- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
Ayyy iden pepe nerden çıktı
pepee adlı animasyonun çıkış amacı şimdiki çocuklara yöremizi geleneklerimizi aktarmakmış aslında izlediyseniz bilirsiniz horon falan çekiyolar halay çekiyorlar. ama ben sinir oluyorummmmmm..
niye kız ben severim pepeeyii :) çişimiz tuvalete kakamız tuvalete artık kimse yapmıycak altındaki beze
ben sevmiyorum bilmiyorum bildiğim tek şey sinir oluyorumburda kent plazanın açılışına gitmiştik tam karşıma çıktı sevmediğin ot burnunun dibinde biteermişş
Baby posta kutunu boşaltsan iyi olur:)
Ben geldim millet,
Sabah iki yumurta ve yeşil zeytin yedim. Tabikiii dayanamayıp tartıldım yine çok şükür eski kiloma dönmüşüm.
Yağdan kaybedip kastan kazanmış görünüyorum tartıda çok mutluyum o yüzden.
Kızlar yandan pörtleyen yağlar değil ama bacağın yan tarafındaki yağlar beni öldürüyor. Elbise giyince de çok komik duruyor ya.Bacaklarım kalçamdan geniş duruyor yani bilmem anlatabiliyor muyum derdi mi?(
Ben geldim millet,
Sabah iki yumurta ve yeşil zeytin yedim. Tabikiii dayanamayıp tartıldım yine çok şükür eski kiloma dönmüşüm.
Yağdan kaybedip kastan kazanmış görünüyorum tartıda çok mutluyum o yüzden.
Kızlar yandan pörtleyen yağlar değil ama bacağın yan tarafındaki yağlar beni öldürüyor. Elbise giyince de çok komik duruyor ya.Bacaklarım kalçamdan geniş duruyor yani bilmem anlatabiliyor muyum derdi mi?(
oyy Allah sabır versin. hoşgeldinn pufcugum( bende 4 kaşık sade karamelli müsli 1 çay bardağıda süt içtim şimdi birazdan şekersiz kahve içerim birde limonlu yeşilçay :) hareket olarak hala başlayamadım kilom 51.4 bu arada pazar günü 53.5 kilodaydım
yürürken böyle bi sağdan bi soldan bacak ayrı kalça ayrı gidiyo dimi benimde öyle benimde
ben sabah kepekli sandviç ekmeğine kaşarlı tost yedim..
İşte bunlar hep akışkanlı yapışkanlı yemekten
Bn sabah azcik peynir ve şekersiz çay içebildim(
seninle bi daldık çocuklara yediklerimizi unuttuk
Pofu sen bu hafta kaç çıkıcan çok merak ediyorum. Bütün hafta geçiştirdin durdun öğünleri iştahsızlıktan. Benden çok kilo vereni yakarım
Ben de 50.8'im şu an dilviin hangimiz 49'u önce görecek merak ediyorumBen de 49 görebilmek için parçalıyorum kendimi
ben şuan 300 gr vermiş gibiyim bakalım yarın sabah kaç çıkıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?