11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Herkese merhaba:) ben geldimmmm ay çok yoruldum bugün öğlen 30dk tempolu yürüyüşümden sonra alışverişe çıktım 3saatr falan dolanıyorum ve kurt gibi açıktım:) hemen akşam yemeğimi yaziiim:)
Akşam yemeği: fırın poşetinde mantar ve tavuk yağsız, yağsız yoğurt ve şekersiz Light limonata

Yarım bardak tarçınlı light süt + 1 tane çilek ( tadımlık yedim )

Bnde şimdi merdivenleri arşınliycam eve gelirkende 20 dakka yürüdüm :)

Sporumuda yaptım ama bugün yarım saat yapabildim,bacaklarım ağrıyo biraz,malum gün içinde doğru düzgün oturmuyorum :)

Selam. Bugün neler yedim onu yaziim. Sabah 1 haşlanmış yumurta, 3 tane hindi salam, 1 bardak süt. Öğlen körili hindi, akşam yemeğini erken yedim o da yulaf kepekli, naneli yoğurt. 20dk da yürüdüm. İşte bu kadar. Yrn çakma musakkamdan yiycem sebzeli günüm de yrn :)

kızlarrrrr yaptıklarımın tadına baktım zaten bugünb sebze günümdeydim dün kaçamak hakkım verilmişti kaçamak yapmamıştım bugün yaptım onun yerine ve yarın ayça kayanın diyetini yapıcam 1 gün sonra 2 gün lapa yapıcam sonra şu besin mamaları varya herbalife diye bi markanın onu yapıcam bakalım faydası olucak mı olursa devam ederim

Yahu Dilvin seni takip edemiyorum :) Adını bilmediğim diyetler falan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…