- 5 Kasım 2012
- 344
- 30
- 68
OrigaMiracle teşekkür ederim.iki ay domuz gibi dolaşacağim desene :) benim bide orantısız şişlik.sağ tarafta tümsek gibi şişlik var ve elimle yokladiğim da girinti çıkıntı var.benim korkum onun öyle kalması.zaten takıntılıyim.bu süreçte arkadaşımında burnundan getirdim.kız bana geçecek sabret demekten bi hal oldu.umarım bu çileye değer
kızlar sizinki çok iyi şu haliyleee:)) esracım banada biraz kanatlar geride gibi göründü ama dr un dediğine göre burunda dikiş olan uç biraz yukarı doğru toparlanacakmış yandan sıkıntı çok ama önden kötü görünüyo gerçekten zatenm bi ona takıldım bi de yamuk duruşuna inşallah geçer onlarda şişliği az olan tarafınki biraz toparlandı sabırla bekliyorumm
canım,11 günlük bir burun için endişelenmene gerek yok,çünkü orası ameliyat sonrası çok şişer,burun her daim hacim kaybeder
doktorun doğru bilgi vermiş,üzülme şu an için,sabırlı ol bence:)
Benim on beşinci gün bugün bantlarda çıktı.hiç bukadar pişman olmamıştım.okadar kötü duruyor ki burun kökü tamamen şiş.yanları yine öyle.bi ucunda şişlik yok.aynaya baktığım an hayat durdu doktor bişeyler söylüyor ama hiç duymuyorum.ne zaman geçecek bu dedim sadece.altı ay diyor ya.altı ay ben böyle nasıl dolaşacağim.psikolojim göçtü( eve atsam kendimi bir deli gibi ağlayacağim
Eki Görüntüle 697783 eski burnum
Arkadaşlar bugün 7.günüm. ya biraz önce hapşurdum ama öyle böyle değil yani 6-7 kez falan peşpeşebiraz sızladı sanki burnum ve hapşurma sonrasında afedersiniz biraz mukus geldi. kulak temizleme çubuğuyla hemen en uçtaki pislikleri alayım dedim. Bir de ne göreyim o sıvının içinde dikişlerimden biri ( ön tarafta burun ucundakilerle aynı dikişlerden. hatta düşen dikiş sol tarafta içerde deliğin hemen yanında ki. Çok tedirgin oldum bişey olur mu acaba, doktorumu arasam mı bilemedim ?
Canım merak etme o ipler dipten eriyor ve düşme vakti gelince düşüyor sorun yok herkes yaşamıştır aynı şeyibirde bende alerjikrinit var polene toza hapşırıp dururum 13 nisanda ameliyat oldum burnumdan ve günde 30 kez hapşırıyordum çok sert değil ama ardarda 3-4 kez düşün yani )) benim gibi sık hapşıran biriysen rinocrenil diye burun spreyi var KBB uzmanı yazar tavsiye ederim hem de tıkanıklarına iyi gelecek ) bu ipleri sen koparmak için uğraşmadıkça dert etme öle kulak çöpüyle temizlerken yok hapşırırken dikiş ipi geldi diye bu arada 5-6 dikiş ipi var zannetme 10-15 adet ip var kimi içerde erir gider kimi kopar düşer senin göremediğin yerlerde daha çok ip var sadece burnunu zorlama ve kulak çöpüyle mutlaka temizle ) tekrar geçmiş olsun tatlm
yaa önden yamuk duruyo zaten ama işte şişlik dengesiz ya ona bağlıyorum şimdilik inşallah ondandır o yüzden sordum işte tecrübeli arkadaşlara :) iki tarafın şişliği tamamen olunca belli olcak ne olduğu:) halit urgan a oldum ben 2650
tabiki sızıntı şeklinde olan kanamalar normal bende de 1-2 kere oldu..Canım çok teşekkür ederim cevabın için öyle çok rahatladım ki okuyunca. Bugün tamponlarım alındı bant var sadece. Ara sıra hafif hafif kanamalar oluyor sızıntı şeklinde ama bunlar da normal herhalde diymi? O söylediğin ilaca hemen yarın bakıcam, bende de alerji var çok kuvvetli hapşuruyorum peşpeşe. Çok teşekkür ederim ilgin için canım :)
tabiki sızıntı şeklinde olan kanamalar normal bende de 1-2 kere oldu..) ama hapşırmanın sayısını hatırlamıyorum bile birde aynı anda meme büyütme ameliyatıda oldum hapşırma esnasındaki acımı düşün artık ))
ayy iyi cesaret etmişsin canm ikisine birden. benimle birlikte bi arkadaşım oldu meme büyütme. İlk hafta çok ağrısı oldu gülerken bile. Hapşutmayla kim bilir nasıl ağrımıştır. o da burun ameliyatını da düşünüyodu narkoz almışken 2 side aradan çıksın diye. Ameliyattan sonra iyiki olmamışım dedi
hala yanlarda biraz şişlik var ama ben hissediyorum sadece ucunda ise biraz daha fazla:)
Kesinlikle katılıyorum . Olay doktorda bitiyor doktorunuza çok güvenmeniz lazım ben küçük bir şehirde yaşıyorum ve bulundugum yerdeki tüm doktorlara gittim hepsiyle görüştüm . İnsanların en büyük hatası hem estetiği hemde nefes sorununu çözdürmek için kbb doktoru seçmeleri oluyor . Mantıklı olan 2 doktor girmesi hem kbb hemde plastik cerrahi uzamanı sonuçta herkes kendi alanında daha başarılıdır .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?