11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Kaçamak yapsam bu kadar hayıflanmam ama o kadar tatlıyı geri çevirmeme o kadar km yol katetmeye değdi mi bilmiyorum. En azından -0,1 kg göreydim mutlu olacaktım

Kaçamak yapsam bu kadar hayıflanmam ama o kadar tatlıyı geri çevirmeme o kadar km yol katetmeye değdi mi bilmiyorum. En azından -0,1 kg göreydim mutlu olacaktım

haklısın... evet ben 6 haftada 2 kd verdim ama yaptığım kaçamakların haddi hesabı yok... buna şükür diyorum ben...gerçekten az yesem kaçamak yapmasan ben hafta da 2 kg verdiğimi biliyorum

Benim azcık çalışmam lazım kızlar öğle tatilinden önce tekrar gelirim. Son kalan iki kişi de gönderince yayınlayacağım.

kızlar görümcemin düğünü var temmuzun ilk haftası hangi rengini alsam

ve hangi bedeni alsam acaba 40 bedene oluyorum şu anda dar olarak,ama 2 ay var daha 38 bd alıp kendimi zorlasammı acaba bilemedim ayrıca yurtdışından getiriyorum elbiseyi.değiştirme şansım yok iyi düşünüp karar vermem lazım bana yardımcı olun napsam ki

Yani çok büyük risk 40 alıp zayıflarsan daraltman gerekir. Düzgün bir terzi tanıyorsan neden olmasın. 38 beden alırsan genişletme şansın olmaz.

Ben pek zevkli değildirim ama şöyle diyim.. .görümcemin düğününde böyle bi elbise giymem bana göre çok abartı ... görümceme değmez
ama olduki giydim kırmızı giyerdim... tenimin rengine kırmızı daha iyi yakışıyo

yani çok büyük risk 40 alıp zayıflarsan daraltman gerekir. Düzgün bir terzi tanıyorsan neden olmasın. 38 beden alırsan genişletme şansın olmaz.

ufff kararsızım ama hayatımda risklerim olmuştur çokk Bundada alıcamm zayıflamam lazım

görümceme değmezmi diyosunn allah seni :) düğün otelde ve görkemli olucağı için böyle bişey düşündüm bunu kınada giymeyi düşünüyorum düğünde siyah bir elbise tercih edicem model bulamadım daha

haklısın canım ya az yemek gerek . ben kendi adıma tam bir diyet uygulayamıyorum şahsen illa bir şeyler giriyor araya. tam uygulasam vereceğim belki kilo ama ne yapsam ben ya krom hapı falan mı alsam tatlı isteğimin azalması için. başka ne yapsam kussam mı acaba... Allah'ım ya neler düşünmeye başladım.keşke zayıf olsam da kilo almak için uğraşsam

höööööööyyyyttt

Ne yaptın öyle bu hafta yavrum sen yardırmışsın. Regli değil miydin kızım senn

waooowwwww işte aranan kan bu yaaa :) arkadaşım bizimde böyle olmamız lazım yaa

yuhhh kızım bu ne yaa

Ya kızlar geçen haftaki tablodan sonra fena gaza gelmiştim:) tek bir kaçamak bile yapmadım bu hafta bide regl dönemimdi:) çatlıcaktım tatlı isteğinden ama kaçamak yapmadım yinede bide hergün sporumu da yaptım ama B'nde beklemiyordum regl döneminde metabolizma yavaşlıyor ya tek amacım kiloma kilo katmamaktı:) tek kaçamağım çilek yemek oldu canım tatlı isteyince onu yedim:) puffcum tablo yapcan mı yine o insana fena gaz veriyo:)
Bugün maalesef ama braz kaçamağım olcak 2 aydır görüşmediğim arkadaşımla görüşecem kırk yılda bir görüşüyoruz ztn bugün azıcık kaçamak yapcam

Siyah rengi çok güzel bence ama temmuzdada siyah giyilmez daha cıvıl cıvıl olmak lazım bence pembesi güzel bide 40 beden al bence eğer bol gelirse daraltırsın ama küçük gelirse napcan yeni elbise almak zorunda kalırsın

canım sanki bencede çok abartı daha sade bir şey bulabilirsin. hem görümcene de biraz ayıp olur, gelin sen misin ben miyim de diyebilir içinden.

sen bilirsin canım ama dediğim gibi hem de bunu kına da giyecekmişsin bence bayağı abartı olur diye düşünüyorum

Son düzenleme:
benim de kuzenimin düğünü var temmuzun ilk haftası. zayıflayabilseydim çok güzel elbiseler var aklımda ama zayıflamadan o tür elbiseleri giyemem ben yakışmaz yani. inşallah kilolarımı veririm 2 aya kalmaz ama baksanıza 1 buçuk ayda 2 kilo yaa kendimden nefret ediyorum .

Sbel ve krizantem gelmedi galiba
Mesai sonuna kadar beklerim sonra yayınlarım tabloyu tamam mı bacılar?

Mervee sen de benim gibi düğünde ne giycem krizi yaşıyorsun anlaşılan. Off çok az zamanım kaldı benim Haziranın ilk haftası düğün böhüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…