11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

benimkide sinbo bazen öyle yapıyo bi keresinde 7 kere çıktım 7 farklı sonuç aldım

bu arada ayağına noldu canım kaçırmışım onu.. bende düştüm dün sağ dizimi parçaladım

Koşmaktan altı su toplamıştı şimdide iltihaplanmış maalesef. Bütün gün ayakkabının içinde olduğu için iyileşmiyorda. Kendime koşu ayakkabısı aldım ama biraz geç kaldım Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.

kızlarr hava yağmurlu kasvetliiii güneş istiyorummm

Benddeeeeeeeeee :)

Bendeeeeee :)) çok abarttım ama bu sabah tartılamadım evde değildim o yüzden halimden haberim yok çarşmab sabah karşılaşırım hazin sonla

ayyyy maşallahhh... çok sevindim inşallah allah gönlünüze göre verir canım

sanada geçmiş olsun canım basma üstüne pek

canım merve arkadaşımız yapıyo listeyi.. listeye alabilirmi bilmiyorum ama kapımız paylaşımların için hep açık..napıyosun nasıl bi rejim boyun kaç kilon yaşın :))

yasim 19 :) boyum bildiigm kadariyla 167 emin degilim( daha uzunsun diyorlar) kilom bugun itibariyle 71,2. 3 hafta önce ablamin eski diyet listesini 1 hafta uyguladim ve 1 haftada sadece 800 gram verdim. sonra kan grubuna göre beslenmeye basladim ve bu beslenmeyle ilk hafta 2, bu hafta 1 kilo verdim. :) kan grubu diyetine 74,2 ile baslamistim. suan 71,2 yim bu hafta sevgilim ve ablam sagolsun kacamak yapmak zorunda kaldim. :) ve jillian michaels ile 30 gün programı ni yapan bi arkadas vardi sanirim. ben aradim ama bir türlü bulamadim nerden indirecegimi. bunun linkini bilen biri varsa bana atabilir mi ? :)

Kızlar günaydınnnnn:) herkese selamlar:) haftasonu kaçamak yapmış olan herkese güzel başlangıçlar diliyorum başta ben olmak üzere:)))

3 haşlanmış tavuk

aralarda da nesgafe içeceğim kızlar ve her gün iki ceviz yiyeceğim omega 3 için ve su içmeye çalışacağım. bakalım böyle kilo verirmiyim

kuzucum karnın niye ağrıyo acep ???

metabolizmam fena çalışıyo oruç olunca

dilviiinn solakmısın yavrum sen

evet yavrum yani yazı dışanda solağım babam sağolsun hep şirkete gidince solla tutardım babam düzeltip sağıma verirdi ondan sağla yazıyorum ama genel anlamda solağım

canım ben yapıyordun jillianı :) youtube video indirme programını kur bilgisayarına sonra youtubedan jillian michaels 30 gün programını bulup o programla indir işte bu kadar

Canııımmmm youtubedan video indirmek için program kurmana gerek yok

EVEEETTT GELİYOO SIIIRRR...

you tubeda indirmek istediğin videoyu aç o aşağıda çalarken sen yukarıda ki adres çubuğuna gel ve www.youtube..... diye giden yerin www. sından sonra SS koy ve entere bas .. yani www.SSyoutube..... fln gibi bi görüntü olcak. sonra açılan sayfadan mp4 yazan yere tıkla ve bilgisayarında istediğin yere kaydet

Son düzenleme:
3 haşlanmış tavuk

aralarda da nesgafe içeceğim kızlar ve her gün iki ceviz yiyeceğim omega 3 için ve su içmeye çalışacağım. bakalım böyle kilo verirmiyim

inşallah verirsin canım...

bende
iki kepçe mercimek çorba
öğlende iki tencere kaşığı nohut
bir bardak ayran
salata
bir dilim kepek ekmeği yidim :))

Son düzenleme:

canım açıkcası ben burdan indirmedim şirketteki bilgisayarda vardı
-baba bana jili jillian teyzeyi indirsene hareket yapıcam
-kızım güzel şöyle şunu tam adı ne hem senin harekete ihtiyacın yok iyisin zaten bütün günün koşturmaca falan gibi şeyler söyledi ama akşam indirip getirmiş canım babam benim

eveet buldum sonunda videoyu ilk bölümünü az önce yaptim :) kolay görünüyordu ama hic de öyle degilmis, yada cok az besleniyorum ondan da biraz agir gelmis olabilir :) ama inat ettim 1 ay sonra en az 65 olucam :)

merhaba arkadaşlar ben geldim yorucu bi gün geçirdim ama değdi herşey harika oldu geriye artık misafirlerin gelmesi ve hediğin haşlanması kaldı yarın büyük gün buyurun gelin hepiniz davetlisiniz

merve diyeti bıraktı galiba

galibaa :))

kızlarr nerdesinizzz iden pofu dilvin puffcik sibel gülüm 6 ve adını sayamadıklarımmm

kız napıyım geliyom gidiom aynı sayfa aynı yazılanlar bende daha gelmiyorum..

merhaba arkadaşlar ben geldim yorucu bi gün geçirdim ama değdi herşey harika oldu geriye artık misafirlerin gelmesi ve hediğin haşlanması kaldı yarın büyük gün buyurun gelin hepiniz davetlisiniz

canım geliriz ya sen yiyip içme de elbet geliriz :) ben bi bakıyım ucuz uçak biletlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…