Aksam iki parca bonfile ve salata yedim. Tatli olarakta 7km yuruyus yaptim.
Günaydııııınnn .... ben gelmişem... yarını iple çekiyorum bakalım kaç kilo çıkcaz
kız bende tam 1,5 saat sokakta nerdeyse 7 temposunda yürüdüm ayaklarımın altı patladı
:))) bn de mrk ediyorum seni
kıızz o yanlar benimde pörtlüyoo.... aslında fırsatım olsa sine bi şuanki halimi atardım kız kilolu kadın görsün gözünüz azcık diyebi deniyim becerebilirsem yeni olmasada bi kaç aylık bi foto atıyım
Nefret ediyorum o simit denen bölgeden hecan kurtarmiyo ne işi var sankim uzun zamandır da simit yemiyorum korkudan oofff karnımda ağrıyo erkek olasım geldi oyy bndende çok yakışıklı erkek olur he
ayy bende erkek olmak isterdim :) valla ne rahat yaa... ooyy ooyyy
Bn geldim diye kimse yok nakadar ayıp,bn olmayınca herkeşler burda((
seni bari kaçırmıyım die burda mücadele veriyorum haberin varmı yar yaarr
kız bi konuya takıldım kadın görümcesinin çocuğunu anlatmış.. tabi her konu gibi tepki verende var destekleyende.. ama beenn destekleyenim arkadaş :) o çocuklar her yeri kırıp dökerken annesinin sadece ismini zikretmesi sinirime dokunuyo.. kalkıp alıyım oturtayım sakinleştiriyim yok ancaa alliiii veliii mehmett ayşeee bağırınıp duruyolar ayar oluyorum
Valla bnm anacım çok otoriter hatundu,bi bakış atardı zibarirdik
bende hala takıntıdır :) kaş göz işaretleri önemlidir bizim için :) bi misafirlikte sofra kuruldu kaş aşağı doğruysa oturursun bi kere kalktımı isterlerse önüne kuş sütü koysunlar yok ben tokumdan öteye gidemezsnşimdikiler öylemi geçen kekin üzerine krem şanti fln sürüp çakma pasta yapmıştım ( geçen dediğime bakmayın sonbaharda flndı ) arkadaşın kızı ıyy iğrenç fln dedi... dedim nimet çarpmasada ben çarpıcam şimdi seni
Ayyy şimdikiler çok fena,hiiçç laftan anlamiyolar,dövüyosun ( ki bu da imkansız) seni bin pişman ediyorlar
Dayımin kızı var daha 3 yaşında annesi ( çok dalga geçmiştim) kızımızın psikolojisi bozuldu diye psikoloğa götürmüştü
Yaa dedim küçücük kızın nasıl bozuluyor psikolojisi aaa dedi öyle deme bak hala konuşamıyo dedim ksra bakmada eline verirseniz teknolojik ürünleri tabi konuşamaz sonuçta çocuk gerizekalı değil yani
Yahu bizim psikolojimiz baya iimiş
hee sorma ne psikolojiymiş hiç bozulmazdı halada bozulmazlen ben kıçıkırık bi atari almak için ( 3 milyondu çok iyi hatırlıyorum :) ) 6 ay para biriktirmiştim sonra 1 milyonunuda yolda bulmuştum :) ne büyük paraymış kasetlerinden almak için de bi 6 ay yalvarırdım hey gidi günler hey :) tabi benden büyüklerde o da yoktu :)
ben ilk bilgisayardan dönem ödevi çıkartıcam google duymuşum ama nasıl çıkarılır bilmem aradım googledan çıkan o sayfaları çözmeye çalışıyodum.. şimdiki 3 yaşındaki velet youtube google facebook nedir ne değildir adı gibi biliyo..
ahhh gençlik ah
Ne olursa olsun bn çocukluğumu çok güzel yaşadım,koştum zıpladim,ip atladım,seksek oynadım şimdikiler evden çıkamıyo,en güzeli bizim zamanımızdı,çok özlüyorum o günleri
evet o konuda haklısın gece 9 lara 10 lara kadar yeri gelirdi hoplar zıplardık.. şimdi sokağa göndersen peşinden sende çıkıyosun tek başına nerde öyle rahatlık bi cailio bi pepee tamam yetiyo bizimkilereonlarında işi zor
Valla bnm anacım çok otoriter hatundu,bi bakış atardı zibarirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?