11 ay süren işkence gibi evliliğim sonrası boşanma kararım..

iyi öldürmemiş sizi .hergün kadın cinayetleri görüyoruz içimiz parçalnıyor.buna da şükür çok geçmiş olsun.

bu adam bana 15 senedir içtiğini söyledi . ben ailesine söyleyince ilk kez duymuşlar gbi tepki verdiler bana . evlendikten 1, 1 bçk ay sonra ben anlıyorum birşeyler kullandığını garip tuhaf davranışlarından ve ailesi 15 yıldır anlamamış pesss dedim yani bile bile belki evlenince oğulları düzelir ümidiyle evlendirdiler işte ..

Kendimden parçalar buldum sanki :'( okuyunca senin adına inan ben rahatladım

hukukende ayrılma gerçekleşse rahat bi nefes alıcağım da .. EEvet içimde en ufak bi acabalar yok çnkü bunun mücadelesini çok verdim o yüzden vicdanım çok rahat.

aminn destekleriniz için bu yazdıklarınızı okumak bile beni çok rahatlatıyor hiç bilmediğim, tanımadığım , görmediğim insanlar üzüntüme kalpten ortak oluyorlar. İnanıyorum "güzel insanlar" herşey çok güzel olucak

Benim anlamadığım gidebildiyseniz,şimdiye kadar niye gitmediniz.?
Yani öldürürum lafları simdi icinde gecerlidir ama siz ailenizin yaninda ustelik cok rahat oldugunuzu yazmissiniz , okadar şeyden sonra niye gitmdi ailesine diye soru uyandi bende ozaman.

Hayır evliliğimn ilk aylarında söylüyordum ayrılalım Ayrılmak bizim için en hayırlısı olucak dediğimde senide ailenide öldürürm yaşatmam ayrılamazsın vs. artı evlimisinz bilmiyorum ama evlenmeden önceki psikoloji ile evlendikten sonraki insan psikolojisi bambaşka. Ben ailemin beni kabul etmeyeceği düşüncesi ile kalmadım o evde. Caba gösterdim, sabır ettim belki düzelebileceğine dair ümit besledim içimde ümitlerimin tamamen yok olduğu anda geldim çnkü artık düzelmeyeceğini biliyordummm ve vicdanen çok rahatm

pisman olmayacaksin Allah in izniyle.. yolun acik olsun

Yo benim demem o ki duzelmeyeceği belli olan sözleri ve davranışları olduktan sonra niye gitmedi idi....
düzelecek var düzelecek var, bellidir hani

Bence çok iyi yapmışsın canım bende senin yerinde olsaydım aynısını yapardım artık daha eminsin belkilerin olmayacak rahat huzurlu olacaksın sen ona elinden geleni fazlasıyla vermişsin o yapmamışsa bundan sonrası onun hatası artık rahat huzurlu vicdanende rahat ol olmuyor düzelmiyor bitti bu kadar rabbim bundan sonra tüm kötülerden korusun seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…