niye zormuş hiçte bile zor deil....
Önümüzdeki hafta vereceğim 1kg'ı sana ithaf ediyorum o halde bebeğim
kızlarr bende bi tane bundan var annem bunu kullan dedi olmazsa akşam yapıp içicem vanilyalı benim ki. ben çıkıyorum akşam görüşürüüz
http://images.gittigidiyor.com/5498/HERBALIFE-FORMUL1-SHAKE-VANILYA-AROMALI__54985939_0.jpg
ben böyle şeylere karşıyım ama siz bilirsiniz tabi
evvvett işte budur hem pazartesi hem cumaaa
Merhaba arkadaşlar sizlere artık aranızda olamayacağımı bildirmek için geldimşöyle anlatayım benim oğlum pev li doğdu (iki ayağı bilekten içe dönüklük ) 13 temmuz doğumlu ve daha 4 günlükken alçılama yapıldı ve 1,5 ay sürdü,bu 1,5 ayın sonunda iki ayağından ameliyat oldu ve 3 hafta daha alçıda kaldı.bu 3 hafta sonunda ortopedik ayakkabı giydi tam 3 ay gece gündüz aradan demirle ayaklar bir birine bağlı şekilde.3 ay sonunda sadece gece giymeye başladı ve hala gece giyiyor.gelelim aranızdan ayrılma nedenime çarşamba günü dr.kontrolmz vardı ve sol ayağında sertlik ve hafif yan basma görüldü ve tekrar sol ayak alçıya alındı.oğlum şuan 9,5 aylık ve sürekli oturmak ve örümceğinde gitmek istiyor ancak bunlar yasak ayağı şişmesin diye ve daha sonra tekrar sol ayaktan ameliyat olacak.aranızdan ayrılıyorum çünkü oğlumla ilgilenmek zorundayım sürekli huzursuz ayağını kaldırmak istiyor ancak bunu yapamıyr.umarım anlıyorsunuzdur beni üzgün ve bitkin durumdayım sizleri tanımak çok güzeldi biliyorum ki burda benim çok iyi dostlarım var.sizden tek isteğim oğluma dua etmeniz...iyi ki varsınız arkadaşlar...hep mutlu olun.mutluluğunuz gökyüzü kadar sonsuz olsun...
Merhaba arkadaşlar sizlere artık aranızda olamayacağımı bildirmek için geldimşöyle anlatayım benim oğlum pev li doğdu (iki ayağı bilekten içe dönüklük ) 13 temmuz doğumlu ve daha 4 günlükken alçılama yapıldı ve 1,5 ay sürdü,bu 1,5 ayın sonunda iki ayağından ameliyat oldu ve 3 hafta daha alçıda kaldı.bu 3 hafta sonunda ortopedik ayakkabı giydi tam 3 ay gece gündüz aradan demirle ayaklar bir birine bağlı şekilde.3 ay sonunda sadece gece giymeye başladı ve hala gece giyiyor.gelelim aranızdan ayrılma nedenime çarşamba günü dr.kontrolmz vardı ve sol ayağında sertlik ve hafif yan basma görüldü ve tekrar sol ayak alçıya alındı.oğlum şuan 9,5 aylık ve sürekli oturmak ve örümceğinde gitmek istiyor ancak bunlar yasak ayağı şişmesin diye ve daha sonra tekrar sol ayaktan ameliyat olacak.aranızdan ayrılıyorum çünkü oğlumla ilgilenmek zorundayım sürekli huzursuz ayağını kaldırmak istiyor ancak bunu yapamıyr.umarım anlıyorsunuzdur beni üzgün ve bitkin durumdayım sizleri tanımak çok güzeldi biliyorum ki burda benim çok iyi dostlarım var.sizden tek isteğim oğluma dua etmeniz...iyi ki varsınız arkadaşlar...hep mutlu olun.mutluluğunuz gökyüzü kadar sonsuz olsun...
bana uyar kızlar nasıl isterseniz öyle yapalım.
bugün herkes görür her gelene söyleylim . P. Teside bildirim yapıyoruz
merhaba arkadaşlar sizlere artık aranızda olamayacağımı bildirmek için geldimşöyle anlatayım benim oğlum pev li doğdu (iki ayağı bilekten içe dönüklük ) 13 temmuz doğumlu ve daha 4 günlükken alçılama yapıldı ve 1,5 ay sürdü,bu 1,5 ayın sonunda iki ayağından ameliyat oldu ve 3 hafta daha alçıda kaldı.bu 3 hafta sonunda ortopedik ayakkabı giydi tam 3 ay gece gündüz aradan demirle ayaklar bir birine bağlı şekilde.3 ay sonunda sadece gece giymeye başladı ve hala gece giyiyor.gelelim aranızdan ayrılma nedenime çarşamba günü dr.kontrolmz vardı ve sol ayağında sertlik ve hafif yan basma görüldü ve tekrar sol ayak alçıya alındı.oğlum şuan 9,5 aylık ve sürekli oturmak ve örümceğinde gitmek istiyor ancak bunlar yasak ayağı şişmesin diye ve daha sonra tekrar sol ayaktan ameliyat olacak.aranızdan ayrılıyorum çünkü oğlumla ilgilenmek zorundayım sürekli huzursuz ayağını kaldırmak istiyor ancak bunu yapamıyr.umarım anlıyorsunuzdur beni üzgün ve bitkin durumdayım sizleri tanımak çok güzeldi biliyorum ki burda benim çok iyi dostlarım var.sizden tek isteğim oğluma dua etmeniz...iyi ki varsınız arkadaşlar...hep mutlu olun.mutluluğunuz gökyüzü kadar sonsuz olsun...
düşünün taşının pazartesi için eğer tartılıyoruz derseniz ben burdayım nasılsa
Tatlım dualarımız seninle o kadar içim cız etti kimsenin için dua edicez hepimiz ve sen de güçlü olmalısın çünkü sen bi annesin herşey çok güzel olcak buna İnan herşey düzelecek sen hiç sıkma canını hep seninleyiz tatlım..Merhaba arkadaşlar sizlere artık aranızda olamayacağımı bildirmek için geldimşöyle anlatayım benim oğlum pev li doğdu (iki ayağı bilekten içe dönüklük ) 13 temmuz doğumlu ve daha 4 günlükken alçılama yapıldı ve 1,5 ay sürdü,bu 1,5 ayın sonunda iki ayağından ameliyat oldu ve 3 hafta daha alçıda kaldı.bu 3 hafta sonunda ortopedik ayakkabı giydi tam 3 ay gece gündüz aradan demirle ayaklar bir birine bağlı şekilde.3 ay sonunda sadece gece giymeye başladı ve hala gece giyiyor.gelelim aranızdan ayrılma nedenime çarşamba günü dr.kontrolmz vardı ve sol ayağında sertlik ve hafif yan basma görüldü ve tekrar sol ayak alçıya alındı.oğlum şuan 9,5 aylık ve sürekli oturmak ve örümceğinde gitmek istiyor ancak bunlar yasak ayağı şişmesin diye ve daha sonra tekrar sol ayaktan ameliyat olacak.aranızdan ayrılıyorum çünkü oğlumla ilgilenmek zorundayım sürekli huzursuz ayağını kaldırmak istiyor ancak bunu yapamıyr.umarım anlıyorsunuzdur beni üzgün ve bitkin durumdayım sizleri tanımak çok güzeldi biliyorum ki burda benim çok iyi dostlarım var.sizden tek isteğim oğluma dua etmeniz...iyi ki varsınız arkadaşlar...hep mutlu olun.mutluluğunuz gökyüzü kadar sonsuz olsun...
Bana uyar tatlım ben herşeyde uyarımDüşünün taşının pazartesi için eğer tartılıyoruz derseniz ben burdayım nasılsa
Ben herşeyde uyarım kızlar:)cheesepuufum senin için bi mahsuru yoksa ne de olsa elinde tablon var sıkıntı olmaz diye düşünüyorum... hem cuma hem p.tesi bildirim yapalım nasıl olur sence
Ellerine sağlık şekerim sen bu işi süper yapıyorsunHayrını görün
Eki Görüntüle 696332
Süpersin tam diyet menüsükizlaarr bugun yediklerimi söyleyeyim.
sabah: 1 adet yulaf kepekli (yumurta ve yogurt eklenmis) krep, 1 adet salatalik, beyaz peynir.
sonra okula tempolu bir yürüyüs, okul sonrasi eve bi yürüyüs. eve gelinde jillians abla level 2 yaptim.
aksam yemeginde: zeytin yagli yesil kabak yemegi (her zamanki gibi 1 kase), bir kase de yogurt (ayran kivaminda) 5 bucuk gibi yiyicem yemegimi.
ayy haftasonu hiç olmasın istiyorum ya yine çıkıp kıyafet aranıcam öwwwffffffff. Ya da çıkmasammı haftaya bakarım
Haftaya bak tatlım daha yeni bahar geldi yeni şeyler anca çıkar baharlık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?