11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Selam kızlar:) geç girdim bugün of koşturmaca birsürü ya yine çıkcam sabah kahvaltımı yaziim:
Yulaf kepeğinden krep,1tane Light üçgen peynir,haşlanmış yumurta, 1dilim Light hindi salam,1tatlı kaşığı salça ve şekersiz Yeşilçay 2bardak
Şimdi de platese gidiyorum:)

Kızlar bugün mutlu huzurluyum Allah bozmasın. Bi de normal günlerimden güzel hiisediyorum kendimi. Keyfim gıcır inşallah elemanlar da rahat verirse bugünü ii tamamlıycam.

Sabah on numara kaffaltı yaptım: 1 yumurta ile peynirli yumurta bulamacı, 3 çeri domates, 1 salatalık, 3 tane hindi salam ve yarım fincan yeşil çay.

Öğlen de geçen akşamdan kalan çakma musakkamdan yedim üstüne de 100 gr yağsız yoğurt. Şimdi gideyim de 1 sigara tellendireyim. İster zengin ol ister fukara yemekten sonra yak bi cigaraa :)

masallah caniim nazar degmesin :) Allah hep böyle mutlu ve güzel hissettirsin sana :)

Ben yüzme haricinde spordan hoşlanmıyorum. Herkes bazı yeteneklere ve ilgi alanlarına sahip. Benimki kesinlikle spor değil. Günde 20 dk. yürüyorum 3 kat merdiven çıkıyorum o kadar. Bana çok bile.

ya ben yüzme bilmiyorum :/ bi bilsem ben de istiyorum aslinda yüzmeye gitmek. cok iyi bi spor yaaa ahahah yüzüyorum anladim yaaa bennn poff tamam yürümek yazmissin seeen ihihi nasil okuduysam ben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…