- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
sagol bebegım yaa ama o guzelım akışkan cnutellanın yerıne geçermı ahhhh aahhhhhhhhhh keşke nutellaların bır kavanozu 5 kalorı olsa
beynimiz aslinda ne yedigini bilmiyormus biliyo muusn? :) sen o yogurdu cukulata diye yesen o hissi alicaksin. yada sey yap illa tatli istiyorum diyosan, sütün icine yulaf ezmesi koy isit öyle sonra kakao ve birazcik bal. puding gibi oluyo ve tok tutuyo :)
çok güzel fikir ama evde ne bal var ne yulaf ezmesi. canım aslında ben et diyeti yapıyorum şekerli karbonhidratlı yememem gerek ama olduğu zaman bir iki küçük çikolatalardan atıyorum ağzıma.
Tbrkler cnm,hayatın boyunca hep başarılı olursun umarım
selam nasılsınız kızlar
dilvin başarılarının devamını dilerim
pofucum bende sen gibiyim hava kapalı benim moralim kapalıı
idenim dün çarşambaydı sonuç noldu meraktayımm
idenim kuzum üzme kendini Allah sana evlatların en hayırlısını en güzelini verecek ben inanıyorum. Görümcen de çok saçmasapan konuşmuş. Bazı insanlar empati yapamıyor canım ne yapacaksın sabır diyip geçeceksin.
Seni motive etcekse ben de bu hafta + çıkacak üstelik benim boyum sadece 1,56
Kızlar günaydın,bugün akşama kadar giremiycm nete okulda proje hazırliycam kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta:67.8
Güncel :68
Fark +200
Sankim kilo almak için uğraşıyorum :))))
Hepinizi mrkla bekliyorum akşama görüşürüz
günayyydıınnn ....
pofucum bende senden daha iyi mücadele ediyorum kilo almak için...
geçen hafta 74,2 bu hafta 75,2 + 1 kg
dün akşam çok ağladım bugün gülüyorum halime ne yapiimmm... moralim bozuk karnım şiş regl olcam....
günaydın kızlarr
bir ileri iki geriye devam malum gündeyimm +1 çıktım
oyy oyyy sen ağlama ben ağlarım kuzummm sen hep gül emiiii
Ilk başladığım kg 70,2
geçen haftaki kg 69,8
şimdiki kg 68
günaydin hanimlaar :) rüyanda mi gördün burayi diceksiniz ama okula gidicem o yüzden mecbur sabah erkenden kalkip sonucumu yazayim dedim :) chesepuff ablacim.
ben bu pazartesiden beri ki kilomu yazicam mecbur 5 günlük degisim :) bu haftalik böyle olacak.
pazartesi : 71.2 - cuma: 70.05 :) -700 gram. hepinizi öpüyorum merve ye iletirseniz bu sonucu cok sevinirim cünkü ben mesaj atamiyorum henüz :) mutlu kalin güzel bi gün sizinle olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?