Kızlar bende dukancılardanım ve inanın tam anlamıyla yapıldığında kilo verdiriyor ben başlayalı 14 gün oldu ama 3 kilo verdim, şu an ailemin yanında olduğum için birkaç gün ara vermek zorunda kaldım çünkü burada yemediğimde alınabiliyorlar, ama birkaç gün içinde evime döndüğümde tekrar devam edicem çok uzun süreli olduğunda da braz bıktırıyor ama 2hafta daha yapıp birkaç gün ara veririm tekrar diye düşünüyorum bu şekilde olunca yapılmıcak bi diyet değil gerçekten kızlar insan alışıyor ya, şu birkaç gün ara verdim ama zar zor bıraktım çünkü alışınca ztn bırakmak gelmiyor:)
menü yok elimde bilmiyorum yanı menüsünü hiç görmedim ama zaten sadece et. yapan kişi 2 şer but sabah öğle akşam yemiş yanlış hatırlamıyorsam .
bir de taş devri diyetini araştırıyorum bu aralar
Bnde geçen onu düşündüm var ya aynı şeyleri düşünmüşüz bi kaç gün ara verince sıkıldım demeyiz
Tatlım bak gerçekten bence öle yapmalıyız ben ona karar verdim sürekli yapmak insanı sıkıyo, ben 14 gün pes etmeden yaptım ama şimdi 3-4 gün ara verdim ama ara dediğimde öle çok yemiyorum yine az yağlı ve ekmemiz abur cubursuz yiyorum ama canım bişey istediyse az bişey yiyorum tadına bakıyorum salı tekrar dukan atak yapıcam 2gün ve tekrar 14gün sebzeprotein ve saf protein diye yapıcam sonra yine ara vermem birkaç gün ki insanın bünyeside dinleniyo
Koyunlar, danalar, tavsanlar hepsi tombik
Aslan, kaplan, leopar hepsi fit. Et yemekte bir keramet var demekki hatunlar
Gerçekten güzel bi yaklaşım :))) hatta ek olarak koyunlar yağlı,kaplanlar kaslı :)
kızlar günaydın (karın ağrısından ölmeden ettiği son sözler) kızlar orucum bugün doğal olarak yiyip yattım ((
günaydın kızlar kilo listesi açıklandımı göremedim de?bu arada sabah menüm nestle nesfit şekersiz form çayı.bugün pek aranıza gelemiiycm malum yarın oğlumun diş buğdayı var hazırlık yapmam lazım yorucu bi gün beni bekliyor bu arada dünkü kaçamağımı belirteyim çiğköfte :18:
günaydın arkadaşlarımm
pofucum ve chesepuff cum geçmiş olsun ikinize de
Sakat ayakla işe geldim. Haftasonu yaptığım kaçamaktan sonra bugün biraz fazla çıktım. Haftasonu kokoreç, 1 adet lahmacun ve 2 de bira içtim. Neyse haftada bir gün olur oyle. Bugün yeni baskülüm geliyor çok heyecanlıyım. Valla kızlar sabah halimi görmeniz lazım inip inip çıkıyorum tartıya sargılı ayakla. her seferinde başka bir şey gösteriyor anlamadım nasıl alet. Kurtulucam bugun kendisinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?