11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

gün içinde yediklerim

2 haşlanmış yumurta.
160gr lık ton balığı
1 haşlanmış tavuk göğsü
bol ayran
1 bardak nesgafe
2 büyük çay bardağı açlık otu çayı

Günaydın kızlar hemen kilo bildirimi yapayim

Geçen hafta :68
Güncel :67.6
Fark:-400

Bu regl yaktı bni bu hafta

günaydin kizlaar bende kilo bildirimimi yapayim :)
gecen hafta 70.5
bu hafta 69.6 fark -900 regli magduruyum diyim mi demeyeyim mi bilemedimmm :/

Günayyydıınn herkeşlereee

kilo bildirimini merveye yapalımmı buralardamı bilemedim

geçen hafta 75,2
bu hafta 74,5
giden 700 gr ben daha fazla bekliyodum ama yaaa

Son düzenleme:
kızlar dün yediklerimi sayacak olursak kısace özet geçeyim
sabah: 4 kaşık müslü 1 çay bardağı süt
öğlen: 6 kaşık makarna, salata, yoğurt
ikindin:10 tane leblebi, 2 kuru incir
akşam: küçük bir kase tarhana çorba, küçük bir kase yoğurt
akşam yemeğimi erken yediğim için 8 buçuk gibi açıktım ve 2 tepeleme kaşık yoğurt naneli reyhanlı yedim meyveyle birlikte ve 45 dakika kadar hareket yaptım
bugünki kilom 51.3 ee yorumlarınızı bekliyorum canlarr

Selam kizlar gecen hafta 50,8 bu hafta 50,9
Bu hafta 100gr almis gozukuyorum ama kastan kazanmis gosteriyor tartim. O yuzden fazla uzulmedim. Regli de bitince vermis olurum insallah.insallah yani. :26:

Selam kizlar gecen hafta 50,8 bu hafta 50,9
Bu hafta 100gr almis gozukuyorum ama kastan kazanmis gosteriyor tartim. O yuzden fazla uzulmedim. Regli de bitince vermis olurum insallah.insallah yani. :26:

önemli olan kasa çevirmek yağları.. hem görünüşün değişir hemde daha zinde olursun

önemli olan kasa çevirmek yağları.. hem görünüşün değişir hemde daha zinde olursun

Sadece bu hafta 34km yurudum/kostum toplamda. Sabah tartiya cikmadan aynaya baktigimda dedim kizim bu hafta kesin verdin sen. Cunku belli bir toparlanma var bariz goruntude. Pantolon Yanlarindan fiskirmiyorum en azindan. Ama sonuc biraz husran. Acelem yok ama bu geri kalan 2kg vermek icin bayag bir kasmam gerektigini anladim. Ben aynen devam edicem hem spora hem yememe. 4 kiloyu verirken de bu duzende yiyordum o yuzden yediklerimde bi sıkıntı oldugunu dusunmuyorum. Onumuzdeki haftalarda gorucez bakalim.:44:

bende bu hafta 30 olmadıysada 25 km vardır yürüdüğüm yol ... sadece dün akşam 7,5-9 arası yürüdük .. giderken kesintisiz 7,5 da dönerken tramvaya bindik

kızlar ben bu hafta listeyi yapamıcam işlerim çok yoğun yapabilicek bir arkadaş varsa sevinirim

Merve OK diyorsa ben yaparım listeyi. Sizin için uygunsa tekrar tablo olarak yayınlayacağım. Mervecim seni çok öpüyorum biran önce dön aramıza

geçen hafta 66.800

bu hafta 67.200 offffff yaaaa. ama şöyle bir şey var ben bu hafta toplasan 2 gün bile doğru dürüst diyet yapmadım yani abarttım yemeyi ve diyet dışına çıktım

ya ben inancımı kaybetmeye başladım. nasıl başaracam ben yaa.temmuzdada kuzenimin düğünü var ama ben bir buçuk aydır 2 iki ancak verebildim.3 haftaya kadar nişanlımda askerden gelecek of yaaaaa offfffffff

geçen hafta ceza veriyodun bize nolduuuuuu Canem sana kolay gelsin cheesepuff yapar listemizi

ah canım bu istanbul beni mahfetti orda bir günde yedikçe yedim sonuç 900 gr

merve ok diyorsa ben yaparım listeyi. Sizin için uygunsa tekrar tablo olarak yayınlayacağım. Mervecim seni çok öpüyorum biran önce dön aramıza

canım tabiyki okey . Bu arada işler çok yoğun bugün 3 gün tatil yapıcaz o yüzden bugun toparlamaya çalışıyorum işleri :)

ya ben inancımı kaybetmeye başladım. nasıl başaracam ben yaa.temmuzdada kuzenimin düğünü var ama ben bir buçuk aydır 2 iki ancak verebildim.3 haftaya kadar nişanlımda askerden gelecek of yaaaaa offfffffff

Bencede bi yerde yanlış yapıyoruz.. sanırım fazla yiyoruz.... hakikaten 5 hafta olmuş bu 6. haftaydı sanırım vere vere 2 kg verdik... olacak iş değil... millet haftada 2 kg veriyo.. birine desen 6 haftada 2 kg verdim başka yerleriyle güler valla

Bence bizim pazartesi kilo bildirimi yapmamız lazım. O zaman mecbur herkes haftasonu kendini tutacak tutamayan da pazartesi tabloda en sonda olacak. Böyle hepimiz oh ne güzel kilo bildirimi yaptık az yiyelim haftaiçi veririz diyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…