aynen canım öksürükten boğuluyorum hem de regliyim. yani anlayacağınız çok kötüyüm. üstüne üstlük bir de şişmanım yaaaaaaa
Saol cnm bn yapamam okul dönemi çok zor oluyor zaten diyet için
evet bugün durgun topicbende meyvemi yedim cay içiyorum
kızlar bu böyle olmayacak kilo veremiyorum.
bi diyet varmış dukan diyeti adı altında ama bunda sadece 5 gün boyunca haşlama et tüketecekmişiz. yapanlar 4-5 en az 3.500 kilo vermişler. bunu bi deneyeceğim.
o baslık altında şuan bu diyeti uygulayanlar değiştirerek dukan diyetine çevirmişler topiği. ama gerçek uygulayan ve fazla kilo verenler sadece et yemişler ve su içmişler. topiği açan kişi 10-12 ya da 15 gündü tam hatırlayamıyorum ama 9 kilo vermiş.ve sadece haşlanmış tavuk ve bol su içmiş....
denemeyi düşünüyorum arkadaşlar başka türlü veremeyeceğim kilo 1 ayda en az 5 kilo vermem gerek
Günaydın canım,bizim yaptığımizda dukan zaten ki sana dene dediğim de buydu,bnde çok zor kilo veren biriyim ama dukan işe yariyo
evet canım öyle de o arkadaş daha farklı yapmış yani protein sadece etten almış. bu diyeti dukan gibi yapanlar çok kilo verememişler ama sadece et ve su ile yapanlar çok kilo vermiş. birkaç gün deneyeceğim ama bugün etim yok stok yapmam gerek. işe yarar
Pofunun hakki var ben de dukanin kilo verdirecegi inancindayim. Simdi ben sizinle baslayali 3 kere tartildik yani 3 cuma. Tam bir dukan midir bilemem ama canan karatay'in dediklerine de uyup ekmegi ve unlu seyleri tamamen kestim. 3 haftadir yanlarina yaklasmiyorum. Protein agirlikli besleniyorum, sebze yemekleri yiyorum. Ne bulursam yiyorum AMA UNLU SEYLER ve islenmis hazir yiyecekler disinda. Bu sure zarfinda 55,3 kg ile baslamistim su an 50,9kgim. Bayagi verdim anlayacaginiz ustelik bakinca gayet kisa bir surede. Arada acim diye yakindigim oldu burada ama cogu ac gozlulukten. Yani size acim dedigimde cogu zaman gozum doymadigi icin actim.
Bir suredir de gunde en az 3 km olmak uzere cok hizli tempoda yuruyorum veya kosuyorum. Ama dunden onceki gun ayagimin alti su topladi dun ise tum gun disaridaydim ve sabah tekrar kostum yarayi gormezden gelip. Gece o kadar aci ile can cekisiyordumki erken ayrilip eve donmek zorunda kaldim. Sonuc bugun ayagimin uzerine her bastigimda sanki asagidan biri yorgan ignesi batiriyor. Yurumeye calistigim zamansa kizgin komur ustunde yuruyorum sanki. Bugun ayagimi kipirdatamadigim icin yuruyemiyecegim. O yuzden evde kendime detoks yapiyorum. Hem dun ictigim 2 light birayi da bunyeden atmis olurum
yok canım bazıları yoğurt sut yumurta katmışlar ama onlar daha az kilo vermişler
Elinde örnek bi menü var mi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?