilik hepsi 1, bçk yıl sene içerisinde oldu. Alkolü sadece özel günlerde tükettiğini söylerdi . Ben sadece 1 -2 kez alkol aldığına şahit oldum nişanlılık dönemimde. Madde olayınıda hiç ama hiç anlamadım aklımın uccundan geçmezdi. Bana karşı anlayışlı ve saygılıydı çoğu zamn . Biraz agresifti ama kısa süreli öfkelenir geçerdi. Küfür hakaret etmezdi.
evet Allah korudu gerçekten kayınvalidem olucak kadın çocuk olunca düzelicek diye telkinlerde bulunnuyordu hep. Neyseki aptallık edip dinlemedim sözleriniYa bide çocuk olsaydı Allah korusun geçmiş olsun
aşırı bi kıskançlığı yoktu herkeste olabilecek kadar. evlenmeden önce çalışıyordum. düğünden bi kaç hafta önce ayrılmıştım işimden biraz dinlenmek adına. İster Çalışırsın İster çalışmazsın bu sana kalmış diyordu hep. Evlendikten sonra çalışamazsın oraya gidemezsin gelemezsin ,Kıskançlık?
annesi ve ablası sesimize odaya geldi ayırmak için ablasını annesini gözlerimin önünde öyle bir savurdu ki düştüler onlarda yere sonra beni yakaladı tabi tekrar devamını siz düşününAllahimm.
Pardon nasil dovebildi ya akrabalarinin ailesinin yaninda?
Hic bi insan evladi cikmadimi sen napiyosn lan deyyuz diyen?
Ne geri zekalı kadınmışevet Allah korudu gerçekten kayınvalidem olucak kadın çocuk olunca düzelicek diye telkinlerde bulunnuyordu hep. Neyseki aptallık edip dinlemedim sözlerini
Aklımdan herşeyi silip atabilmeyi o kadar çok istiyorum ki, gündüz aklımdan çıkmıyor, gece hep rüyalarımda. Ailesi arıyor ve beni suçlamaya çalışıyolar biliyomusnz ben çok inat ediyormuşum dayak yiyorum inat etmeyecekmişim uzatmıyacakmışım üzüntümü bile yaşamama müsade etmiyorlardı. Annesi diyorduki benide babası dövüyordu ben senin kadar inat etmiyordum şaka gibi kadındıhakkınızda hayırlısı olsun,kendinizi kurtarmışsınız bu hasta adamdan,birde bir bebeği eklememekle en akıllıca şeyi yapmışsınız yoksa hayatınızın sonuna kadar çocuğunuzun babası olarak müdahil olacaktı herşeye. Dilerim bu zor günleri biran önce atlatır,yeniden hayata umutla mutlulukla bakarsınız
aşırı bi kıskançlığı yoktu herkeste olabilecek kadar. evlenmeden önce çalışıyordum. düğünden bi kaç hafta önce ayrılmıştım işimden biraz dinlenmek adına. İster Çalışırsın İster çalışmazsın bu sana kalmış diyordu hep. Evlendikten sonra çalışamazsın oraya gidemezsin gelemezsin ,
Özellikle arasam bu kadar kötü özelliği bi arada barındıran birini inanın bulamazdım sanırımGeçmiş olsun, hakkınızda hayırlısı olmuş.
Ama anlamadığım çok mu arıyorsunuz bu adamları? Nerden buluyorsunuz?
annesi ve ablası sesimize odaya geldi ayırmak için ablasını annesini gözlerimin önünde öyle bir savurdu ki düştüler onlarda yere sonra beni yakaladı tabi tekrar devamını siz düşünün
İnşallah bir an önce biterO kıskançlık sınırı herkeste değişir sonuçta tam karar veremeyiz o kısma. Umarım bir an önce davanız sonuçlanır da kalan son bağınızdan da kurtulursunuz, yeniden evlenirseniz de gerçekten tanıdığınız, huyunu suyunu bildiğiniz biriyle olur.
Dusunmek bile istemiyorm.
Off, cok uzuldum.neler cekmissiniz ya .
Babasi yokmu?
Abisi?
Bi buyugu?
Kendine gel artik diyen olmadimi hic?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?