- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
banada öyle diyolar eridim ondan mı var göbeğim
tamam canım ama iyidim şöyleeeşekersiz kahve ve yeşilçay içtim limonlu daha yenii
acaydim kollarimi getme deyeydim
ahahah gelicem tekrarr çıtır hatunlarrrama pijama partisinden sonraa buyurmaz mısınızzzz
ben jillians ablayla level 2 ye gecis partisi yapicam sen buyur gel bence
ya laptopa almamıştım büyük bilgisayara yüklemiştim büyük bilgisayarı 2 ayda 3 kere bozdum açılmıyoondan hareketsiz kaldımmm çok ihtiyacım var yanii jili jilian teyzeye
ben sana linkeleri atayim özelden canimkiyamam hareketsiz kalmana
jillians ablayla level 2 yaptim ama bi yerlerimden ter akti ya. pes etmiycem ama inat ettim bu defaaaaa
merhabalar bn yenıyımde bu jillians levellerını bnde basldım dün ınanılmaz yorucuymuş ama cok etkılı gozukuyor :):)
ilk 4 gün bacaklarin aciycaktir muhtemelen benim cok acimisti :) ama 5. gün hic bisey kalmadi
Kızlar bugün mutlu huzurluyum Allah bozmasın. Bi de normal günlerimden güzel hiisediyorum kendimi. Keyfim gıcır inşallah elemanlar da rahat verirse bugünü ii tamamlıycam.
Sabah on numara kaffaltı yaptım: 1 yumurta ile peynirli yumurta bulamacı, 3 çeri domates, 1 salatalık, 3 tane hindi salam ve yarım fincan yeşil çay.
Öğlen de geçen akşamdan kalan çakma musakkamdan yedim üstüne de 100 gr yağsız yoğurt. Şimdi gideyim de 1 sigara tellendireyim. İster zengin ol ister fukara yemekten sonra yak bi cigaraa :)
Ben yüzme haricinde spordan hoşlanmıyorum. Herkes bazı yeteneklere ve ilgi alanlarına sahip. Benimki kesinlikle spor değil. Günde 20 dk. yürüyorum 3 kat merdiven çıkıyorum o kadar. Bana çok bile.
ilk 4 gün bacaklarin aciycaktir muhtemelen benim cok acimisti :) ama 5. gün hic bisey kalmadi
sabahları erken saattede plates yapıyorum ıkısı bı mafoldum
sen baya zorluyorsun o zaman kendini :)
masallah caniim nazar degmesin :) Allah hep böyle mutlu ve güzel hissettirsin sana :)
evet 2 aya kadar 60 kılo olmam lazımm zorlıcam yapıcam ınat ettım kesın kararlıyım:):):):):):):):)):)):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?