11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Kızlar selam, memlekete ailemin yanına geldim de gezmece tozmaca vakit geçiyor pek yazmamıyorum ama sizi takip ediyorum okuyorum diyetime buradada devam ediyorum bozmam inşallah, haftaya yine kesintisiz yediğimi içtiğimi yazıcam ama bu haftalık arada girip size selam veririm kendimi unutturmym diye yarın tartı günü ve ben tabiki tartı gününde kilomu bildiricem, inşallah yarın herkesin bol kilo verdiği bi gün olur:) şimdi çıktım kızlar arada selam atarım

Aksam adana kebap yedim. Ekmeksiz tabiki. Yaninda da 3 domates bir kasik yogurt
5kmde yurudum

Son düzenleme:

Tbrk ederim cnm seni,bnm bütün düzenim bozuldu(

heyyooo naberrsiniz taş ötesi hatunlar!!
bende bu hafta + çıkcam ehehe
bugün diyet aklıma bile gelmedi itiraf ediyorum efeniiimm

benim de bugün yediklerim

1 büyük tabak dolusu tavuklu yemek

2 haşlanmış yumurta

bol ayran

2 adet piko çikolata

70 gr dondurma

Kızçeler Ben varya 69,8 kg gördüm sabah offf ya + 1,3 napacam ben ya gerçi adet günüm ayın 10'uydu olmadım onunda etkisi var biliyorum yinede çokkk yapcak bişey yok önümüzdeki haftalara bakıcaz

Kilo bildirimlerinizi bekliyorum

canını sıkma arkadaşımm vereceğizzz

Günaydın kızlar benimde + lı bu sabah,67.8 ,+1 maşallah diyek nurtopu gibi bi kilom oldu:)

Haftaya hedefım 2 kg vermek 1. Olmak yemiyorum işte deli gibide spor yapıcam bu topik benim değilmi yaaaa 1. Olucam işteee:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

merveeee biraz önce sana mesaj atıcam diye kendime attım sabah mahmurluğu
10 dakika beklemem gerekiyormuş iki mesaj arası. Birazdan mesaj kutunu kızartırım

allahımmm çok mutluyummm geçen hafta az kilo verdim diye üzülüyordum bu hafta çok güzel verdim. Dün tartılmamıştım bugün kilomu görünce nasıl mutluyummm şimdi.

Kızlar bu hafta geçen haftadan farklı olarak spor yaptım ve omega hapları kullanmaya başladım. Canan Karatayın kitabında omega yağ asitleri almıyorsanız kilo veremezsiniz yazıyordu. Onun üzerine bende hap almaya başladım. Balık yemem mümkün olmuyor pek bir de ceviz, badem fındığa filan alerjim olduğu için tüketemiyorum. Bu haplar çok işe yaradı.Ay bugün moralimi hiç bir şey bozamaz

alıştıra alıştıra yaz yüreğime indirmeyin benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…