11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

merve ben bu sabah 64,8 geldimm
geçen hafta 63,9 dum galiba

merve sayfanın başına kim ne kadarla başlamış ne kadar vermiş hedefi nedir diye bir tablo yapsak nasıl olur (bence iyi olur)

boş zamanım olduunda yaparım neden olmasın ama şuanda full + fullum

Geçen haftadan bu haftaya 100gr verebilmişim
Bu hafta erkek arkadaşım yok neyseki pazarı kaçamak yapmadan atlatırım umarım

Aranızdan ayrılmama 2kgdan az kaldı

ahh tatlım senin gideceğine sevinmelimiyim üzülmelimiyim ama bencede bu topikten biran önce çık fitt geçir yazını benimde ayrılmama tam 13 kg kaldı az dimi

O kalan 2kg gitmez merak etmeyin daha çok deli dana gibi koşturmam lazım

Bundan sonra artık 100gr 100gr verip dururum. 20 hafta daha burdayım

Bu arada dün ofisimize gelen bir doktor ki kendisi gatada çalışıyor bana kaybettiğim kası daha hızlı geri kazanabilmem için L-carnitin ve CLA diye iki takviye önerdi. L-carnitin bir çeşit protein CLA'da bir çeşit omega yağıymış. Bunlar fiziksel aktiviteden önce kullanıldığında hem kasların yapısını güçlendirip hem de fiziksel aktivite esnasında gerçekleşen yağ yakımını hızlandırıyormuş. Bugun gidip GNC'den alıcam bakalım. Spora gidenlere duyurulur. Spor yoksa işe yaramıyor maalesef bu da dip not.

Yukarıda anlattıklarım zayıflama hapı değil takviye olduğundan buraya yazmakta sakınca görmedim umarım banlanmam

Son düzenleme:
kızlar metabolizma için birşeyler yapmalıyım yaaa

kabızlık hat safhada 1 kio verip 2 kilo geri alıyorumm sıkıldım artıkın yaaa

o kadar da kalma :)) yani kalmayalım

seni 60 kg yapana kadar burdasın cicim

evet bunları spor hocalarıda öneriyor yağ yakımını hızlandıryormuş

kızlar 5 kişinin kg bildirimini bekliyorum sonra listeyi yayınlıcam :) bu arada benım kg geçeni yakarımmmmm

Eğer Merve tamam derse ben bütün geçmişi kurcalayıp tabloyu yapmaya gönüllüyüm. Bari haftasonu oyalanmış olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…