11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Evet hanımlar hepimiz zayıflamak istiyoruz dimi o halde bu yazdıklarımı okuyun belki biraz faydam yararım olur ve lütfen okuyun bunu yazıncaya kadar canım çıktı bi yandan şirketten ararlar bi yandan telefonuma not ederim. bugün dersten sonra 2 diyetisyenin semineri varmış dün gece davet etmişlerdi kırmadım gittim. Ve şu notları aldım seminerde.
Ülkemizde yaşlılara hürmet ederiz saygı duyarız aman baş köşede oturun kahvenizi, çayınızı, yemeğinizi ben getirim diyip servis ediyoruz onlara bir iş düşürmüyoruz bu yanlış evet yanlış.
Neden ? çünkü hareketsiz kalıyorlar sonra gelsin hastalıklar ağrılar falan fistan..
Amerikanın bir eyaletinde belli yaştan sonra mecburi köpek besleme zorunluluğu var çünkü evde oturmasınlar o köpeği gezdirsinler çünkü biliyorsunuz köpeği günde 2 kez dışarı tuvaletini yaptırmaya çıkarmalısınız. Adamlar öyle bir sistem kurmuş ki herkesin bir aktivitesi var.
Gel gelelim şekeri olanlara diabetlilere mutlaka haftanın 3 günü 45 dakika yürüyüş yapsınlar yapamıyorsanız mutlaka evde yattıgınız yerde hareket yapın. Yanınızda meyve suyu veya 1-2 küp şeker bulundurun ki düştüğünde için veya yiyin şekeri.bakteriler şekerli olan yerleri sever ve ürerler o yüzdendir ki şeker hastalarının yarası geç iyileşir.ve yürüyş tavsiye ediliyor kiraçlenmeyi önler.
Fazla yapılan egzersizler dengesiz yapılan egzersizlerde şekerin düşmesine sebep olur buda diyeti bozmanıza sebeptir hanımlar.kadınların bel çevresi 88’ i geçmemelidir eğer geçiyorsa yağ oranınız normalin üstündedir ki yani obeziteye meyillisiniz dikkat edin.sütlü tatlıları nasıl yapıyorsunuz ? şekeri ne zaman katıyorsunuz bir düşünün ? şekeri en son tatlı olduktan sonra katın veya 1-2 taşımlık kaynatıp hemen alın ateşten neden çünkü şekeri kaynadığı zaman kanserojen ve daha sayamadığımız zararlı hastalılara yol açar.yoğurtun biriken yeşil suyunu kim sever bir çoğumuz sevmeyiz oysaki b2 açısından çok zengindir koyun 1 çay bardağına ve için.
Sütü 5 dakikadan fzla kaynatmayın. Kırmızı et değil de omega yağları bakımından zengin olan balık, tavuk ve beyaz etleri tercih edin hem kendiniz hem de çocugunuzun beslenme gelişimi hafızası açısından daha yararlıdır. Mevsimine göre meyve sebze yiyin yani piyasada hem bol hemde ucuz olanlar mevsiminin meyve ve sebzesidir.kurutma işlemini bir çok kişi yapıyor mesela kayısıyı güzelce yararız ve güneşin alnına sereriz hayır bu çok yanlış bütün vitanminleri güneş hooop kendi aldı! Kuru ve serin yerde kurutun. Yemeklere soda dökmeyin vitaminini öldürürsünüz. Makarnanızı haşladıktan sonra suyunu dökmeyin birçok mineral ve vitamin açısından zengin. Meyve yerken sadece meyve yemeyin yanında yağlı bişeyler yiyin ki yağ yakımınızı hızlandırsın ve kana karışsın şekerinizi dengelesin. Örneğin 1 avuş karışık çerezle yiyebilirsiniz. Meyveyi toplum olarak genelde akşam hep beraber toplanır yeriz değil mi işte uda yanlış meyveyi gün içinde bölerek yiyin asla toplu halde yemeyin.1 kilogram sebze yemeğine en fazla 2 kaşık yağ ekleyin. Kolayı hepimiz çok severiz değil mi ? 1 bardağa 12 küp şeker atıp için içebilecek misiniz hayır değil mi işte 1 bardak kolanın içerisinde 12 küp şekere eş değer şeker oranı vardır hanımlar. İlerleyen yailarda neden eklemlerimiz kaslarımız ağrır ve neden kireçlenme gibi önemli rahatsızlıklarımız ortaya çıkıp baş gösterir ? zamanında yetersiz su içmiyoruz bu yüzden vucüdumuzda su miktarı azalıyor ve eklemlerdeki suyu kullanıyor kaslarımız eriyor.günlük ideal olan 2-2.5 litre su tüketimi fazlası iyi olmaz. Çay, kahve, alkol tüketimini olabildiğince azaltın bazılarımız çay tiryakileri özellikle ben çay kahve içiyorum suya gerek yok diyorlar ve kesinlikle yanlış çünkü çay kahve ve alkol tüketimini idrar yoluyla atıyoruz ve atarken vucüdumuzdan 2 litreden falza daha suyu atıyor bakın öyle küçük bir rakam değil 2 litreden fazla vucudumuzdaki suyu atıyoruz!! Ve çayımızı yemekten önce 40-50 dakika veya 40-50 dakika sonra için kahvaltıda içmeyin. Bunun içinde tanen diye adlandırılan taneler yediklerimizin vitaminlerine yapışarak yok eder. 4 temel besinin yağlar-meyve-sebze-protein-et ve et ürünleri-süt ve süt ürünleri gibi. 4 temel besinin her öğünde her şeyden almaya özen gösterin örnek olarak ara öğünler verelim 1 kibrit kutusu peynir ve 1 kepekli ekmek veya 1 kibrit kutusu peynir 2 tane yağsız gevrek gibi. Günlük 1 silme tatlı kaşığı tuzdan fazlası zarar yani 5-6 gram fakat türkiyenin tüketim ortalaması 18 gram!! Ve iyotlu tuz tüketin
6 kaşık makarna 1 ekmeğe eş değer makarna yediğinzde ekmek yemeyin. Bulgur pilavı mı pirinç pilavımı ? bulgur tahıl açısından zengin olugu için tokluk hissi verir pirinci kilo aldırıcı olarak görmeyin sadece insanın yedikçe yiyesi gelir.pirinç şekeri yükseltir. Şekeri olanlar gece neler tüketmelidir ? yoğurt süt şeyler tüketmelidir ve sebze.
Beyaz şeker yerine esmer şeker tercih edin. Tatlandırıcıyı çok fazla tercih etmeyin. Günlük 1 çay bardağı kefir tüketin dedi ama kefir içkiymiş yani içinde alkol var.

Yarın sebze protein günü yapcm,haftaiçi de 2 gün protein yapcm işin ucunu kaçırdım geçen hafta hastalık saolsun,bugün daha iim allahtan

kızlar bu böyle olmayacak kilo veremiyorum.

bi diyet varmış dukan diyeti adı altında ama bunda sadece 5 gün boyunca haşlama et tüketecekmişiz. yapanlar 4-5 en az 3.500 kilo vermişler. bunu bi deneyeceğim.

o baslık altında şuan bu diyeti uygulayanlar değiştirerek dukan diyetine çevirmişler topiği. ama gerçek uygulayan ve fazla kilo verenler sadece et yemişler ve su içmişler. topiği açan kişi 10-12 ya da 15 gündü tam hatırlayamıyorum ama 9 kilo vermiş.ve sadece haşlanmış tavuk ve bol su içmiş....

denemeyi düşünüyorum arkadaşlar başka türlü veremeyeceğim kilo 1 ayda en az 5 kilo vermem gerek

Günaydın canım,bizim yaptığımizda dukan zaten ki sana dene dediğim de buydu,bnde çok zor kilo veren biriyim ama dukan işe yariyo

Günaydın canım,bizim yaptığımizda dukan zaten ki sana dene dediğim de buydu,bnde çok zor kilo veren biriyim ama dukan işe yariyo

evet canım öyle de o arkadaş daha farklı yapmış yani protein sadece etten almış. bu diyeti dukan gibi yapanlar çok kilo verememişler ama sadece et ve su ile yapanlar çok kilo vermiş. birkaç gün deneyeceğim ama bugün etim yok stok yapmam gerek. işe yarar

Pofunun hakki var ben de dukanin kilo verdirecegi inancindayim. Simdi ben sizinle baslayali 3 kere tartildik yani 3 cuma. Tam bir dukan midir bilemem ama canan karatay'in dediklerine de uyup ekmegi ve unlu seyleri tamamen kestim. 3 haftadir yanlarina yaklasmiyorum. Protein agirlikli besleniyorum, sebze yemekleri yiyorum. Ne bulursam yiyorum AMA UNLU SEYLER ve islenmis hazir yiyecekler disinda. Bu sure zarfinda 55,3 kg ile baslamistim su an 50,9kgim. Bayagi verdim anlayacaginiz ustelik bakinca gayet kisa bir surede. Arada acim diye yakindigim oldu burada ama cogu ac gozlulukten. Yani size acim dedigimde cogu zaman gozum doymadigi icin actim.
Bir suredir de gunde en az 3 km olmak uzere cok hizli tempoda yuruyorum veya kosuyorum. Ama dunden onceki gun ayagimin alti su topladi dun ise tum gun disaridaydim ve sabah tekrar kostum yarayi gormezden gelip. Gece o kadar aci ile can cekisiyordumki erken ayrilip eve donmek zorunda kaldim. Sonuc bugun ayagimin uzerine her bastigimda sanki asagidan biri yorgan ignesi batiriyor. Yurumeye calistigim zamansa kizgin komur ustunde yuruyorum sanki. Bugun ayagimi kipirdatamadigim icin yuruyemiyecegim. O yuzden evde kendime detoks yapiyorum. Hem dun ictigim 2 light birayi da bunyeden atmis olurum

kızlar sadece dün lapa diyeti yaptım ve 700 gram verdim bugün normal besleniyorum yine ama yarın napıcam bilemiyorum

Sadece et mi.? Yoğurt süt ayran falan yok mu

Ahh ahh bnde atak döneminde 2.2 kilo vermiştim , snra hastalandim bıraktım bi nevi +1 kilo aldım,ama bu hafta tekrar atakla başlıycm yaz da geldi zaten

kızlar şimdi ara öğün yaptım belki fazl oldu ama akşama az yicem 1 fındıklı kahve 1 küçük turta sebzeli 2 küçük kaşık kadar muhallebi

Kızlar bende dukancılardanım ve inanın tam anlamıyla yapıldığında kilo verdiriyor ben başlayalı 14 gün oldu ama 3 kilo verdim, şu an ailemin yanında olduğum için birkaç gün ara vermek zorunda kaldım çünkü burada yemediğimde alınabiliyorlar, ama birkaç gün içinde evime döndüğümde tekrar devam edicem çok uzun süreli olduğunda da braz bıktırıyor ama 2hafta daha yapıp birkaç gün ara veririm tekrar diye düşünüyorum bu şekilde olunca yapılmıcak bi diyet değil gerçekten kızlar insan alışıyor ya, şu birkaç gün ara verdim ama zar zor bıraktım çünkü alışınca ztn bırakmak gelmiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…