ben de a pozitif
Ene bn de a rh +
anladım bende sabah bi araştırdım kan grubuna göre beslenmeyi ben a rh pozitifim
Selam kizlar gecen hafta 50,8 bu hafta 50,9
Bu hafta 100gr almis gozukuyorum ama kastan kazanmis gosteriyor tartim. O yuzden fazla uzulmedim. Regli de bitince vermis olurum insallah.insallah yani. :26:
önemli olan kasa çevirmek yağları.. hem görünüşün değişir hemde daha zinde olursun
Sadece bu hafta 34km yurudum/kostum toplamda. Sabah tartiya cikmadan aynaya baktigimda dedim kizim bu hafta kesin verdin sen. Cunku belli bir toparlanma var bariz goruntude. Pantolon Yanlarindan fiskirmiyorum en azindan. Ama sonuc biraz husran. Acelem yok ama bu geri kalan 2kg vermek icin bayag bir kasmam gerektigini anladim. Ben aynen devam edicem hem spora hem yememe. 4 kiloyu verirken de bu duzende yiyordum o yuzden yediklerimde bi sıkıntı oldugunu dusunmuyorum. Onumuzdeki haftalarda gorucez bakalim.:44:
geçen haftaki kg 68
bu hafta 68,9 ne yazıkki kilo almışım benn
geçen hafta ceza veriyodun bize nolduuuuuuCanem sana kolay gelsin cheesepuff yapar listemizi
merve ok diyorsa ben yaparım listeyi. Sizin için uygunsa tekrar tablo olarak yayınlayacağım. Mervecim seni çok öpüyorum biran önce dön aramıza
ya ben inancımı kaybetmeye başladım. nasıl başaracam ben yaa.temmuzdada kuzenimin düğünü var ama ben bir buçuk aydır 2 iki ancak verebildim.3 haftaya kadar nişanlımda askerden gelecek of yaaaaa offfffffff
Bencede bi yerde yanlış yapıyoruz.. sanırım fazla yiyoruz.... hakikaten 5 hafta olmuş bu 6. haftaydı sanırım vere vere 2 kg verdik... olacak iş değil... millet haftada 2 kg veriyo.. birine desen 6 haftada 2 kg verdim başka yerleriyle güler valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?