11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

kızlar süper bi haber aldım şuan. tatilimiz varmış hem de 5 gün. memlekete gideceğim inşallah bir de kilo verseydim de gitseydim kendimi daha iyi hissederdim ama

Bence de akşam üstü yayınla sen yaa. Ben merak ediyorum çok. Sibel ne alemde acaba sesi soluğu çıkmıyo?

Bende a rh+ dicem :) artık kaderin bir oyunu olcak bu :)

Selam kizlar gecen hafta 50,8 bu hafta 50,9
Bu hafta 100gr almis gozukuyorum ama kastan kazanmis gosteriyor tartim. O yuzden fazla uzulmedim. Regli de bitince vermis olurum insallah.insallah yani. :26:

pufum ne alemdesin güzelim tamam akşam yayınla bekleyelim arkadaşlarımızıda sibeldi galiba yanlış hatırlamıyorsam çocugu var onun ondan giremiyordur ama bugüm cuma bildirim günü hatırlarsa girer bence :) kızlarrr sabah 4 kaşık müsli 1 bardak süt 1 dilim elma şimdide sebzeli vejeteryan pizza yicem ama abartmıcam kolada içmiycem bu arada bişey öğrendim bir lokmayı 20-22 kere çiğnemeliymişiz ben denedim dün evde tabiki annem kzım ne düşünüyosun dedi 2 saatte bi lokmayı yutamayınca bide ben hızlı yiyen acelecilerdenim

Benim niye yok öyle tatilim. Kıskandım şimdi. Kilolu milolu tatil var ya boşver gerisini.

canım, benim de tatilim olmuyor normalde yani öyle yarı yıl tatili yaz tatili falan yok o yüzden sevindim . hatta resmi tatilimizde yok. resmi tatil olduğunda haftalık olan tatilimizi alıyorlar elimizden

şaka şaka yayınlıycam hatunlar krizantem ve sbeli bekliyorum.
Bu hafta 3 kişi artıda gerisi eksi hep maşallah size.

selam arkadaşlarım kusura bakmayın dün il dışına görevli gittim bugünde ileri anca topladım oğlum hastaydı

ve artıların kraliçesi olarak 64,8 geldimmm

yiterr artık yiterrr

spor salonunda da 9 cm incelmişim çıkıyorum ama tartıya yansımıyor anlamadım gitti

arkadaşım dur bi sakin ol spor salonundaki rakam önemli bence tartı nerden bilcek halt etmiş bu arada geçmiş olsun canım herkeste bi kırgınlık var

Canım sen geçen haftada mı 64,8'din?

geçmişler olsun .... olsun ya artı martı napalım obez değiliz sonuçta çok şükür

tamam 40 beden alayım ozamn hem görümcem evlenmiyor sünneti var çocuğunn

evet canım ya kıyafet sıkıntısı var haziran sonuda tatille gideceğim için kıyafettı sona bırakmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…