benimkide sinbo bazen öyle yapıyo bi keresinde 7 kere çıktım 7 farklı sonuç aldım
bu arada ayağına noldu canım kaçırmışım onu.. bende düştüm dün sağ dizimi parçaladım
kızlarr hava yağmurlu kasvetliiii güneş istiyorummm
kızlar dün o kadar çok abarttım ki . bugün diyete devam etmiyorum yeniden başlıyorum gün içinde sadece haşlanmış tavuk yiyeceğim tabi başarabilirsem. şuan tavuğum hazır değil. kahvaltı olarak nesgafe içeceğim tatlandırıcılı ve az yağsız sütlü
günaydın kızlar. iyi haftalar. nasılsınız?
ben iyiyim. ctesi doktorumla görüştüm. her şey yolunda dedi. kistim yok olmuş. "bebek yapmak senin için çok problem olmayacak diye düşünüyorum" dedi doktor.
ayrıca haftasonu tartıda 64'ü gördüm. inanamadım. iyi haberler arka arkaya geliyor :)
Koşmaktan altı su toplamıştı şimdide iltihaplanmış maalesef. Bütün gün ayakkabının içinde olduğu için iyileşmiyorda. Kendime koşu ayakkabısı aldım ama biraz geç kaldımGeçmiş olsun canım dikkat et kendine.
kabul etmicek misiniz beni?
canım merve arkadaşımız yapıyo listeyi.. listeye alabilirmi bilmiyorum ama kapımız paylaşımların için hep açık..napıyosun nasıl bi rejim boyun kaç kilon yaşın :))
kuzucum karnın niye ağrıyo acep ???
dilviiinn solakmısın yavrum sen
yasim 19 :) boyum bildiigm kadariyla 167 emin degilim( daha uzunsun diyorlar) kilom bugun itibariyle 71,2. 3 hafta önce ablamin eski diyet listesini 1 hafta uyguladim ve 1 haftada sadece 800 gram verdim. sonra kan grubuna göre beslenmeye basladim ve bu beslenmeyle ilk hafta 2, bu hafta 1 kilo verdim. :) kan grubu diyetine 74,2 ile baslamistim. suan 71,2 yim bu hafta sevgilim ve ablam sagolsun kacamak yapmak zorunda kaldim. :) ve jillian michaels ile 30 gün programı ni yapan bi arkadas vardi sanirim. ben aradim ama bir türlü bulamadim nerden indirecegimi. bunun linkini bilen biri varsa bana atabilir mi ? :)
metabolizmam fena çalışıyo oruç olunca
evet yavrum yani yazı dışanda solağım babam sağolsun hep şirkete gidince solla tutardım babam düzeltip sağıma verirdi ondan sağla yazıyorum ama genel anlamda solağım
canım ben yapıyordun jillianı :) youtube video indirme programını kur bilgisayarına sonra youtubedan jillian michaels 30 gün programını bulup o programla indir işte bu kadar
3 haşlanmış tavuk
aralarda da nesgafe içeceğim kızlar ve her gün iki ceviz yiyeceğim omega 3 için ve su içmeye çalışacağım. bakalım böyle kilo verirmiyim
Canııımmmm youtubedan video indirmek için program kurmana gerek yok
EVEEETTT GELİYOO SIIIRRR...
you tubeda indirmek istediğin videoyu aç o aşağıda çalarken sen yukarıda ki adres çubuğuna gel ve www.youtube..... diye giden yerin www. sından sonra SS koy ve entere bas .. yani www.SSyoutube..... fln gibi bi görüntü olcak. sonra açılan sayfadan mp4 yazan yere tıkla ve bilgisayarında istediğin yere kaydet
metabolizmam fena çalışıyo oruç olunca
evet yavrum yani yazı dışanda solağım babam sağolsun hep şirkete gidince solla tutardım babam düzeltip sağıma verirdi ondan sağla yazıyorum ama genel anlamda solağım
canım ben yapıyordun jillianı :) youtube video indirme programını kur bilgisayarına sonra youtubedan jillian michaels 30 gün programını bulup o programla indir işte bu kadar
merve diyeti bıraktı galiba
kızlarr nerdesinizzz iden pofu dilvin puffcik sibel gülüm 6 ve adını sayamadıklarımmm
merhaba arkadaşlar ben geldim yorucu bi gün geçirdim ama değdi herşey harika oldu geriye artık misafirlerin gelmesi ve hediğin haşlanması kaldı yarın büyük günbuyurun gelin hepiniz davetlisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?