11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

kızlar günaydın..

hastanedeydim yeni geldim biraz yazıp kaçıcam gelirim birazdan yine :)

sabah ne artı ne eski çıktım geçen hafatki gibi 74,2 çıktım bunada şükür...
geliyom birazdan öptüm sizi

neden regl olmadınki :44:

bende bugün doktora gittim reglimin 22. günü.. asistan doktor vardı devlet hastanesinde.. kan verdim sonra muayne etti.aaa sen hamile olabilirsin dedi.. neeee fln diye kafayı yerken yani bi kitle var dedi yumurtalıklarda değildi ama tam ortadaydı gördüm bende.. rahim duvarın kalın fln dedi.. dedim kan isteyin ozaman kan veriyim ben yok daha adetin gecikmemiş belli olmaz didi...

madem belli olmaz ne diye eşşeğin kafasına karpuz kabuğu düşürürsün mal karııııııı şimdi durdurun beni durdurabiliyosanız gelsin testler gitsin testşer

Yoksa hamile misin yaaa insan nasıl bekler şimdi

neler yedin söyle bakalım

valla yaptıklarımın tadına baktım ama hepsinden birer yedim
kızlar kusura bakmayın dün misafirler baya geç gitti bulaşıktı ortalığı toplamaydı yatmam saat 1 buçuğu buldu gece sabahta koştura koştura derse gittim çok yorgunum ve orucum :) kilom 52.3 ama şiştim ya

Emine ve sibelli saat 4-5 e kadar bekleyelim gelmesse listeyi açıklarım boll + lı

kızlaarrr yemeğimi yedim geldim

2 kaşık yoğurt çorbası
salata
beşamel soslu sebze yemeği mikemmeldiii :))

ammmaaa irmik helvası yapacaklar hemide dondurmaaalııı ((

yerim ki ben yaaa bi tabakcıkkk

bugün hiç birinizden memnun değilim.... bi uğramadınız şu topiğe sizinle heycanımı paylaştım çoğunuz tınlamadınız bileeee... yazarken dudağımı büzdüm yaa düşünün ne kadar üzüldüm hıııhh

noldu ki canım.........................

Abooovvvv !!!!
kızlar napiyosunuz siz kendinize gelin yaa zayıflayalım ondan sonra yeriz duymayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…