Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Histerik Hangi doktorda ameliyat oldun? Gecmis olsun bu arada :)) Burnun cok guzel olmus... Umarim herkes icin istedigi gibi olur :)
teşekkürler kumsal:)orhan sanisoğlu istanbul bakırköy özel yaşar hastanesi:)bende şuan memnunun alışma evresindeyim 10 yaş küçüldüm fotodaki kadar küçük değilim 25 yaşındayım:)çocuk suratına sahip oldum ha memnunmuyum hayır eski yüz ifademi istiyorum ama burnum kalsın böyle:)
teşekkürler kumsal:)orhan sanisoğlu istanbul bakırköy özel yaşar hastanesi:)bende şuan memnunun alışma evresindeyim 10 yaş küçüldüm fotodaki kadar küçük değilim 25 yaşındayım:)çocuk suratına sahip oldum ha memnunmuyum hayır eski yüz ifademi istiyorum ama burnum kalsın böyle:)
inanamiyorum bu yuz 25 yasinda olamaz delikafadulden[/QUOTEeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile deme öyle ya ben kadınsı halimi geri istiyorum ya böyle çocuk gibi olmak istememiştim:gitme: umarım zamanla eski simam geri gelir.cidden çok farklı simam vardı ya belki şiş yüzüm ondandır böyle görünme sebebi diye kendimi avutarak zaman kovalıyorum..
vay canına beni doktor görünce dedi sen kac yasındasın 16-17 sanmıs bende dedim 24 öyleyse daha da mı kücük görüncem oğlumun ablası sanıyolar beni de bi bitse su ameliyat olayı ben salı günü diğer doktorla görüşcem sonra karar vercem sanırım ağustos ta olcam.
inanamiyorum bu yuz 25 yasinda olamaz delikafadulden[/QUOTEeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile deme öyle ya ben kadınsı halimi geri istiyorum ya böyle çocuk gibi olmak istememiştim:gitme: umarım zamanla eski simam geri gelir.cidden çok farklı simam vardı ya belki şiş yüzüm ondandır böyle görünme sebebi diye kendimi avutarak zaman kovalıyorum..
sisliktendir canim merak etme sen, benim de ilk haftalar eblek gibi bir suratim vardi, simdi eskisi geri dondu :)
orhan beye karar kılarsan bana haber ver yardım ederim her türlü bu arada ameliyat 1500 ile 2000 arası değişiyor..paracı bir doktor değil işini severek yapıyor sadece.bi çok hastası var diğer görüşmende söyle ona her gün bi kaç kişi estetik yaptırıyo onların yanına çıkarsın seni beni öyle yapmıştı artı ismimi falan verirsen daha çok ilgilenir seninle.
sisliktendir canim merak etme sen, benim de ilk haftalar eblek gibi bir suratim vardi, simdi eskisi geri dondu :)
ne zaman yüzün indi canım ya senin ne kadar oldu ameliyat olalı?
çok güzel olmus maş. benm burnumda hafif aşağı doğru iniyor bnde yptrmayı dşnyrm
ne zaman yüzün indi canım ya senin ne kadar oldu ameliyat olalı?
ben 16 haziranda olmustum canim, tam anlamiyla ancak indi diyebilirim, ben biraz da agir vakaydim :)
inanamıyorum 14 ay önce yani yok ben dayanamam cidden tahammül edemem sabredemem ya okadar bir ay geçsin diye bekliyorum iner ümidi ile ben altı ayı göze alamazken 14 ay ya şaka gibi(((((((((((( burnumu geçtim ya yüzümü istiyorum
ne tatminsiz kız diyecekler ama yaşamayan anlıyamaz. yüzün şiş çok zor kendini fazlasıyla yabancılıyorsun
neyse artık çekeceğizz öyle yada böyle..
ahahay ay dur sakin ol :):))))) 14 ay degil 16 haziran 2010dan bahsediyorum :)) ay guldum cok :roflol:
histerik doktora bi daha ki gittiğimde adını söylememde sakınca yoksa özelden gönderirmisin adını bide fyat söylermisin bana bi fiyat verdi merak ediyorum sen ne kadar ödedin ?
telas etme canim gun gectikce daha da begeneceksin burnunu, pinokyo gibi de cikmaz o guzel burun merak etme :)) kaydirigubbakcemile5
canım sana ne kadar fiyat söyledi hastane sahibi benim yakınım o yüzden be ayrıcalıklı oldum sen söyle bakiyim merak ettim?