11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

"Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar" diye konu basligi vaaar aglayak mi hep beraber.

ooff demeee bu ara canım bi çekiyoki şu sigara meretini :) c.tesi arkadaşla tellendirdim ama kesmedi :) bende enteresan bi durum var bugün bi paket içebilirim ama sonra 1 sene içmeyebilirim :) arada geliolar böyle sohbetle fln bitane ikitane içiyorum

evet 2 aya kadar 60 kılo olmam lazımm zorlıcam yapıcam ınat ettım kesın kararlıyım:):):):):):):):)):)):):)

2 ay sonrasına hastaneden randevu al ... 2 ay da 15 kg verirsen ihtiyacın olcak

mıllet haftada 5 kılo verıyor ayda 20 kılo eder 2 ayda 14 kılo cokmu canımmmm :):):) gayer ıyı ayda 7 kılo cok ıyı hemde doktorlar zaten 1ayda 6 kılo verdıyıro hıc bıse olmaz

mıllet haftada 5 kılo verıyor ayda 20 kılo eder 2 ayda 14 kılo cokmu canımmmm :):):) gayer ıyı ayda 7 kılo cok ıyı hemde doktorlar zaten 1ayda 6 kılo verdıyıro hıc bıse olmaz

canim o haftada 5 kilo verenlerle hic konustun mu sonradan? vücutlari ne haldeymis? :) ben ayda 5 kilo verdim diye ailem ayaga kalkti niye o kadar cok diye. ideali haftada en fazla 2 kilodur canim gerisi kas kaybi . he bide günlük neler yiyorsun bi yazabilir misin?

canım bnde onu dıyorum ayda 6 7 kılo normal
aksamları kuru kayısı yıyıorum sabahları peynır domates salatalık cavdar ekmegı yıyorum degısıyor öğlen ise kepeklı makarna yedım dun yanında 1 yemek kasıgı yogurt bugunde salata yıcem

:) anladim zaten de bana yine de 2 ayda 15 kilo fazla gibi geldi. fazla geldi dememin sebebi her hafta 2 kilo 2 kilo vermek imkansiz gibi bisey mutlaka yavasliyor kilo verimi. yine de dikkat et sagligina bi kan tahlili yaptir mesela ben haftaya gidip yaptirmayi düsünüyorum hormonlara falan baktiricam

Son düzenleme:
artık ben de sizinleyim kızlar 58 kiloyum 55 olsam yeter :) yaz geldi sayılır çeki düzen vermenin vakti geldi de geçiyor bile

sporla yaptıgımdan zorlanmam heralde bakalım canım ınsss verırım

Offf kızlar çok pis şiştim bn yaaaaa ((( pantolonum bi elmayı ortadan ikiye sıkıştırmış gibi görünüyorum şuan böhü ((

3 haftalık çok güzel giden diyet serüvenim vardı ama ben ne yaptım bozdum kendimden nefret ediyorum......

chesepuff um yarin ben kendim merveye yollayabilicem kilo sonucumu :* seni yormiycam bu defa söyleyeyim dedim :)

Naber kızlar öğlen içinde patates olan etli kavurmamsı bişi yedim. Ama patateslerini yemedim. Bir de salata yedim.
BEEEN Birinciii olacaaaam geçicem o dilvin cadısını o daha erişte kese dursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…