11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Bnde geçen onu düşündüm var ya aynı şeyleri düşünmüşüz bi kaç gün ara verince sıkıldım demeyiz

Kilo verme konusunda her yol mübahdr:)

Bnde geçen onu düşündüm var ya aynı şeyleri düşünmüşüz bi kaç gün ara verince sıkıldım demeyiz

Tatlım bak gerçekten bence öle yapmalıyız ben ona karar verdim sürekli yapmak insanı sıkıyo, ben 14 gün pes etmeden yaptım ama şimdi 3-4 gün ara verdim ama ara dediğimde öle çok yemiyorum yine az yağlı ve ekmemiz abur cubursuz yiyorum ama canım bişey istediyse az bişey yiyorum tadına bakıyorum salı tekrar dukan atak yapıcam 2gün ve tekrar 14gün sebzeprotein ve saf protein diye yapıcam sonra yine ara vermem birkaç gün ki insanın bünyeside dinleniyo

Haklısın cnm,bnde yarın saf protein yapcm sanırım 2 güm yapıcm çünkü çarşamba biraz tempolu geçecek

Koyunlar, danalar, tavsanlar hepsi tombik
Aslan, kaplan, leopar hepsi fit. Et yemekte bir keramet var demekki hatunlar

kızlar günaydın (karın ağrısından ölmeden ettiği son sözler ) kızlar orucum bugün doğal olarak yiyip yattım ((

günaydın kızçeleeerr....

hafta sonu booll kaçamaklı geçirdim. çünkü kocam yok abimlerdeyim ve her daim yemek yediriyolar

şimdi tekrar dikkate başlıyorum...

sabah yarım sokak simiti
yarım domates
yarım salatalık
biraz peynir
şekersiz çay

günaydın kızlar kilo listesi açıklandımı göremedim de?bu arada sabah menüm nestle nesfit şekersiz form çayı.bugün pek aranıza gelemiiycm malum yarın oğlumun diş buğdayı var hazırlık yapmam lazım yorucu bi gün beni bekliyor bu arada dünkü kaçamağımı belirteyim çiğköfte :18:

günaydın arkadaşlarımm

pofucum ve chesepuff cum geçmiş olsun ikinize de

Son düzenleme:

günaydın.. ben saymıyorum bile kaçamaklarımı...

merve cuma unutmuş bugün paylaşcak listeyi..

günaydın arkadaşlarımm

pofucum ve chesepuff cum geçmiş olsun ikinize de

benden de geçmiş olsun herkeze sanada günaydın....

Sakat ayakla işe geldim. Haftasonu yaptığım kaçamaktan sonra bugün biraz fazla çıktım. Haftasonu kokoreç, 1 adet lahmacun ve 2 de bira içtim. Neyse haftada bir gün olur oyle. Bugün yeni baskülüm geliyor çok heyecanlıyım. Valla kızlar sabah halimi görmeniz lazım inip inip çıkıyorum tartıya sargılı ayakla. her seferinde başka bir şey gösteriyor anlamadım nasıl alet. Kurtulucam bugun kendisinden

benimkide sinbo bazen öyle yapıyo bi keresinde 7 kere çıktım 7 farklı sonuç aldım

bu arada ayağına noldu canım kaçırmışım onu.. bende düştüm dün sağ dizimi parçaladım

kızlar dün o kadar çok abarttım ki . bugün diyete devam etmiyorum yeniden başlıyorum gün içinde sadece haşlanmış tavuk yiyeceğim tabi başarabilirsem. şuan tavuğum hazır değil. kahvaltı olarak nesgafe içeceğim tatlandırıcılı ve az yağsız sütlü

günaydın kızlar. iyi haftalar. nasılsınız?

ben iyiyim. ctesi doktorumla görüştüm. her şey yolunda dedi. kistim yok olmuş. "bebek yapmak senin için çok problem olmayacak diye düşünüyorum" dedi doktor.

ayrıca haftasonu tartıda 64'ü gördüm. inanamadım. iyi haberler arka arkaya geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…