Sbel ve krizantem gelmedi galiba
Mesai sonuna kadar beklerim sonra yayınlarım tabloyu tamam mı bacılar?
Mervee sen de benim gibi düğünde ne giycem krizi yaşıyorsun anlaşılan. Off çok az zamanım kaldı benim Haziranın ilk haftası düğün böhüü
kızlar süper bi haber aldım şuan. tatilimiz varmış hem de 5 gün. memlekete gideceğim inşallah bir de kilo verseydim de gitseydim kendimi daha iyi hissederdim ama
Bende a rh+ dicem :) artık kaderin bir oyunu olcak bu :)
Selam kizlar gecen hafta 50,8 bu hafta 50,9
Bu hafta 100gr almis gozukuyorum ama kastan kazanmis gosteriyor tartim. O yuzden fazla uzulmedim. Regli de bitince vermis olurum insallah.insallah yani. :26:
Benim niye yok öyle tatilim. Kıskandım şimdi. Kilolu milolu tatil var ya boşver gerisini.
Yayınlamacam bu hafta ben + çıktım.Haftaya allah kerim
Yayınlamacam bu hafta ben + çıktım.Haftaya allah kerim
şaka şaka yayınlıycam hatunlar krizantem ve sbeli bekliyorum.
Bu hafta 3 kişi artıda gerisi eksi hep maşallah size.
selam arkadaşlarım kusura bakmayın dün il dışına görevli gittim bugünde ileri anca topladım oğlum hastaydı
ve artıların kraliçesi olarak 64,8 geldimmm
yiterr artık yiterrr
spor salonunda da 9 cm incelmişim çıkıyorum ama tartıya yansımıyor anlamadım gitti
selam arkadaşlarım kusura bakmayın dün il dışına görevli gittim bugünde ileri anca topladım oğlum hastaydı
yiterr artık yiterrr
spor salonunda da 9 cm incelmişim çıkıyorum ama tartıya yansımıyor anlamadım gitti
yiterr artık yiterrr
yanılmıyorsam 63,8 dim
tamam 40 beden alayım ozamn hem görümcem evlenmiyor sünneti var çocuğunnsiyah rengi çok güzel bence ama temmuzdada siyah giyilmez daha cıvıl cıvıl olmak lazım bence pembesi güzel bide 40 beden al bence eğer bol gelirse daraltırsın ama küçük gelirse napcan yeni elbise almak zorunda kalırsın
sbel ve krizantem gelmedi galiba
mesai sonuna kadar beklerim sonra yayınlarım tabloyu tamam mı bacılar?
Mervee sen de benim gibi düğünde ne giycem krizi yaşıyorsun anlaşılan. Off çok az zamanım kaldı benim haziranın ilk haftası düğün böhüü
geçmişler olsun .... olsun ya artı martı napalım obez değiliz sonuçta çok şükür
artı martı kısmını artı mantı olarak okudum biraz önce sanırım öğlen doymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?