neden regl olmadınki:44:
bende bugün doktora gittim reglimin 22. günü.. asistan doktor vardı devlet hastanesinde.. kan verdim sonra muayne etti.aaa sen hamile olabilirsin dedi.. neeeefln diye kafayı yerken yani bi kitle var dedi yumurtalıklarda değildi ama tam ortadaydı gördüm bende.. rahim duvarın kalın fln dedi.. dedim kan isteyin ozaman kan veriyim ben yok daha adetin gecikmemiş belli olmaz didi...
madem belli olmaz ne diye eşşeğin kafasına karpuz kabuğu düşürürsün mal karııııııışimdi durdurun beni durdurabiliyosanız gelsin testler gitsin testşer
noldu ki canım.........................
Abooovvvv !!!!
kızlar napiyosunuz siz kendinize gelin yaa zayıflayalım ondan sonra yeriz duymayayım
üzülme canım yaa dayan az daha düşünme o konuyu. acıklıga kavuşur bekle 1 hafta . sen istiyor musun hamile kalmak
hadi inşallah o zaman dualarım seninle canım inşallah yaa inşallah
sana da inşallah Allahım sağlıklı bir bebek versin. ayy bi de ikiz olurmuş anaaaaaammmmmmm
böyle ol inşallah
idemcim sen miydin o boyu 1.70 olan
özüüürr sen oruçtun
hayatım onunla ilgisi yokdiyeti unuttunuz bakıyorum ? irmik helvaları dondurmalar noluyoruz
Bu kadar kafana takma bence. 15 sene çocuk için uğraşıp artık oluruna bıraktığında hamile kalanı biliyorum ben. Senin de olur güzelim üzülme nolur.
boşver kııızz bikerecikten bişi olmaz:44:
vurmayın baaannnaaa
fazla yeme ama haaen fazla 1 avuç !
iden ablacım hamile olucak birine vurulur mu aaa aaaa ayıp ettin anca cimcikleriz seni dimi kızlarablacım evet üzülme ve şunuda eklemek isterim ki birazda sen taktığın için olmuyo olabilir büyük ihtimal şöyle düşün daha erken biraz daha gezeyim tozayım hayatımı yaşayayım bebek olursa yapamam falan diye düşün bi bakmışın ki hamilesinn ama hamile kalırsan burayı aksatma unutma bizi ((
ahh ben hamile kalayııımm ben hepinizi tek tek evde ziyaret ederim
ahaha durma çabuk hamile kal o zamanbuyur konyaya bekleriz efenim ama dediğim gibi biraz psikolojik sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?