11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Günaydın hatuncuklar :)bugün çok güzel bi hava var istanbulda :)ama bn hastayım evde pinekliycem ((

ah ah o öksürükten ben ne çektim tam oğlumu uyutuyorum öksürük geliyor gidip arka odada öksürüp geliyordm ki oğlum uyanmasın cemile sultan çayı içtim geçti şükür

Gunaydin kizlar nasilsiniz.bu sabah erken kalktim 3km kadar yurudum eve geldim sucuklu yumurta, peynir, salatalik ve domatesle kahvalti yaptim. Tum gun disarida olacagim kendinize iyi bakin

Gunaydin kizlar nasilsiniz.bu sabah erken kalktim 3km kadar yurudum eve geldim sucuklu yumurta, peynir, salatalik ve domatesle kahvalti yaptim. Tum gun disarida olacagim kendinize iyi bakin

(( bende hasta olmasam neler yapcaktim
Sende ii bak canım kendine,ii gezmeler

Kız o pirinçleri nasıl yiyon şişkinlik yapmıyor mu

hayır canım tadı çok güzel baharatlı ve limonlu ve bayada kilo verdiriyo hemde bundan günde 3 kere toplam 3 bardak yiyorsun ama ben 1 bardağı zor bitiriyorum midem küçük ondan mı bilmem ve istenirse bazı haşlamış sebzeler serbest meyvelerde öyle ve şekersiz çay kahve sınırsız bende harika bir diyet denemeni tavsiye ederim

Saol cnm bn yapamam okul dönemi çok zor oluyor zaten diyet için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…