11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Ama bak hasta oldum ((
geçmiş olsun tatlım sende haklıysın vitaminsiz kaldın
Ayyyy ciddimin bendede dışlarda yapamadığım için tutma huyu var saatlerce tutuyorum
hoş bulduk hoşbulduk şimdi diyetisyenımden geldim

bakalım her hafta kontrol altında olucammm
sporda hergün artık eşşek değilimya kilo verirm herhalde

Hadi hayırlı olsun vereceksin tabi kızımmmm

Ay biriniz gojiberry dediydi. Benim bu seye alerjim varmis kizlar oksurmekten helak oldum ya of ne dandik bunyem var

tamam tatlım merakla bekliyorum çabuk acil 1 ay içinde vermem lazım bu kiloları o güzelim elbiselere dünya para döktüm makyaj malzemelerimde cabası

Ilk döngüyü okudum canım aynen yazıyorum
17 gün sürecek şayet ideal kilona ulaşırsan son döngüye geçebilirsin
17 günde 4.5-5.5 kılo vermen hedefleniyor
Bu döngüde patates,beyaz ekmek,makarna,şeker,baklagil,pirinç,mısır ve yulaf gibi besinler yasak
Yağsız protein ;balık,tavuk göğsü,hindi göğsü,yumurta (2 adet günde),yumurta akı(4 yumurta akı)
Arındırıcı sebzeler;kuşkonmaz,patlıcan,brokoli,brüksel lahana,lahana,havuç,enginar,karnabahar,kereviz,fasulye,salatalik
Meyve günde 2 servis ;elma,çilek,bogurtlen,greyfurt,portakal,şeftali,armut,erik,yabanmersini,kuru erik,siyah üzüm ( meyveler öğlen 2 den önce 2 servis olacak kadar tüketilecek)
Sarımsak,yeşillik,yapraklı sebzeler,pirasa,karalahana,kıvırcık salata,tüm çeşitleri,mantar,bamya,soğan,maydonoz,biber,taze soğan,domates,suteresi
Yogurt,herhangi bir türü,şekersiz,meyve aromali,doğal ve az yağlı 175 gr= 1 porsiyon
Kefir 240 ml=1 porsiyon
Probiyotik çökelek 115 gr=1 servis
Zeytinyağı veya ketentohumu yağı günde 1 ile 2 kaşık

Canım sebzeler ve yağsız proteinler sınırsız diğerleri yazdığım miktar kadar ve tabi 8 bardak su koşulu ile 17 dakka yürüyüş var bn başlıycm yarın:)

Mrk etme az bişey kaldı ilk bölüme,

geçmiş olsun tatlım sende haklıysın vitaminsiz kaldın

Ayyyy ciddimin bendede dışlarda yapamadığım için tutma huyu var saatlerce tutuyorum

Hadi hayırlı olsun vereceksin tabi kızımmmm

bende 3 günlük yatıya gitmiştim ankaraya birde şiştim havası dokundu ve o 3 günde 1 kere gittim siz düşünün halimi

canım ben yarın başlayamam cumaya ancak başlarım ama ve bu adetimin ilk 2 gününde her ne diyeti yapıyorsam ara verip pirinç lapası diyeti yapacağım hem adeti düzenliyormuş hemde bir çok faydası var mış annem bile tamam yap o zaman dedi düşün

Günaydın kızlar,çok fena grip oldum ya (burnumu çeke çeke geziyorum ((

Tmm cnm sen ne zmn hazırsan o zmn başlarsin ayrıca eklmeyi unutmuşum,çay,yeşil çay,kahve de izinli içecekler,tabi şekersiz olacak
Bisküvi,kek,puding,gazlı içecekler,gazlı diyet içecekler yasak
Sen bana sor arada bn yazmayı unutabilirim çünkü:)

Kızlar bn geldim,öyle fenayım ki ağzımın tadı bile kalmadı (

benimde ağız tadım kalmamıştı sabah 74,9 çıkınca yeniden geldi yerine

başarılar şekerim tebrik ediyorum :))

hayatım valla benim zayıflamam lazım çünkü o kadar insan içinde yabancılarla konuşucam hemde televizyona çıkıcaz birde o elbiseler oturursa üstüme ömrüm boyunca azap çekerim

nereye çıkcan kız söylede bizde izliyelim

önce alıntıları yaptım sonra baktım birileri var kaçırmıyım dedim...

Herkese günaydın

dün sabah 75,8 çıkmıştım ama demekki şişlik varmış bu sabah 74,9 çıktım ... hala + çıkıyorum ama olsun 74 ü görüyorum oda güzel

sabah kalktım 1-1,5 kadardı haşlanmış yumurta yedim.. aslında hakkım birdi ama kocam kendininkini yemeyince dayanamadım olsun çoook tok hissediyorum kendimi şuan
yeşillik yedim
2 dilim kepek ekmeği
peynir 3 zeytin

benimde ağız tadım kalmamıştı sabah 74,9 çıkınca yeniden geldi yerine

başarılar şekerim tebrik ediyorum :))

nereye çıkcan kız söylede bizde izliyelim

Sen baklava yemeye devam et ağzının tadı hiç kaçmaz

diyetisyen listeni paylaşır mısın bizimle
saat00
sabah 1 dlm kepek ekmeği
2 kbrt kutusu yağsız peynır
5 zeytın veya 2 cevız
yeşil çay
10:00
ara:5 fındık,1 porsıyon meyva
12:00
öğlen:2 kepçe corba veya kepek ekmeğinden sandavıc+ayran
3 kk et
yağsız salata
1 dlm ekmek

saat00
ara:2 porsıyon meyve

saat00
ara 1 paket süt,6 form bıskuvi

saat00
akşam:6 yk sebze(susuz),2 yk yoğurt,1 dlm ekmek

Ohh afiyet olsun :)

Saatleri yazdım ne çıkmış heheheeeee

Kahvaltı 7 de
ara 10 da
öğlen12
1.ara 15
2.ara 17
akşam 20 de

eve gıtmeden spora gıttığım için program böyle spora gıtmedıgım gunlerde 18,30 da akşam yemeğim yenıcek ozaman arada 1 süt 6 bıskuvı yenıcek diğer ara geceye kalıcak

bilmem anlatabildim mi saanki bana çok gibi geldi diyet listesi kilo almayayım ben sakın

Sen baklava yemeye devam et ağzının tadı hiç kaçmaz

Ohh afiyet olsun :)

Saolun efenim teşekkür ederim sizlere layık olacağım

yok be yavrum.. hepimizin yaptığı yanlış düşünce bu .. almazsın onlar gerçekten ihtiyacımız olan yiyecekler.. haftada bir kilo verirsin ama sağlam verirsin ...

bizde dün akşam yürüdük birsürü yol kocacımla el ele :)) amcasına gittik allahtan onlardada yemek yokmuş yoğurt çorbası içtik okadarcık... aslında biz hiç yemicektik ama zorladılar

way arkadaş gidiyom geliyorum hep benim yazdığım şey duruyo bi katılın yaaa yarın tartı günü bi gelin aaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…