11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

diş şeklindeki kurabiyeyi kendim yapıcam canım.bütün saydıklarım ev yapımı olacak

yok canım diş şekli verip damla çikolatayla göz yapıcam sadece tırtıl kurabiyeye yeşil gıda boyası koyup damla çikolatayla göz yapıcam gül tatlısına da kırmızı gıda boyası koyup yapıcam yaş pastada vişneli olacak börek de peynirli

kuzum bizim burası yoğun bir yer yazıyı alt imlece alıyorum oradada 11 kg verdim son 14 yazıyor her gelen okuyor hoş olmuyor diyee giriş çıkış yapıp duruyorumm

eski sürüm windowslarda öyle başlıklar görünüyo bu bizdeki windows 7 sanırım gözükmüyo sadece küçücük kutuda o internet imleci var o biraz daha parlak duruyo :) Bi sayfa açık ama kim nerde açık görünmüyo

sen sık sık gel ama :) bah sohbet olunca gün nasıl geçiyo anlamıyoruz. böyle olmuyoo :)

öğlen

1 kepçe mercimek çorba
2 tencere kaşığı ıspanak
125 ml yoğurt
salata
bir dilim kepek ekmeği

Selam kızlar.
Ben bu ara çok çok yoğunum. Şimdi yazayım neler yedim. Yrn da kilo bildirimi yapçam ve akşam Bursa'ya doğru yol alcaz işallah. Hafta sonu mobilya bakcaz girmeye fırsatım olmaz. Beni özleyin anacımm :)

Sabah: 1 domates, 1 salatalık, 1 rafadan yumurta ve 1 bütük bardak süt.
Öğlen: Haşlanmış sebze üzerine 1 kaşık yoğurt ve fırında mantarlı köfte.
Akşam da alinazik yapçam. Bugün sebze-protein günündeyim. İnşallah hafta sonu annem bozdurmaz diyeti şunu ye bunu ye diye. Hepinizi öpüyorum. Görüşürüz yrn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…