11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

yaa ne güzel ders çalışıyodum patron içerdeydi misafir gelcek diye arkamdaki toplantı odasına geldi çalışamıycam

çokta sıkıldım ne güzel ders çalışırken aklıma yemek fln gelmiyodu saatte 3 olmuş nerdeyse... ne içsem acaba :) nescafe içtim türk kahvesi içtim yeşilçay içtim normal çay içtim geriye bişi kaldımıki

kızlar bende daha yeni 10 beyaz leblebi ve 2 kuru incir yedim şimdide bitki çayı içiyorum buldum yaptım neye yarar bilmiyorum mercan köşküydü galiba

canım hoşgeldin... katılımlarınla sohbetlerinle bekleriz ama listemizde sanırım yer yok.. Merve geldiğinde cevap verecektir...

boyun kaç kaç yaşındasın nasıl bi diyet planın var

boyum 168 kilom 78 kiloya kadar çıkmıştım şimdi diyetle 69a indim hedefim 55(( ama hayal gibi geliyo çok bıktım yaa( benim planım az ve sık yemek zararlı yiyecekleri hayatımdan tamamen uzaklaştırmak spor yapmaya pek vaktım yok maalsf en kötüsüde o zaten gün boyu hareketsizlik kilo aldırıyor maalsf

benimde boyum 170

ne kadar çok kaynatmışsınız ha 13-15 sayfa geriye gittim nerdeyse. çocukluğunuzdan girmiş teknolojileri geçmiş pepeden devam etmiş kilo tablosundan çıkmışsınız resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…