11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Ayyy iden pepe nerden çıktı

pepee adlı animasyonun çıkış amacı şimdiki çocuklara yöremizi geleneklerimizi aktarmakmış aslında izlediyseniz bilirsiniz horon falan çekiyolar halay çekiyorlar. ama ben sinir oluyorummmmmm..

niye kız ben severim pepeeyii :) çişimiz tuvalete kakamız tuvalete artık kimse yapmıycak altındaki beze

Ayyy iden pepe nerden çıktı

niye kız ben severim pepeeyii :) çişimiz tuvalete kakamız tuvalete artık kimse yapmıycak altındaki beze

ben sevmiyorum bilmiyorum bildiğim tek şey sinir oluyorum burda kent plazanın açılışına gitmiştik tam karşıma çıktı sevmediğin ot burnunun dibinde biteermişş

Ben geldim millet,
Sabah iki yumurta ve yeşil zeytin yedim. Tabikiii dayanamayıp tartıldım yine çok şükür eski kiloma dönmüşüm.
Yağdan kaybedip kastan kazanmış görünüyorum tartıda çok mutluyum o yüzden.
Kızlar yandan pörtleyen yağlar değil ama bacağın yan tarafındaki yağlar beni öldürüyor. Elbise giyince de çok komik duruyor ya.Bacaklarım kalçamdan geniş duruyor yani bilmem anlatabiliyor muyum derdi mi? (

oyy Allah sabır versin. hoşgeldinn pufcugum ( bende 4 kaşık sade karamelli müsli 1 çay bardağıda süt içtim şimdi birazdan şekersiz kahve içerim birde limonlu yeşilçay :) hareket olarak hala başlayamadım kilom 51.4 bu arada pazar günü 53.5 kilodaydım

Son düzenleme:

yürürken böyle bi sağdan bi soldan bacak ayrı kalça ayrı gidiyo dimi benimde öyle benimde

ben sabah kepekli sandviç ekmeğine kaşarlı tost yedim..

Ben de 50.8'im şu an dilviin hangimiz 49'u önce görecek merak ediyorum Ben de 49 görebilmek için parçalıyorum kendimi

Bn sabah azcik peynir ve şekersiz çay içebildim (

Pofu sen bu hafta kaç çıkıcan çok merak ediyorum. Bütün hafta geçiştirdin durdun öğünleri iştahsızlıktan. Benden çok kilo vereni yakarım

Son düzenleme:
ben şuan 300 gr vermiş gibiyim bakalım yarın sabah kaç çıkıcam

Yarın daha da vermiş olarak uyanabilirsin. Cuma sabahları hep mucizevi bir şekilde kilo vermiş olarak uyanıyorum ben. Sonra haftasonu giriyor verilenlerin hepsi geri dönüyor biz buna halk arasında pazartesi sabahı diyoruz. Bir nevi metropol külkedisi gibi yani.

günaydin kizlaarrr. ben geldimm. sabah kahvaltim ev yapimi müslim ( yulaf kepegi, kuru incir, kuru kayisi, kuru üzüm, elma, türk kahvesi, bal) aksama ne yesem bilemedim aslinda patates, bezelye haslamasina kornison tursu koyup yogurtlayip yiyim diyorum olur mu kiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…