Kahvaltiyi yaptim, yesil cay ictim yarim saat sonra kosmaya gidiyorum. Bugun en az 6km
dişim ağrıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Canım yaa geçmiş olsun bi ağrı kesici alsan
Canım yaa geçmiş olsun bi ağrı kesici alsan
aldım canım aldım ama nafile. bir şey vursa oraya ağrıyor. ah ahhhh
bu arada kahvaltıda birkaç kaşık yoğurdun içine 3 tane kuru kayısı doğradım yedim ve diş ağrım başladı
aldım canım aldım ama nafile. bir şey vursa oraya ağrıyor. ah ahhhh
bu arada kahvaltıda birkaç kaşık yoğurdun içine 3 tane kuru kayısı doğradım yedim ve diş ağrım başladı
günaydin kizlarrr :) daha kahvaltiyi yeni yaptim ya :/ gerci sabah gözümü acar acmaz kisliklarimi kaldirdim yazliklari yerlestirdim ondan sanirsam. ne yedim söyliyim hemn, 1 bardak sütün icine biraz yulaf kepegi, 5 cilek, 3-4 tane kuru üzüm, 1 tane kuru kayisi,yarim elma, tatli kasigi bal ve yarim tatli kasigi koyup pisirdim onu yedim. oh mis en sevdigim kahvalti ya bu benim, hem tok tutuyo hem sindirimi hizlandiriyo :) aksama ne yiyecegime karar veremedim. dün spor yapmadim kizin banacok kizin. ( 4 bucuk saat pazarda gezdim ayaklarimin alti aciyordu.)
canım bulabilirsen kekik çayı kaynatıp iç uyuşturur o agrın hafifler
Bnde elmasuyuna soda karıştırdim onu yudumlarken bi taraftan mehmet öz ün siz diyettesiniz kitabını okuyorum:)
kızlar bir bakın çok mu oldu sizce
1 tabak kuru fasulye yemeği
küçük bir dilim ekmek
Ohooooo pazarda 4 saat gezmek de spor tatlım:) yürüyüş gibi sonuçta ve o kadar saat ayaktasın farkında olmadan spor olmuş:) bana ne demeli regl olamadım daha şiştim çatlıcam onun verdiği ağırlık sayesinde hiç bişey yapamıyorum çok fena halsizlik var, koşsam yürüsem balon gibi yuvarlancam o kadar şiştimbide ağrısı cabası.... kadınların işi ne kadar zor
Selam kizlar 7km tempolu yurudum. Suan yataga devrilmis durumdayim. Ogleyi atlar gibi yapip saat 4:30/5 gibi aksami yiyebilirim. Simdi 1 muz yedim. 7km tempolu yuruyunce anca bir magnum dondurmadaki kalori kadar enerji yakiyorsun. Suan cok uykum var. Biraz kitap okuyup uyurum herhalde. Yuruyus yolundaki agaclari polen sarmis bu arada beni biraz zorluyor acikcasi. Bu haftasonu kacamak yok bol bol spor var. Optum hepinizi
kesin o kitap (siz diyettesiniz kendinize gelin çok yemeyin artık yeter ) diyordur
Kuru fasulye 340, 1 dilim ekmek 90 kcal. Normal aslinda ama gunun geri kalaninda ne yiyeceksin biraz ona da bagli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?