insallah olursun canim ama bu kadar zorlarsan cabuk vazgecebilirsin :)
Kızlar bugün mutlu huzurluyum Allah bozmasın. Bi de normal günlerimden güzel hiisediyorum kendimi. Keyfim gıcır inşallah elemanlar da rahat verirse bugünü ii tamamlıycam.
Sabah on numara kaffaltı yaptım: 1 yumurta ile peynirli yumurta bulamacı, 3 çeri domates, 1 salatalık, 3 tane hindi salam ve yarım fincan yeşil çay.
Öğlen de geçen akşamdan kalan çakma musakkamdan yedim üstüne de 100 gr yağsız yoğurt. Şimdi gideyim de 1 sigara tellendireyim. İster zengin ol ister fukara yemekten sonra yak bi cigaraa :)
evet 2 aya kadar 60 kılo olmam lazımm zorlıcam yapıcam ınat ettım kesın kararlıyım:):):):):):):):)):)):):)
"Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar" diye konu basligi vaaaraglayak mi hep beraber.
ooff demeee bu ara canım bi çekiyoki şu sigara meretini :) c.tesi arkadaşla tellendirdim ama kesmedi :) bende enteresan bi durum var bugün bi paket içebilirim ama sonra 1 sene içmeyebilirim :) arada geliolar böyle sohbetle fln bitane ikitane içiyorum
2 ay sonrasına hastaneden randevu al ... 2 ay da 15 kg verirsen ihtiyacın olcak
mıllet haftada 5 kılo verıyor ayda 20 kılo eder 2 ayda 14 kılo cokmu canımmmm :):):) gayer ıyı ayda 7 kılo cok ıyı hemde doktorlar zaten 1ayda 6 kılo verdıyıro hıc bıse olmaz
canim o haftada 5 kilo verenlerle hic konustun mu sonradan? vücutlari ne haldeymis? :) ben ayda 5 kilo verdim diye ailem ayaga kalkti niye o kadar cok diye. ideali haftada en fazla 2 kilodur canim gerisi kas kaybi . he bide günlük neler yiyorsun bi yazabilir misin?
canım bnde onu dıyorum ayda 6 7 kılo normal
aksamları kuru kayısı yıyıorum sabahları peynır domates salatalık cavdar ekmegı yıyorum degısıyor öğlen ise kepeklı makarna yedım dun yanında 1 yemek kasıgı yogurt bugunde salata yıcem
:) anladim zaten de bana yine de 2 ayda 15 kilo fazla gibi geldi. fazla geldi dememin sebebi her hafta 2 kilo 2 kilo vermek imkansiz gibi bisey mutlaka yavasliyor kilo verimi. yine de dikkat et sagligina bi kan tahlili yaptir mesela ben haftaya gidip yaptirmayi düsünüyorum hormonlara falan baktiricam
Offf kızlar çok pis şiştim bn yaaaaa((( pantolonum bi elmayı ortadan ikiye sıkıştırmış gibi görünüyorum şuan böhü ((
hepimiz öyleyiz hepimiizyarin en cok kim agir cikacak sonucunu acikliycaz bencee
Kız yok reglden şiştim patliycam az kaldı buummm
hepimiz regliyiz canimben plates topu diyorum kendime artik
Allahım nasıl güzel bi topikdr bu yarabbimm hepimiz aynı anda regl olup aynı anda kilo verip aynı anda efkarlanip aynı anda da kilo alıyorz maşallahhhh
ooff demeee bu ara canım bi çekiyoki şu sigara meretini :) c.tesi arkadaşla tellendirdim ama kesmedi :) bende enteresan bi durum var bugün bi paket içebilirim ama sonra 1 sene içmeyebilirim :) arada geliolar böyle sohbetle fln bitane ikitane içiyorum
Valla yemek konusunda iradeliyim ama sigara konusunda tam bir basiretsizim. O kadar stres altında çalışıyorum ki bazen dakka durmadan çalışıyorum ama ne yaptığımın farkında olmadan. Onun için ihtiyaç duyuyorum sanki. Bıraksam süper olcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?