11 ay süren işkence gibi evliliğim sonrası boşanma kararım..

senin yaşadıklarının aynısını bende yaşadım hatta biraz daha fazlasını ancak 4 ay dayanabildim
ALLAH yardımcın olsun

11 ay neden dayandınız. Keşke ailenizin yanına daha erken gitseymişsiniz... Bununla kurtulduğunuza dua edin. İnşallah ilerde başınıza bela olmaz.

Allah kurtarmış....bütün kötü huylar toplanmış resmen...inşallah bundan sonra çok mutlu olursun..

ayy üst komşumuz musunuz acaba onlarda 11 ay oldu be evliliğinin 3. gecesi kavgaya başlamışlardı :/ hatta bi ara gece ikilere kadar bağırış çağırış olurca polis çağıracaktık nerdeyse. yazık valla yaa kadına acıyodum. siz nerdensiniz

of of offff
hiç mi utanma olmaz bu insanlarda bir kadının hayatını yalanla dolanla nasıl alabiliyorlar kendi tekellerine.
çok şükür ki bebek yok, olsaydı bu kişiyle ömür boyu irtibat halinde kalmak zorunda kalacaktınız.
hayat...
görünen o ki bir kurtuluş kapısı açılmış size. bundan sonrası çok çok güzel olur inşallah.

çok geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı olsun
zaten hep öyle olmaz mı illa el suçlanır
büyükler de öyle örnek verir.. oda sizden gördüğünü yapmış demek ki
harika evlat yetiştirmişsiniz.. senin yediğin dayaklardan oğlun madde bağımlısı olmuş diyeceksin
napıyo peki o sizi kandırmaya çalışıyo mu pişmanım tedavi olacağım v.s. v.s. gibi
sakın kanmayın sakınnn..

hayır kendisiyle hiç konuşmadım geldiğim ilk hafta 1 kaç kez aradı cevap vermedim . annesi babası ablası arıyodu 1 2 kez cevap verdim onların telefonunada çok pişmanmış ameteme gidiyormuş , psikoloğa gidiyomus (%100 gtmediğne adım gibi eminim) herşey çok güzel olacakmş daha çok yenisiniz evlilliğin ilk başlarında herkes yaşıyormuş aynı şeyi daha ne kadar olmuşki evleneli hiç sevmemişim demekki hiç çaba sarfetmiyomuşm. O çok seviyordu da beni o yüzden tekme tokat sevgiisinden dövüyordu sürekli saçma sapan bi aile saçma sapan evlatlar Allah ıslah etsin demekten başka birşey gelmiyo içimden .. inanın o ailenin içinde sağlıklı bir insanın 2 günde psikolojisi bozulur sülalece anormaller. benim ailem çok sakin , anlayışlı , saygılı ,sorunları konuşarak çözen insanlarda keza biz çocuklarınıda aynı şekilde yetiştirdiler. Tam zıttı bi ailenin içine girdimm . Alllah kimseye yaşatmasınnnnnn yaşayanlarda çekmesinnler ya bu hayatlarını böyle beş para etmeyen insanlar için heba etmesinlerrrr güçlü olsunlar herşeyin üstesinden gelebileceklerini çıkarmasınlar aklından eğer ailem arkamda olmamış olsaydıda kalmazdım o evde yepyeni bi hayat kurabilmek için elinden ne geliyorsa yaparım ve yine yapıcağm da. eve kapanıp yas tutmayacağım . daha güçlüyüm artık , daha azimliyim

utanma kelimesinin onlarda karşılığı yok. Sadece onlar iyiydi mükemmeldi harika insanlardı onun haricinde herkess kötüydü kardeşlerinin akrabalarının komşularının yüzlerine gülüp arkalarından konuşmadıklarını bırakmazlardı. Kendisinden kaç yaş büyük amcasını bile dövmüşşş babası kılını bile kıpırdatmamış haketti demiş kardeşi içinnnnn . utanmadan anlatıyorlardı onların adına ben utanıyordummmm olamaz böyle birş dye

11 ay neden dayandınız. Keşke ailenizin yanına daha erken gitseymişsiniz... Bununla kurtulduğunuza dua edin. İnşallah ilerde başınıza bela olmaz.

Korkuyordum aileme zarar vermesinden benide ailemide öldürmekle tehdit ediyorduu çnkü. Ailem geldiğim güne kadar hçbir şey bilmiyordu hiçkmseye birşey anlatamadım . Aileemde aynı şeyi söyleedi neden bu kadar bekledin

ben sneı tebrik ediyorum,aferın sanaki ayrılmayı başarmısın,ve vicdan yapmamak için acaba düzerlirmi diye uğraşmısın
benımde etrafımda senın durumunda kadınlar var,ama sendne farkları asla ama asla boşanmamaları
nerden bılcektın böle bır adam olacağını bazı arkadaşlar sormuş,yapmayın kızlar nerden bilsin,sorumu bu bilse almaz

ayyy aman aman arkana bakmadan kaç bacım..
Rabbim hakkında hayırlısını versin..

çok geçmiş olsun
yeni hayatınızda mutluluklar
zamanla kötü anıları unutur yerlerini güzel anılarla doldurursunuz inşallah
zaman gerçekten her şeyin ilacı
1 sene sonra acısı daha da azalacak,sonraki sene daha da,3. sene ara sıra aklınıza gelecek,sonraları nadiren hatırlayacaksınız,her sıkıntının arkasından rahatlık gelir,güzel günler görün inşallah

bu arada aileisnden birinin bu cocuk madde bağımlısıdır,ya da kendisinin madde bağımlısı olduğunu size söylemeleri gerekiyordu,hakkınıza girmişler ama İlahi adalet,bu dünyada ve ahirette hesabını verirler hiç merak etmeyin

iyi öldürmemiş sizi .hergün kadın cinayetleri görüyoruz içimiz parçalnıyor.buna da şükür çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…