- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
Yarın daha da vermiş olarak uyanabilirsin. Cuma sabahları hep mucizevi bir şekilde kilo vermiş olarak uyanıyorum ben.Sonra haftasonu giriyor verilenlerin hepsi geri dönüyor biz buna halk arasında pazartesi sabahı diyoruz. Bir nevi metropol külkedisi gibi yani.
Pofu sen bu hafta kaç çıkıcan çok merak ediyorum. Bütün hafta geçiştirdin durdun öğünleri iştahsızlıktan. Benden çok kilo vereni yakarım
hadi bi yarışa girelim kim ilk önce 49u görürse ona ödül belirleyelim olur mu ?
Valla çok fena gaza gelirim tontik. Benimle tartan pistte yarışa kalkan orta yaşlı teyzelerden sıkılmıştım zaten bana da yeni uğraş olur. Yalnız tartıdaki kilonun fotosunu buraya koyucaz tamam mı? 49.1'i gören kazanır. Var mısın dilviincan?
Yarın daha da vermiş olarak uyanabilirsin. Cuma sabahları hep mucizevi bir şekilde kilo vermiş olarak uyanıyorum ben.Sonra haftasonu giriyor verilenlerin hepsi geri dönüyor biz buna halk arasında pazartesi sabahı diyoruz. Bir nevi metropol külkedisi gibi yani.
günaydin kizlaarrr. ben geldimm. sabah kahvaltim ev yapimi müslim ( yulaf kepegi, kuru incir, kuru kayisi, kuru üzüm, elma, türk kahvesi, bal) aksama ne yesem bilemedim aslinda patates, bezelye haslamasina kornison tursu koyup yogurtlayip yiyim diyorum olur mu kiii
enee ben de hep pazartesileri eksi cikiyorum cumaya göreben de mi sorun var yaa
Valla çok fena gaza gelirim tontik. Benimle tartan pistte yarışa kalkan orta yaşlı teyzelerden sıkılmıştım zaten bana da yeni uğraş olur. Yalnız tartıdaki kilonun fotosunu buraya koyucaz tamam mı? 49.1'i gören kazanır. Var mısın dilviincan?
Ayyy çok kıskandımmmm bn daha 65 i göremedim yahu siz 49 diyonuzzz
bana şaka gibi geliyo bunların konuşması
Ödülü sen söyle bana farketmez
bana şaka gibi geliyo bunların konuşması
kilo tablomu asagida görüyorsunuz zaten fazlasöze ne hacet
pazar günleri ailemle geçirmesem bende öyleyim
kiziiiim bende ailemle geciriyorumablam 5 aileye bedel benim dün aksam yanimda kocaman bir paket kakaolu hosbes yedi ( ben cooook severim) 1 an olsun dönüp de 1 tane yesem mi acaba diye düsünmedim tv izledim yokmus gibi davrandim
kız nasıl yaptın bide bize tarifin ver bakayım
varım kızzzödül ne olsun peki
şekerim sen hiç konuşma senin boyun uzun
ne gibi bişey olabilir
niye kıızzz
kiziiiim bende ailemle geciriyorumablam 5 aileye bedel benim dün aksam yanimda kocaman bir paket kakaolu hosbes yedi ( ben cooook severim) 1 an olsun dönüp de 1 tane yesem mi acaba diye düsünmedim tv izledim yokmus gibi davrandim
Alttan bakınca 161 üstten bakınca danerem uzun aaa iden le karıştı sanırsam
ne gibi bişey olabilir
niye kıızzz
Kaybeden bir ay boyunca imzasında
"x'e kilo verme yarışmasında yenildim, yastayım. O şimdi 49 kilo." yazsın ahahahah
Pufficik sen tablo yapacaktin bi ara noldu kız o iş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?