Gece beslenmesi varsa alışkanlıktan uyanırMerhabalar 11 aylik oğlum var süt ve yumurta alerjisi var bu zamana kadar da 8 adet dişi çıktı ama 4.aydan beri uyku problemi çekiyoruz gece en az 10 kez uyanıyor doktorlarda çok bu konuda bisey söylemedi distendir diyorlar ama ben artık çok yoruldum bu konuda önereceğiniz bi fikriniz var mı?
Kalkıp emiyor mutlaka çok teşekkür ederimGece beslenmesi varsa alışkanlıktan uyanır
Dişi ağrıyosa uyanır
Ayrılık kaygısı yaşıyolar bu dönemde o yüzden olabilir
Atak haftası olabilir
11 aylık bebek için gece beslenmesi kesilmeli hem reflü yapıyor hem de dişi varsa diş çürüğüne sebep oluyor Gece kalkınca su vermeye çalışın gece beslenmesini bitirmeniz gerekiyorKalkıp emiyor mutlaka çok teşekkür ederim
Rica ederimKalkıp emiyor mutlaka çok teşekkür ederim
Benim kızımda 11.5 aylık çok uyanıyor son 1 aydır özellikle, kalkıp sürekli meme istiyor, memesizde deniyorum dalmıyor, benim oğlumda böyleydi bir dönem olduğunu bu kadar sık uyanmaların azalacağını düşünüyorumMerhabalar 11 aylik oğlum var süt ve yumurta alerjisi var bu zamana kadar da 8 adet dişi çıktı ama 4.aydan beri uyku problemi çekiyoruz gece en az 10 kez uyanıyor doktorlarda çok bu konuda bisey söylemedi distendir diyorlar ama ben artık çok yoruldum bu konuda önereceğiniz bi fikriniz var mı?
Umarım bi gün son bulur benimkide aynı şekilde desteksiz uyutun diyorlar ama ben destekli bile uyutamiyorumBenim kızımda 11.5 aylık çok uyanıyor son 1 aydır özellikle, kalkıp sürekli meme istiyor, memesizde deniyorum dalmıyor, benim oğlumda böyleydi bir dönem olduğunu bu kadar sık uyanmaların azalacağını düşünüyorum
Geçiyor merak etmeyin büyüdükçe uykuları düzene giriyor , atak dönemleri dişleri derken bi süre böyle şimdi sabırlı olmak lazımUmarım bi gün son bulur benimkide aynı şekilde desteksiz uyutun diyorlar ama ben destekli bile uyutamiyorum
İçime su serptiniz çok teşekkür ederim ben umudumu kaybetmeye başlamıştım:)Geçiyor merak etmeyin büyüdükçe uykuları düzene giriyor , atak dönemleri dişleri derken bi süre böyle şimdi sabırlı olmak lazım
İlk bebeğimde bende öyleydim sürekli bu çocuk niye böyle diye düşünüp çözüm arıyordum, şimdi ikinci de aynı ve bugün uyuyamadıysam yarın uyurum bunlar da geçiyor diye kendimi motive ediyorumİçime su serptiniz çok teşekkür ederim ben umudumu kaybetmeye başlamıştım:)
Anladim benim bebeğim çok sık emiyor bıraktırma deneyeyim11 aylık bebek için gece beslenmesi kesilmeli hem reflü yapıyor hem de dişi varsa diş çürüğüne sebep oluyor Gece kalkınca su vermeye çalışın gece beslenmesini bitirmeniz gerekiyor
Çok doğru söylüyorsunuz boşuna strese sokmaya gerek yok bu şekilde bende motive edeceğim kendimi :)İlk bebeğimde bende öyleydim sürekli bu çocuk niye böyle diye düşünüp çözüm arıyordum, şimdi ikinci de aynı ve bugün uyuyamadıysam yarın uyurum bunlar da geçiyor diye kendimi motive ediyorumgece emen bebek çok uyanıyor ya benim gördüğüm hep bu
Alerji bencede çok etkiliyor gaz problemimiz bizimde hala devam ediyor umarım 1 yaşından sonra rahatlarlar benimki bazen geri uyumakta zorlanıyorBenim bebeğim de alerjik. 10 aylık bu sıkıntı var. Ben yanımda yatırıyorum yatarken meme veriyorum iki emip gaz çıkartıp dönip uyuyor. Bence alerjik bebeklerde gaz çıkarma sorunu yüzünden uyku olmuyor, yoksa benimki uykuyu seven bi bebek. Doktor 1 yaş diyor bakalım.
İki gündür benim bebeğim de bi anda uyanıp gaz çıkartıp (ağlayarak falan zaten o standart ama devamında bi şekil uykuya döndürüyordum artık o da yok) 3 saat abartısız. Bence şuan dişte başladı. Bizim gibi alerjik bebeklerde olan sıkıntıları x20 hissediyoruzAlerji bencede çok etkiliyor gaz problemimiz bizimde hala devam ediyor umarım 1 yaşından sonra rahatlarlar benimki bazen geri uyumakta zorlanıyor
Kesinlikle öyle gerçekten Allah başka dert vermesin diyorum ama alerjik bebek cidden çok zormuş diş te daha zor cikiyo bizimkilerde dediğiniz gibi bizim bebekler icin Hee şey daha zor kisir döngü içindeyiz resmenİki gündür benim bebeğim de bi anda uyanıp gaz çıkartıp (ağlayarak falan zaten o standart ama devamında bi şekil uykuya döndürüyordum artık o da yok) 3 saat abartısız. Bence şuan dişte başladı. Bizim gibi alerjik bebeklerde olan sıkıntıları x20 hissediyoruz. Gerçekten en rahat olmamız gereken dönemlerdeyiz fakat zor şeyler yaşıyoruz ne yiyor ne emiyor adam gibi kaç gündür, ne de uyuyor . Kendimi sokağa atıyorum mecburen sırf ağlamasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?