11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Yahu kızlar ben hafta sonu azcık kaçamak yaptım ya kilo veremiyorum 2 gündür. Benim de asabım bozuldu. Sabahtan beri adliyede deli dana gibi koşturdum zaten yeni geldim ofise. Sabah sadece 1 bardak su ve 1 bardak süt içtim. Öğlen de piliç şiş yedim sadece.

vücut bazen öyle yapiyor, takma derim bu kadar kafaya. bide sabahtan beri kosusturuyorum diyorsun insan bazen cok kosusturdugu zamanlar sisiyo o yüzden de agir gelebiliyor :)

Bzim evede uğraması lazım o temizliğin olacaksam yarın adet olsamda hafta sonu girsem bi dipköşe eve

Of kizlar perisanim dun ayazda kostum diye üşiüttüm sanirim midem beni oldurecek surekli bir fokurdama kaynama halindebuz yutmus gibiyim.bir corba olsa keske evde ya

Kızlar ya çok şiş hissediyom kendimi ya patlıcak gibiyim bişey de yemiom regl olsam bi ya püf iştahımda o biçim ama çok dizginliom kendimi:)

benim de canım şu an çok tatlı istiyor. yanımda evde olsa hiç duramaz yerdim .bir çare yok mu buna. yarın da cuma

Son düzenleme:
kızlar sayfada varya bi reklam 32 yaşında 32 kilo verdi diye. hergün o kızın suratını gördükçe gıcık oluyorum ya bıktım onun yüzünü görmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…