11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

sagol bebegım yaa ama o guzelım akışkan cnutellanın yerıne geçermı ahhhh aahhhhhhhhhh keşke nutellaların bır kavanozu 5 kalorı olsa

beynimiz aslinda ne yedigini bilmiyormus biliyo muusn? :) sen o yogurdu cukulata diye yesen o hissi alicaksin. yada sey yap illa tatli istiyorum diyosan, sütün icine yulaf ezmesi koy isit öyle sonra kakao ve birazcik bal. puding gibi oluyo ve tok tutuyo :)

çok güzel fikir ama evde ne bal var ne yulaf ezmesi. canım aslında ben et diyeti yapıyorum şekerli karbonhidratlı yememem gerek ama olduğu zaman bir iki küçük çikolatalardan atıyorum ağzıma.

çok güzel fikir ama evde ne bal var ne yulaf ezmesi. canım aslında ben et diyeti yapıyorum şekerli karbonhidratlı yememem gerek ama olduğu zaman bir iki küçük çikolatalardan atıyorum ağzıma.

cikolatayi mümkün oldukca bitter ye :) o kilo aldirmiyor tabi bir iki kücük parcasi :) ben 3 haftadir tatli yemiyorum yaa astim kendimi bu konuda baya ve okuldayim yanimda bir sürü tatli yemek cikolata cerez yeniyor. beynimde bitirdim heralde canimda cekmiyo :)

2 haşlanmış yumurta

akşam: 2 yumurta ile melemen 2 tabak yedim.

1 litre su

1 nesgafe

azcık yoğurt

açlık otu çayı içtim az önce bir bardak

Kızlar ii geceler.
Ben gelebildim eve çok yorgunum Çalışmak istemiyoruuum. Akşam 4 tane köfte yedim. Az önce de 2 kaşık yulaf kepeği ile 100 gr yağsız yoğurt. Sabah Allah kerim. Öptüm hepsinizi

Tbrkler cnm,hayatın boyunca hep başarılı olursun umarım

selam nasılsınız kızlar

dilvin başarılarının devamını dilerim

pofucum bende sen gibiyim hava kapalı benim moralim kapalıı

idenim dün çarşambaydı sonuç noldu meraktayımm

kızlar hepinize sonsuz teşekkürler :) bu arada cheesepuffum benim boyumda 153 nolmuş yani kısaysak ne kısa ünlüler var sezen aksu shakira gibi bu arada senin kilon kaçtı ?

kızlar bugün giremedim çok üzgünüm hem hastaydım hemde sabahtan beri koşturuyorum valla artık isyan etcem haaa. anca gece ders çalışabiliyorum ondan geç uyuyorum sabah erkenden dersim başlıyo erken kalkıyorum birde üşüttüm kalın giyinmeyi pek sevmem. birde o sersemlikle tanıdık bi arkadaşımdan deneme çekimi teklifi geldi kıramadım onunla ugraştım kaç saat artık valla başım dönüyo daha yeni geri geri gittim dengemi kaybedip düştüm aceleden koşarken bacağımı sivri bi yere vurdum kalıp sabun kadar şişti valla mos mor o da yetmezmiş gibi 2 bilgisayarımıda bozdum offf offf ha bu arada benimde regl günüm şişiiiimmmm

Kızlar günaydın,bugün akşama kadar giremiycm nete okulda proje hazırliycam kilo bildirimimi yapayım

Geçen hafta:67.8
Güncel :68
Fark +200

Sankim kilo almak için uğraşıyorum :))))
Hepinizi mrkla bekliyorum akşama görüşürüz

takma canim benim kafana bu kadar. bayadir diyetteysen bide spor yapiyorsan bilmiyorum yapiyor musun agir gelmen normal. vücuttaki kas arttikca insan agir geliyor.

günaydin hanimlaar :) rüyanda mi gördün burayi diceksiniz ama okula gidicem o yüzden mecbur sabah erkenden kalkip sonucumu yazayim dedim :) chesepuff ablacim.
ben bu pazartesiden beri ki kilomu yazicam mecbur 5 günlük degisim :) bu haftalik böyle olacak.
pazartesi : 71.2 - cuma: 70.05 :) -700 gram. hepinizi öpüyorum merve ye iletirseniz bu sonucu cok sevinirim cünkü ben mesaj atamiyorum henüz :) mutlu kalin güzel bi gün sizinle olsun :)

günayyydıınnn ....

pofucum bende senden daha iyi mücadele ediyorum kilo almak için...

geçen hafta 74,2 bu hafta 75,2 + 1 kg

dün akşam çok ağladım bugün gülüyorum halime ne yapiimmm... moralim bozuk karnım şiş regl olcam....

Son düzenleme:

oyy oyyy sen ağlama ben ağlarım kuzummm sen hep gül emiiii

Arkadaşlar kg bildirimlerimizi yapalım ben sadece idenin bildirimini aldım bilginize

merve ben bu sabah 64,8 geldimm
geçen hafta 63,9 dum galiba

merve sayfanın başına kim ne kadarla başlamış ne kadar vermiş hedefi nedir diye bir tablo yapsak nasıl olur (bence iyi olur)

Gönderdim canım benimkiyle birlikte

Geçen haftadan bu haftaya 100gr verebilmişim
Bu hafta erkek arkadaşım yok neyseki pazarı kaçamak yapmadan atlatırım umarım

Aranızdan ayrılmama 2kgdan az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…