11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

noldukii benimkini bilmemize ragmen annem tekrar bakti gecen sene

hastaneye gittik koluma silikon bağladılar şırıngayla kan aldılar o şırıngadan şişeye boşalltı kız onuda düşürdümü 2. şırınga kanımı kaybettiler sonra zaten kolum şişti doktorla randevum vardı kontrolden sonra eve geldim abartısız 4 sene şiş kaldı o kolum 8. sınıfta fen dersinden kan grubumuzdu performans ödevi dedim hocam ben bilmiyorum neyse bi arkadaşla aldık başımızı taaaa kör topal eşşeğin öldüğü sağlık ocağına gittik havada o kadar mı karanlık zaten bardaktan boşanırcasına yagmur yağıyo şimşekler gök gürültüsü neyse vardık biz sağlık ocağına kadım yüzük parmagıma iğne gibi bişey batırdı ama ne batırmaa boncuuukk kemiğime kadar soktuu

anamm kiyamam dilivinimm seninde basina pismis tavuga gelmeyen gelmis cok gecmis ola

Aksam yemeginde iki parca bonfile, bir kasik yogurt, 7 tane zeytin bir avuc yer fistigi.
Sonrada 7km hizli tempoda yuruyus.

kızlar ya benim canım çok fazla tatlı istiyor yani tatlı yemediğim zaman kendimi çok halsiz hissediyorum acaba böyle bir hastalık var mı yani belirtisi falan. tok olsam bile canım tatlı şeyler yemek istiyor yemediğimde sanki kendime gelemiyorum. şu an çok halsizim ama açlıktan değil tatlısızlıktan. öyle 2-3 gün dayandıktan sonra değil her gün oluyor bu ve çok sık oluyor

canim kan sekerin düsüyor demekki. daha dengeli beslenmen lazim o zaman.bende öyleydim cünkü önceleri

Kızlar selam:) o kadar yorgunuz ki daha ancak oturdum yarın misafirim var vs... Yediklerimi yaziim hemen
Öğlen bol bol erik yedim
Akşam fırın poşetinde baharatlı yağsız tavuk, haşlanmış yumurta, Light yoğurt ve şekersiz limonata braz da çilek
Akşam üstü: şekersiz Yeşilçay, formçay braz nesfit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…