11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

enee ben de hep pazartesileri eksi cikiyorum cumaya göre ben de mi sorun var yaa

Pofu sen bu hafta kaç çıkıcan çok merak ediyorum. Bütün hafta geçiştirdin durdun öğünleri iştahsızlıktan. Benden çok kilo vereni yakarım

Ayyy annem nerdeee regl oldum dün akşam,şuan karnım bacaklarıma kadar indi yani hissediyorum maalesef ki + çıkcam. O kadar da aç kalmıştim halbuki

hadi bi yarışa girelim kim ilk önce 49u görürse ona ödül belirleyelim olur mu ?

Valla çok fena gaza gelirim tontik. Benimle tartan pistte yarışa kalkan orta yaşlı teyzelerden sıkılmıştım zaten bana da yeni uğraş olur. Yalnız tartıdaki kilonun fotosunu buraya koyucaz tamam mı? 49.1'i gören kazanır. Var mısın dilviincan?

Ayyy çok kıskandımmmm bn daha 65 i göremedim yahu siz 49 diyonuzzz

kız nasıl yaptın bide bize tarifin ver bakayım

enee ben de hep pazartesileri eksi cikiyorum cumaya göre ben de mi sorun var yaa

pazar günleri ailemle geçirmesem bende öyleyim

varım kızzzödül ne olsun peki

Ayyy çok kıskandımmmm bn daha 65 i göremedim yahu siz 49 diyonuzzz

şekerim sen hiç konuşma senin boyun uzun

kiziiiim bende ailemle geciriyorum ablam 5 aileye bedel benim dün aksam yanimda kocaman bir paket kakaolu hosbes yedi ( ben cooook severim) 1 an olsun dönüp de 1 tane yesem mi acaba diye düsünmedim tv izledim yokmus gibi davrandim

kakaoluuu hoşbeşş mi dediiin seeeenn bende bayılırım

kız nasıl yaptın bide bize tarifin ver bakayım

varım kızzzödül ne olsun peki

şekerim sen hiç konuşma senin boyun uzun

Alttan bakınca 161 üstten bakınca da nerem uzun aaa iden le karıştı sanırsam

Alttan bakınca 161 üstten bakınca da nerem uzun aaa iden le karıştı sanırsam

bana göre sende uzunsuz hatuncuk 153 nerdeeee 161-170 nerdeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…