Kızlar selam, memlekete ailemin yanına geldim de gezmece tozmaca vakit geçiyor pek yazmamıyorum ama sizi takip ediyorum okuyorumdiyetime buradada devam ediyorum bozmam inşallah, haftaya yine kesintisiz yediğimi içtiğimi yazıcam ama bu haftalık arada girip size selam veririm kendimi unutturmym diye yarın tartı günü ve ben tabiki tartı gününde kilomu bildiricem, inşallah yarın herkesin bol kilo verdiği bi gün olur:) şimdi çıktım kızlar arada selam atarım
kızlarr ben bugün gerçekten sopalığım haa neler yedim bir bilsenizz((
KızçelerBen varya 69,8 kg gördüm sabah offf ya + 1,3 napacam ben ya gerçi adet günüm ayın 10'uydu olmadım onunda etkisi var biliyorum yinede çokkk yapcak bişey yok önümüzdeki haftalara bakıcaz
Kilo bildirimlerinizi bekliyorum
günaydın
bu sabah 63,9 gördümm şükür yarabbim sanaa
benimki senden daha nurtopu 1,200günaydın kızlar benimde + lı bu sabah,67.8 ,+1 maşallah diyek nurtopu gibi bi kilom oldu:)
kızlar 70.8 olmuşum. Hepinizi öpüyorum. Salı günü görüşmek üzere.
merveeee biraz önce sana mesaj atıcam diye kendime attım sabah mahmurluğu
10 dakika beklemem gerekiyormuş iki mesaj arası. Birazdan mesaj kutunu kızartırım
allahımmm çok mutluyummm geçen hafta az kilo verdim diye üzülüyordum bu hafta çok güzel verdim. Dün tartılmamıştım bugün kilomu görünce nasıl mutluyummm şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?