Bu haftaki kilom: 65.9
Geçen haftaki kilom: 67.4
Tartıda rakamı görünce çok mutlu oldum:)
Bu haftaki kilom: 65.9
Geçen haftaki kilom: 67.4
Tartıda rakamı görünce çok mutlu oldum:)
bu haftaki kilom: 65.9
geçen haftaki kilom: 67.4
tartıda rakamı görünce çok mutlu oldum:)
Kaçamak yapsam bu kadar hayıflanmam ama o kadar tatlıyı geri çevirmeme o kadar km yol katetmeye değdi mi bilmiyorum. En azından -0,1 kg göreydim mutlu olacaktım
Eki Görüntüle 696141 Eki Görüntüle 696142
kızlar görümcemin düğünü var temmuzun ilk haftası hangi rengini alsam
ve hangi bedeni alsam acaba 40 bedene oluyorum şu anda dar olarak,ama 2 ay var daha 38 bd alıp kendimi zorlasammı acaba bilemedim ayrıca yurtdışından getiriyorum elbiseyi.değiştirme şansım yok iyi düşünüp karar vermem lazım bana yardımcı olun napsam ki
ve hangi bedeni alsam acaba 40 bedene oluyorum şu anda dar olarak,ama 2 ay var daha 38 bd alıp kendimi zorlasammı acaba bilemedim ayrıca yurtdışından getiriyorum elbiseyi.değiştirme şansım yok iyi düşünüp karar vermem lazım bana yardımcı olun napsam ki
yani çok büyük risk 40 alıp zayıflarsan daraltman gerekir. Düzgün bir terzi tanıyorsan neden olmasın. 38 beden alırsan genişletme şansın olmaz.
ben pek zevkli değildirim ama şöyle diyim.. .görümcemin düğününde böyle bi elbise giymem bana göre çok abartı ... Görümceme değmez
Ama olduki giydim kırmızı giyerdim... Tenimin rengine kırmızı daha iyi yakışıyo
Bencede bi yerde yanlış yapıyoruz.. sanırım fazla yiyoruz.... hakikaten 5 hafta olmuş bu 6. haftaydı sanırım vere vere 2 kg verdik... olacak iş değil... millet haftada 2 kg veriyo.. birine desen 6 haftada 2 kg verdim başka yerleriyle güler valla
haklısın canım ya az yemek gerek . ben kendi adıma tam bir diyet uygulayamıyorum şahsen illa bir şeyler giriyor araya. tam uygulasam vereceğim belki kilo ama ne yapsam ben ya krom hapı falan mı alsam tatlı isteğimin azalması için. başka ne yapsam kussam mı acaba... Allah'ım ya neler düşünmeye başladım.keşke zayıf olsam da kilo almak için uğraşsam
Ne yaptın öyle bu hafta yavrum sen yardırmışsın. Regli değil miydin kızım senn
waooowwwwwişte aranan kan bu yaaa :) arkadaşım bizimde böyle olmamız lazım yaa
yuhhh kızım bu ne yaa
görümceme değmezmi diyosunn allah seni :) düğün otelde ve görkemli olucağı için böyle bişey düşündüm bunu kınada giymeyi düşünüyorum düğünde siyah bir elbise tercih edicem model bulamadım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?